Şimdi Ara

BİTTİ! Gözlerimden Ameliyat olacağım destek bekliyorum Arkadaşlar... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
0
Favori
8.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de oy verdim. Allah acil şifalar versin.
  • @LordOfTheDarknesss - Desteğin için teşekkür ederim arkadaşım sizlerin desteğiyle inşallah kazanacağım.

@baharat - Desteğin için teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun...
  • Yarışmanın bitmesine son 25 saat kaldı.. Yarışma boyunca desteğini eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun...
  • Arkadaşlar son 8 saat kaldı Yardımlarınızı bekliyorum. Diğer yarışmacı arkadaş bu vakte kadar beklemiş oylarını arka arkaya alıyor.... Desteğinizi esirgemeyin Lütfen
  • oy verdim
  • oy verdim kaç puan oldu
  • Oy verdim geçmiş olsun
  • @Maximum_Carnage - ilgine ve desteğine teşekkür ederim arkadaşım
  • Benden de bir oy tamamdır. Allah acil şifalar versin!
  • @Teknogezgin,@raptor_,@smeyye12 - Desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun

yarışmada ki en yakın yarışmacı arkadaş bu saatlere kadar beklemiş demek ki şu anda hızlı bir oy artışı ile oy almakta desteğinizi bekliyorum.teşekkürler...
  • Oy verdim,inşallah kazanabilirsin usta.
  • @bloody24,@Pazzo 07 - desteğiniz için çok sağolun arkadaşlar
  • up up up destek arkadaşlar
  • inşallah kazanırsın
  • Bu ne böyle yav 3 kez denedim https uyarısı veriyor devam ediyorum hesaptan çıkıyor
  • @Zena - bir sıkıntı yok arkadaşım az önce kontrol ettim senden ricam başka bir tarayıcıdan tekrar denermisin ? Desteğin için sağol
  • updullah lütfen arkadaşlar girip oy kullanalım empati kurup düşünün hadi lütfen
    Allah rızası için oy kullanın
  • oy verdim inşallah kazanırsın
  • Bu fragmanın başını izlemeni tavsiye ediyorum ürkütücü gerçektenhttp://www.vidivodo.com/597431/son-durak-5-sinema-fragman

Bu arada oylucam.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.