Şimdi Ara

BIYIKLI HAKKINDA [ ANKET ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

BIYIKLI HAKKINDA [ ANKET ]

(En Son Oy Tarihi: 17.3.2006)
Giriş
  • rüyanı anlatsana yaw merak ettim şimdi nasıl bişey bıyıklıyı rüyada görmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: BIYIKLI

quote:

Orjinalden alıntı: M A R E Ş A L

quote:

Birinin dediği gibi ben fotoyu daha öncede gösterdim. Korkumuz yok kardeşim Allah'ın verdiği can ortada. Tabi herkesin hatırlaması imkansız lakin bazılarının rüyalarına bile girmiş olabilirim. Neyse yaralıları dürtmeyelim

O konuda fotoyu silmeyecektim başka birinin konuyla alakasız davranışına tepki verdim. Anlayan anlamıştır
    orada yazmışım zaten neyse hadi bakalım istekler artarsa güncel bir fotomu koyacağım. Hemi de pıyıklı

Benim rüyama girdin BIYIKLI..Ne bıyık vardı ne bişey,bide kumral uzun saç ve röflede yakışmıştı sana

Seni dürtmeye de gerek yok hemen atlıyorsun nedense? Dikkatli ol yine haddini aşma sonra bak kodeste bakmam sana.

Dayanamadım be dostum napiim,güsel malzemeydi Gusura galma..

Bu arada gel benim topiğe resim koy,oyumu sana veriim,harbiden bak delikanlı gibim

• Ulen Mareşal pişmansın ama pokta sürdürmüyon delikanlılığa. Bu teklifin üzerine gelirdim ama gerçekten ben yarışmaları sevmem. Zaten daha önce başka bir konuda koyduğum foto işi espriye vurmak kırmadan eleştirmek içindi. Gözümde güneş gözlüğü ''PALA'' bıyıklarımla ejderha severken çok çekilmiş fotom yok hani.
  • dayanamadım en sonunda koydum bıyıklının resmini buyrun

• quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Mage

dayanamadım en sonunda koydum bıyıklının resmini buyrun

Yalannnn, tanımam, tanısam bile sevmem bu elemanı. Üstelik fazla bir ömrü yokmuş gibi geldi bir an

• quote:

quote:

Yalannnn, tanımam, tanısam bile sevmem bu elemanı. Üstelik fazla bir ömrü yokmuş gibi geldi bir an

he hee dark mage ne gıcık yaw bu adam bööögghhh... ayıp ettin BIYIKLI abimize :)

• quote:

Orjinalden alıntı: tırtılcık

he hee dark mage ne gıcık yaw bu adam bööögghhh... ayıp ettin BIYIKLI abimize :)

Bir kaç saat önce açtığı konuyu 'gereksizler' e sürdürdüm de ondandır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tırtılcık

quote:

quote:

ara gazı vermeyelim lütfen

• Aha bu sefer ben yapmadım.

Bu gereksizler beni bozar arkadaşlar müdavimleri üstüne alınmasın sadece adı alerji yapıyor bende. Mesajlarım birazdan imha olabilir.
  • çöplük oldu haa burada
  • quote:

Orjinalden alıntı: fısh hunter

fotoğrafını birkez daha gönder de biz de merakımızı giderelim.Bu forumda en çok güldüğüm nick ve avatar sende avatar nickini iyi tamamlamış

+++15487026589963254145478045893158788956854345474*2932756923654835734897674896789456120*1890525468956565486546876666666666487456

ben bu kadar istiyorum

yetmez mi?
  • OLMAK YADA OLMAMAK, İŞTE BÜTÜN MESELE BU....
  • quote:

Orjinalden alıntı: M A R E Ş A L

Bence anket değişsin ve şöyle olsun:

BIYIKLI'nın gösterdiği resmi kör rüstem bilem gördü ama Dark_Mage niye görmedi?

A) O sırada gereksizlerde takılıyodu...

B) DH nin bi topiğine 999'uncu resmini eklemeye çalışıyordu..

C) Kimse yorum yapmadığı halde kendi kendine yorumlar yapıp gülüp duruyordu.

D) Soğan doğruyordu.

Bence B seçeneği....

allahım çok komik olmuş ya bence E seçeneği yani hepsi

• bence f seçenegi yani o sırada beyazorkideyi gıcık etmekle meşguldü
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.