rüyanı anlatsana yaw merak ettim şimdi nasıl bişey bıyıklıyı rüyada görmek
quote:
Orjinalden alıntı: BIYIKLI
quote:
Orjinalden alıntı: M A R E Ş A L
quote:
Birinin dediği gibi ben fotoyu daha öncede gösterdim. Korkumuz yok kardeşim Allah'ın verdiği can ortada. Tabi herkesin hatırlaması imkansız lakin bazılarının rüyalarına bile girmiş olabilirim. Neyse yaralıları dürtmeyelim
O konuda fotoyu silmeyecektim başka birinin konuyla alakasız davranışına tepki verdim. Anlayan anlamıştır orada yazmışım zaten neyse hadi bakalım istekler artarsa güncel bir fotomu koyacağım. Hemi de pıyıklı
Benim rüyama girdin BIYIKLI..Ne bıyık vardı ne bişey,bide kumral uzun saç ve röflede yakışmıştı sana
Seni dürtmeye de gerek yok hemen atlıyorsun nedense? Dikkatli ol yine haddini aşma sonra bak kodeste bakmam sana.
Dayanamadım be dostum napiim,güsel malzemeydi Gusura galma..
Bu arada gel benim topiğe resim koy,oyumu sana veriim,harbiden bak delikanlı gibim
Ulen Mareşal pişmansın ama pokta sürdürmüyon delikanlılığa. Bu teklifin üzerine gelirdim ama gerçekten ben yarışmaları sevmem. Zaten daha önce başka bir konuda koyduğum foto işi espriye vurmak kırmadan eleştirmek içindi. Gözümde güneş gözlüğü ''PALA'' bıyıklarımla ejderha severken çok çekilmiş fotom yok hani.
dayanamadım en sonunda koydum bıyıklının resmini buyrun
quote:
Orjinalden alıntı: Dark_Mage
Yalannnn, tanımam, tanısam bile sevmem bu elemanı. Üstelik fazla bir ömrü yokmuş gibi geldi bir an
quote:
quote:
Yalannnn, tanımam, tanısam bile sevmem bu elemanı. Üstelik fazla bir ömrü yokmuş gibi geldi bir an
he hee dark mage ne gıcık yaw bu adam bööögghhh... ayıp ettin BIYIKLI abimize :)
quote:
Orjinalden alıntı: tırtılcık
he hee dark mage ne gıcık yaw bu adam bööögghhh... ayıp ettin BIYIKLI abimize :)
Bir kaç saat önce açtığı konuyu 'gereksizler' e sürdürdüm de ondandır.
quote:
Orjinalden alıntı: tırtılcık
quote:
quote:
ara gazı vermeyelim lütfen
Aha bu sefer ben yapmadım.
Bu gereksizler beni bozar arkadaşlar müdavimleri üstüne alınmasın sadece adı alerji yapıyor bende. Mesajlarım birazdan imha olabilir.
çöplük oldu haa burada
quote:
Orjinalden alıntı: fısh hunter
fotoğrafını birkez daha gönder de biz de merakımızı giderelim.Bu forumda en çok güldüğüm nick ve avatar sende avatar nickini iyi tamamlamış