Şimdi Ara

[BİTTİ] Deniz Egece 'Zayıflamada Sonsöz' kitabı - ilk 100 Sipariş için sadece 2TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.593
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

Burası forum olduğu için ve birbirinden farklı duygu, düşünce, karakter ve fikire sahip insanların yazıları da forumların içeriğini oluşturduğu için böyle bir yorum yapman gereksiz olmuş.

Daha önce nereye yazdığımı bile hatırlamıyorum.

Görmek zorunda değilsin, Bloklayıp geçebilirsin

İşte bloklayıp geçemiyosun buraya yazılan her mesaj önemli OLABİLİYO kampanya ile ilgili son durum vb.

Dün superga formunda gördüm ondan önce de zizigo formunda gördüm yine kız arkadaşa birşeyler alıyordun başka yerlerde de gördüm ama şuanda hatırlayamadım

Kıza birşeyler almazsan kaçıp gitcek herhalde :))

Buraya günde ondan fazla konu açılıyor bunu haftalık olarak hesap edersek 70 belki 80 konu eder. Sen bunlardan iki hadi bilemedin üç tanesinde benim yorumuma takılıp gelip burda gereksiz polemik yaratıyorsun. İndirim olur kız arkadaşına da alırsın, kız kardeşine de bunda garip ne var anlamadım hala neden bu kadar takıldığına .

Hayır yolda yürürken göstere göstere el ele tutuşan öpüşen oynaşan çiftlere sinir olur insan yalnızken eyvallah, olmayınca özeniyor insan da, böyle şeylere de gerek yok. Takıntıdır bu yani. Bizimkisi masanın üzerine bmw anahtarı, kredi kartları koyup fotoğraf atmak değil, sen çok yanlış yorumladın durumu.

Ben ne yaptıysam , abartısız olarak birebir foruma yazdığım için, tekrar cevap verme zahmetinde bulunuyorum mesajına. Biraz takıntılı bir arkadaşsın sanırım neyse gereksiz yere polemik yaratıp da konunun amacından sapmasını istemiyorum .

Allah sana da mutlu bir ilişki versin, sadece kendine alma birşeyler arada eşi dostu da düşün. :)) İyi Geceler.

• son 3 kitap kaldı
    kalan kitap sayısı, kitap resimin altındaki "süper fırsat" yazısının üzerine gelindiğinde beliriyor.

site sürekli olarak 2 veya 5 liralık kitap kampanyaları yapıyor, "kampanyalar" bölümünden takip etmenizde yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samus_Aran -- 26 Mart 2015; 1:46:38 >
  • hayatında hiç kitap okumamış adamlar bile sipariş vermişler. eminim ki alanların birçoğu okumayacak ancak fırsatçı olmak bunu gerektirir ben de geçtim bir tane oğlum kızım falan okur belki ilerde
  • indirim sonlandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samus_Aran

indirim sonlandı.

Konu açarak haber verdiğiniz için çok teşekkürler...
  • Samus_Aran kullanıcısına yanıt
    Dün gece stok olmasına rağmen ödeme sayfasında 24,50 olarak gözüküyordu ,şuan ürün hala sepetimde ara toplam 4,95 tl olması gerekmiyormu?
  • Automotive kullanıcısına yanıt
    indirim başladığı andan itibaren ilk 100 sipariş için geçerliydi.
    konuya mesaj yazan arkadaşlar o saatlerde halen indirimli kitap kaldığı için o fiyatta alabildi.
    bir önceki mesajda dediğim gibi; sipariş tamamlama kısmında indirimli fiyat beliriyordu.

o 100 kişi aldıktan sonraki siparişler tekrardan 24,50 olarak geçmeye başladı. bu nedenle sepette tutmak değil, siparişi tamamlamak gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samus_Aran -- 26 Mart 2015; 14:06:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Almak isteyen varsa benimkini satabilirim ucuza

Kitaptan Vazgeçtim iade edilmiyormus

ucuza satabilirim ne demek arkadaş. 5 tl lik bişeyi aldığın fiyata versen günaha girmezsin merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

hayatında hiç kitap okumamış adamlar bile sipariş vermişler. eminim ki alanların birçoğu okumayacak ancak fırsatçı olmak bunu gerektirir ben de geçtim bir tane oğlum kızım falan okur belki ilerde

Ben de dün gece 3gibi aldim mecbur kitapyurdundan alcam bi ara,kargoya mangır veremezdim.sıcak fırsatciliga ters

• Valide cd ile kitaaptan oluşan seti istiyordu 1 aydır kaçırmışım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün geldi kitaplar biraz baktım gayet güzel gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabi almayi dusunen varsa uygun fiyata verecegim okumadim sifirdir icinde imzasi da var sanirim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.