Şimdi Ara

---BİTTİ---Gnçtrkcll'den Hediye Uçak Bileti (Anadolu Jet) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler gidiş bileti tamam ama dönüş biletinide ucuza almak istiyorum. bunun içinde kod kullanbilirmiyiz.
  • kod alıpta satmak isteyen varsa talibim.
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler kaptık kodu
  • MILLET NE YAPIYORDA BİRKAÇ SORUYU YANITLADIM BANA DA VERDİ KOD SİZ DE DENEYİN BELKİ VERİR. !!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sizler biletleri hat sahibi adına mı aldınız; hat benim değil alırsam iptal edilmesin sonra
  • Benim hat da kendi adıma değil, ama ben daha bileti alamadım, yarısını düşüyor. 79 liralık bilet 35'e düşüyor. Sizde de öyle mi?
  • galiba vergileri biz ödüyoruz..
  • hanos kullanıcısına yanıt
    300 tl'lik bilette alsanız 35'e düşer. Sadece vergi ödeniyor, vergi de ortalama 35 tl.
  • Teşekkürler arkadaşlar. @A.D.K @alibro47
  • Ben hala kodumu alamadım. Müşteri hizmetleri böyle bir kampanya olmadı diyor. Çıldıracağım resmen

• arkadaşlar bir indirim şifrem var anadolu jet için
  • arkadaşlar ben kodu kullanmıycam almak isteyen varsa pm atsın
  • Beyler trabzona 15 kasimda gidis donus bileti aldim. Gidisi kendi aldigim kodla donusu baskasindan 15 liraya aldigim kodla aldim. 36 gidis 36 donus 15 lirada koda toplam 87 tuttu. Baskasindan aldigim kodda sikinti yasamadim tc benim tc tel benim telimi verdim.

• dreamer23 D kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asakarya19 -- 2 Ocak 2015; 17:22:19 >
  • ben kullanmıycam isteyene cüziden veririm
  • iskender86 kullanıcısına yanıt
    bilet alacaktım da kampanya kodunu girecek yer bulamadım, bilen var mı son 15 dk?
  • şifre al'a basıyorum şifreyi vermiyor bir de bugün müymüş sıon tarihi. ne kadar saçma bu ya boşa giti kod iyi mi?
  • bunu ikinci defa kaçırdım ya hadi gençturkcel bi daha bi dha
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.