Şimdi Ara

[BİTTİ] 'Limon Kokulu Masallar' kitabı - İlk 100 Sipariş için Sadece 2 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamam hocam iphone da olmadı ama laptopta hallettim 2 tl ye düştü sağolasın haber verdiğin için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat arttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxplanck

Tamam hocam iphone da olmadı ama laptopta hallettim 2 tl ye düştü sağolasın haber verdiğin için

sevindim
    şimdi baktım da bu indirim de sonlandı. son anda aldınız. bakalım ileriki günlerde ne fırsatlar olacak
    bitiş tam da uyku vaktine denk geldi, iyisi mi masallar okuyalım
  • Teşekkürler, aldım 1 adet.
  • fiyat düşmüyor artık.
  • Biraz geç bir bilgi ama benhttp://www.kitapyurdu.com/kitap/atasozleri-ve-deyimler-sozlugu/93636.html&publisher_id=1522 ile beraber kargo ücreti ödemeden 2 kitabı 5,90'a aldım
  • yetişmedim be 9 lira gözukuyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samus_Aran

Yakamoz Yayınları'nın küçük kardeşlerimize yönelik yeni çıkartmaya başladığı Kokulu Masal kitapları serisinden hoş bir kitap.
    Kitabın her bir sayfası limon kokulu olup yine kokulu keçe ayracı ile beraber geliyor.

[BİTTİ] 'Limon Kokulu Masallar' kitabı - İlk 100 Sipariş için Sadece 2 TL

Sipariş sayfası:http://www.kitapyurdu.com/index.php?route=product/product&product_id=364449&campaign_id=-1

Kitabın yayınevi tarafından belirlenen satış fiyatı 15 liradır.
    Toplam 296 sayfadır.

Tanıtım metni:
    quote:

Masallar kitapla tanışmanın ilk adımıdır. Henüz okumayı bile bilmedikleri çağlarda çocuklarımıza okuduğumuz ya da anlattığımız masallarla onları dil dünyamızın zengin renkleriyle tanıştırır, masallar aracılığıyla onlara dünyadan söz eder, yaşamı sevdirmek isteriz.
    ‘Limon Kokulu Masallar’ adlı kitabımızı, çocuklarımızı hayata hazırlarken; kitapları ve okumayı daha da sevmeleri için kokulu olarak hazırladık, miniklerimizin seveceğini düşündüğümüz keçe ayraçlarla süsledik…
    İyi eğlenceler!

*İndirimli fiyat sadece kitapyurdu sitesinde üyeliği olanlar için geçerlidir.
    ilk 100 sipariş için geçerli olup mesajı yazdığım şu an için 94 adet kalmıştır.
    *Sipariş tamamlama esnasında "Ödeme Metodu" kısmına gelindiğinde fiyat 2 lira olarak belirecektir (kargo öderseniz 4,95 olarak görünür).
    bu nedenle o aşamanın öncesinde fiyat farklı tutarsa endişelenmeyin.
    *kargo ücreti 2,95 lira tutuyor ama 10 liraya tamamlarsanız sadece 1 lira ödersiniz.
    dün açtığım konuda yazdığım gibi ama hatırlatmak istedim

*Sayfada kitap kapağının altındaki "Süper Fırsat" yazısı üzerine fareyi getirdiğinizde kaç tane indirimli kitap kaldığına bakabilirsiniz:

küçük büyük herkes kitap okusun, fırsatlardan yararlansın istedim, iyi okumalar dilerim
    umarım site serinin diğer kitapları için de indirim yapar da ufaklıklar sevinir.

Sağolasın bizler için uğraşıyorsun, çocuklar da sevinecek sayende.

• Aklıma "Liman Koyu Kasabı" geldi, Dexter
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.