110 Level Başlangıç 120 Bitişwww.bives2.com Level NCP 120 OLABİLİRSİNİZ Official Kuşak Sistemi Official Pet Sistemi Hızlı Ekman Sistemi Şaman Gurub Kutsama Sistemi Karekter Kilit Sistemi Tek Tık Biyolog Sistemi 4 Taş Sistemi Aktif Leş Sistemi Aktif Yeni Kostumler Aktif Silah kostümü Aktif Yıl Donumu Kusagi VB Aktif Hapishane Sistemi Aktif Kral Oyuncu Kral Lonca Aktif Karekter Güvenlik Sistemi Aktif Kostum NPCDE PET NPCDE
OYUN BAŞLANGIÇ [IMG] OYUN İÇİ NPCLER [IMG] [IMG] MARKET [IMG] ZIRHCI [IMG] SİLAHÇI [IMG] KOSTUM VE PET NPC [IMG] SİLAH KOSTUM [IMG] LEŞ SİSTEMİ [IMG] YAN PANEL [IMG] LONCA BİLGİLERİ [IMG] 4 TAŞ SİLAH SİSTEMİ [IMG] 4 TAŞ ZIRH SİSTEMİ [IMG] EFSUN ORANLARI GEREKSİZ EFSUNLAR KALDIRILMISTIR [IMG] SAVAŞÇI SILAH DONUSUMLERİ [IMG] NINJA SILAH DONSUMLERİ [IMG] SURA SILAH DONUSUMLERİ [IMG] ŞAMAN SİLAH DONUSUMLERİ [IMG] BİVES2 SERVERİMİZ SORUNSUZ AKTİFTİR SİTE ADRESİMİZ www.bives2.com
....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme