oy verdim bende gözlüklüyüm anlıyorum durumunu acil şifalar dilerim
oy verdim
Geçmiş olsun oyunu verdim.
tamamdır
Up. Oy verdim
Oyumu verdim kazanırsın herhalde 200 oy fark var.Ne zaman açıklancak kazanan ?
Oyumu verdim,inşallah kazanırsın
DONANIMHABERLİ OLMANIN FAYDALARI...
Tamamdır, inşallah kazanırsın.
Verdim oyumu
Oyunu verdim.Umarım kazanırsın..
Bülent Telli diye biri var adayların arasında. Bi dahaki ay topluca ona oy atabiliriz aslında durumu çok kötü.
Her ay durumu kötü birine oy yağdırsak en azından birilerini kurtarabiliriz.
benimde miyop var fakat daha numara sabitlenmedi yani düşüş veya yükseliş bitmedi henüz. oyunu verdim. yalnız futbol oynamak çok rahat hiç korkmana gerek yok hem kaleye geçmeme avantajında var aslında gözlüğün tek dez avantajı elinle yukarıya doğru ittirmek
quote:
Orijinalden alıntı: haykocepking
benimde miyop var fakat daha numara sabitlenmedi yani düşüş veya yükseliş bitmedi henüz. oyunu verdim. yalnız futbol oynamak çok rahat hiç korkmana gerek yok hem kaleye geçmeme avantajında var aslında gözlüğün tek dez avantajı elinle yukarıya doğru ittirmek
Olur mu hiç öyle şey. Futbolda gözlük takan bi adamın yüzüne top gelse, gözlük camları kırılıp gözlerine girerse ? Çok riskli bi durum.
quote:
Orijinalden alıntı: haykocepking