Şimdi Ara

BİTTİ! Gözlerimden Ameliyat olacağım destek bekliyorum Arkadaşlar... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
0
Favori
8.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Cünübettin Döşükıllı - ilgine ve oyuna teşekkürler arkadaşım Allah razı olsuın
  • Oy gönderdim kardes geçmiş olsun
  • Oy verdim, geçmiş olsun arkadaşım.

Sanırım kazanman kesin gibi birşey ? Eğer bir sürpriz olmazsa tabii...
  • Kazanan içi eski yöntem Lasik mi olacak, yoksa intralase - ilasik mi olacak? Lasik ucuz olan, artık pek önermiyorlar çünkü eski teknoloji. Intralase / iLasik ise yeni olan ve fiyatı 1200 euro civarında. Eski usül yapacaklarsa hiç yapmasınlar, ameliyat olmadan önce bir sor öğren.
  • 3096 oy.
  • 3097..
  • bütün fake üyeliklerimle verdim.
  • Oy verdim
  • up up up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa07tr -- 27 Temmuz 2011; 11:10:27 >
  • Up konu yukarı
  • Kullandım.Face Arkadaşlara kullandırttım.Geçmiş Olsun
  • Linke tıkladım..Seni gayet iyi anlıyorum biz de sağlık anlamın da maddi olarak sıkıştık

Elimden gelseydi gerçekten maddi olarakta yardım yapmak isterdim de söylediğim gibi aynı olay bizdede var
  • @now-amd,@Ted Mosby,@MirAge42,@Pertz von Zatellerean,@Fernando!,@D.B CoopeR,@kembilu - İlginize ve desteğinize çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun

@Zakk Wyld - İlgine ve desteğine teşekkürler arkadaşım Allah cümlemize acil şifalar versin...

@BmCpRo827 - desteğin için sağol arkadaşım inşallah kazanacağım dediğin gibi son dk birşey olmaz inşallah...

@muratremix - İlgine ve desteğine teşekkürler arkadaşım , Kazanan kişiye 1000 Euro'luk lazer hediye çeki veriyorlar.Gözün hangi operasyona uygunsa ona göre oluyorsun.Hayırlısı olur inşallah...

• up up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knight_eagle

@Cünübettin Döşükıllı - ilgine ve oyuna teşekkürler arkadaşım Allah razı olsuın

cümlemizden kardeşim ne demek ya
  • oy kullanılmıştır tamam
  • Oyumu verdim. Geçmiş olsun.
  • @Cünübettin Döşükıllı - tekrar teşekkürler arkadaşım

@FinaL_İmPacT,@Sp!deR - İlginize ve desteğinize teşekkürler arkadaşlar
  • oyladım kardeşim acil şifalar bende de göz problemi var ama az
  • æBy MuRaT - desteğin için teşekkürler arkadaşım , Allah acil şifalar versin göz problemi gerçekten zor...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.