Şimdi Ara

*BİTTİ* Yüksek kaliteli, çok çıkışlı AUKEY ve BlitzWolf Hızlı Şarj Aletleri QC 3.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Bilgi; HEPSİ SATILMIŞTIR.
    Yurtdışından yeni gelen şarj aletlerimi satıyorum.
    Ürünler sıfırdır, kutusundan çıkarılıp 10 saniye Amper ölçer ile test edilmiştir. Fotoğraf çekilip kutuya geri konulmuştur.

Aukey marka adaptörlerin içinde yine Aukey kablo dahildir. Yüksek kalitelidir ve hızlı şarja uygundur. uzunlukları 1 veya 1,2 metre olması lazım. (3 veya 3,3 feet sanırım.) Açıp bakmadım uzunluğuna, kullanmış denir sonra.. (Kendim 2 metre versiyonunu ayrıca alıp kullanıyorum memnunum.)

Hemen hemen yurtdışı fiyatına veriyorum, pazarlık yapacak olanlar teklif etmesin, boşa vakit kaybı.
    Aukey Official mağazasından alınmıştır, satın aldığım linkleri de veriyorum 2-3 lira ucuz almak isteyen benle pazarlık yapmasın yerinden alsın.
    Güncelleme; Doların iyice artmasıyla artık yurtdışı ile aynı veya daha düşük fiyata satış yapmış oluyorum.

volkancan1993'e satılmıştır 1.) Aukey PA-T13 >>> 59 TL - 2 çıkışlıdır. 1 çıkışı QC 3.0 desteklidir. Diğeri Normal 5V. (Yüksek amper) Toplamda 34,5 watt verebilmetedir.
    ---Ürün linkteki üründür, en baştaki model adını falan yanlış girmişler sonra doğru ürünü tanıtmış şaşkınlar--
    https://tr.aliexpress.com/item/AUKEY-For-Qualcomm-Quick-Charger-3-0-Tech-34-5W-9V-12V-2-Ports-USB-Quick/32729653453.html?spm=2114.13010608.0.0.DNF3Qs&detailNewVersion=&categoryId=410204

kontrolsuz_guc'e satılmıştır.2.) Aukey PA-T16 >>> 62 TL - 2 çıkışlıdır. Her iki çıkışı da QC 3.0 destekli mdoeldir. 18+18 ayrı ayrı toplamda 36 watt verebilmektedir.
    https://tr.aliexpress.com/item/AUKEY-36W-Dual-USB-Ports-Wall-Charger-With-Quick-Charge-3-0-for-Galaxy-S7-Edge/32627103557.html?spm=2114.13010608.0.0.igzqsY&detailNewVersion=&categoryId=410204

xxxasparagasxxx'e satılmıştır 3.) Aukey PA-T14 >>> 66 TL - 3 çıkışlıdır. 1 çıkışı QC 3.0 desteklidir. Diğerleri normal 5V. (Yüksek amper)
    https://tr.aliexpress.com/item/AUKEY-USB-Charger-Quick-Charge-3-0-3-Port-USB-Wall-Charger-for-LG-G5-Samsung/32751270979.html?spm=2114.13010608.0.0.igzqsY&detailNewVersion=&categoryId=410204

mersinaki'ye satılmıştır. 4.) Blitzwolf 2 çıkışlı şarj aleti. >>> 50 TL
    ( 1 çıkış QC 3.0 destekli) ( Siyah renk model) (Yanında kablo gelmiyor)
    NOT: Bu modelin usb çıkışlarında led aydınlatma var. Karanlıkta görülebiliyor girişleri, iyi düşünülmüş, rahatsız etmeyecek kadar zayıf, renkli bir ışık.https://tr.aliexpress.com/item/BlitzWolf-2-4A-30W-EU-Quick-Charge-QC3-0-Dual-USB-Fast-Phone-Charger-Adapter-For/32694470071.html?spm=2114.13010608.0.0.a1Icq9&detailNewVersion=&categoryId=410204

Kargo alıcıya aittir. (PTT, Yurtiçi, Mng, Sürat kargo tercih tercih edebilirsiniz, Aras kullanmam.)
    Özelden iletişime geçiniz. Ücret havalesi için TEB, İş bankası hesaplarım veya Ptt çek hesabım vardır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 26 Ocak 2017; 14:25:2 >

• Fotoğrafları; (1-2-3 sırayla adaptörler)

*BİTTİ* Yüksek kaliteli, çok çıkışlı AUKEY ve BlitzWolf Hızlı Şarj Aletleri QC 3.0
  • Güncelleme;

Yakında blitzwolf da gelecek gümrükten geçmiş sonunda. Onu da satışa koyacağım büyük ihtimalle. Çift çıkışlı yine. Qc 3.0 destekli model. 50 tl'den veririm.

BlitzWolf 2.4A 30W EU Quick Charge QC3.0 Dual USB Fast Phone Charger Adapter For Samsung Smartphone Chargers

http://s.aliexpress.com/UvIbIfyA

(from AliExpress Android)
  • Blitzwolf şarj aleti gelmiştir ilk mesaja ekliyorum.

Tronsmart W3PTA (3 çıkışlı) modeli de 1-2 güne ulaştığında ilana eklenecektir.
  • Aukey PA-T16

bundan kullanıyor heryerinden kalite fışkıran müklemmel bir şarj cihazı şiddetle tavsiye ederim. Gerçekten aukey çok kaliteli bir marka. Fiyatlarda gayet uygun hayırlı satışlar.
  • garuda kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumunuz için. Aukey bilen biliyor zaten ama nedense orjinal şarj aleti arayanlar var, bunlar çok daha kaliteli ve uzun ömürlü aletler. Ve daha ucuz. Çok çıkışlı olması da kullanışlı oluyor. 2 dolar fazla verip çok çıkışlı alıyorum.

Voltaj-amper ölçer ve resistor ile ölçüyorum. Tek çıkış kullanıldığında 3,5-4 amper arası çıkış verebiliyorlar bunu da bilgi olarak ekleyeyim.

Elimde 4-5 tane fazladan kullanmadığım kaliteli Micro usb kablolar da var 2 metrelik. Satmaya gerek duymuyorum ancak ihtiyacı olan varsa yazsın uygun fiyattan verebilirim. Boğum yerlerini bile açmadım ucundan takıp test ettim sadece. Kutusunda duruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 11 Ocak 2017; 16:14:23 >
  • Pm
  • PM'ler cevaplandı.

PA-T13 modeli volkancan1993'e satılmıştır hayırlı olsun.

PA-T16 modeli Smrt_Sistem'e bugün için (pazartesi) rezerve edilmiştir.

Tronsmart modeli de gelmiştir ancak bunu satıp satmama konusunda şuan için kararsızım, kendi kullanımım için ayırabilirim yedek olarak.
  • PA-T14 modeli xxxasparagasxxx'e satılmıştır, hayırlı olsun.
    (ugreen ve Aukey kabloları da aldı ayrıca)

2 adaptör kaldı;
    PA-T16 modeli rezerve edilmişti ancak satılmadı, satışa devam.
    Blitzwolf modeli de satışa devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 18 Ocak 2017; 10:55:16 >
  • çok teşekkür ederim ürünlerin hepsi çok kaliteli ve çok güzel.
  • Merhaba hocam bende dusunuyorum çoklu girişli şarj aleti ama sorularim var bende hobi olarak baya telefon var samsunglar ozellikle 3 4 tane ayrı şarj aleti var baş etmekten sikildim acaba aukeyin quick charge 3.0 aletiyle 2 tane Samsung note 5 ile s6 yi aynı anda hızlı şarj edermi? Yoksa sadece qualcomm işlemcili cihazlarımi kapsıyor?Birde 2 veya 3 girişi aynı anda kullanmak cihazlarin şarj dolusunu yavaşlatır mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enes1516 kullanıcısına yanıt
    Üç çıkışlı olan aukey satıldı yazdığım gibi. Tronsmart 3 çıkışlı var ancak kendime ayırabilirim şuan satmayı düşünmüyorum onu.
    Bunlarda birden fazla aygıt bağlandığı zaman yavaşlama olmuyor her çıkıştan ayrı ayrı verebiliyor.
    Zaten 3,7 amper gördüm, elimde test edecek daha yüksek kapasiteli resistor olsa 5 ampere yakın değerleri görürdüm. Yani birden fazla alet takıldığı zaman kolay kolay hız düşmez. Zaten sadece başlarda yüksek amper çeker telefonlar, sonra kademeli olarak düşürür şarj hızını. Hemen her türlü akıllı şarj teknolojisini destekliyor bu modeller, sadece QC değil. Gördüğüm ve yazılan bu, test etmedim bu yönden dediğim gibi. QC 2.0 destekli telefonum zaten. QC 2.0 ile geriye doğru da uyumlu zaten QC 3.0 adaptörler.

Quick charge olan çıkışlar 5v yanında 9v, 12v da verebiliyor. QC 3.0 değil ancak açıklamaya göre samsung hızlı şarjla da uyumlu olması lazım bu çıkışların, akıllı tanıma teknolojisi falan deniyor. Test etmedim ancak yorumları da ayrıntılı okumak lazım, linkleri verdim.

Not: Quick Charge olan çıkışlar normal şarj da destekler tabi ve bunun haricindeki çıkışlar ise sadece 5V çıkış verebiliyor, tabi yine yüksek amper ile. Aukey'in her 2 çıkışı QC destekli modeli de var tabi biraz daha pahalı, henüz o da satılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 21 Ocak 2017; 14:11:4 >

• Ürünler kaliteli, blitzwolf 4,8 W olanını kullanıyorum.
    Ama buradaki ürün benim aldığım yerde (banggood) kargo dahil 50 TL, 15 günde geliyor.
  • pm yolladım hocam.
  • Hocam özel mesajlarınıza bakar mısınız?
  • PM'ler cevaplanmıştır.

Not: Mesajlarda referansımın olmamasına bakan varsa daha önce yaptığım birkaç alış & veriş vardır hiç uğraşmadım referans nasıl alınıp verilir bilmem, umurumda da değil açıkçası. Nadiren alışveriş yaparım. 12 yıllık, 2005 üyesiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokmen

Ürünler kaliteli, blitzwolf 4,8 W olanını kullanıyorum.
    Ama buradaki ürün benim aldığım yerde (banggood) kargo dahil 50 TL, 15 günde geliyor.

4,8 (2,4 + 2,4) Amper (watt değil) modeli de iyidir bende de var. Quick Charge desteği yok tabi o modelin.
    Ben de 50 TL'ye veriyorum zaten aynı fiyat, kar güdüsü ile hareket etmem satışlarda, merakımdan alıp satıyorum. Bu arada 15 gün eskidendi ne yazık ki. Ekim-Kasım'dan beri yavaş. 1.5 - 2.5 ayda geldi çoğu kargom.
  • Blitzwolf modeli mersinaki'ye satılmıştır.

Aukey modeli kontrolsuz_guc'e satılmıştır.

Satışlar bitmiştir herkese hayırlı olsun.
  • Teşekkürler hocam hayırlı olmasını diliyorum. Yeni alışverişlerde görüşmek üzere. Ürün gelince yorum atarım. Sonra da referans için link yollarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Teşekkürler hocam hayırlı olmasını diliyorum. Yeni alışverişlerde görüşmek üzere. Ürün gelince yorum atarım. Sonra da referans için link yollarsanız sevinirim.

Ben teşekkür ederim. Hiç anlamam ama referans vs.. Ama bakalım çözebilirsek iyi olur herhalde :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.