Çocuk kendine hakaret etmiş böceğim diye zıpaydırmendir o kesin hem böyle sınav mı olur yaaa her canlıyı tanımlamak gibi birşey abes bir durum,bu zamanla kazanılan bir deneyimdir kes kafayı koy lam'a -aaaa Feridelerin Raşit değil mi bu?
bizim sınıftan bi arkadaş biyolojiyi bitirdi de geldi onlarda aynen böyle sınavlar oluyomuş mikroskoptan bi şeye bakıp nolduğunu anlıyolarmış sonra yandaki mikroskoba geçiyolarmış falan
vay mikrop vaay bitirdi nooldu şincik,ne yapiy?
quote:
Orjinalden alıntı: oktrates
BSS ..Det
Baytar hani beni seviyordun.
Sana olan sevgim konularda subjektif davranmamı gerektirmez... İş başka arkadaşlık başka güzelim...
quote:
Orjinalden alıntı: *ORION*
quote:
Orjinalden alıntı: .ceylan.
quote:
Çocuk kendine hakaret etmiş böceğim diye zıpaydırmendir o kesin hem böyle sınav mı olur yaaa her canlıyı tanımlamak gibi birşey abes bir durum,bu zamanla kazanılan bir deneyimdir kes kafayı koy lam'a -aaaa Feridelerin Raşit değil mi bu?
bizim sınıftan bi arkadaş biyolojiyi bitirdi de geldi onlarda aynen böyle sınavlar oluyomuş mikroskoptan bi şeye bakıp nolduğunu anlıyolarmış sonra yandaki mikroskoba geçiyolarmış falan
bizim sınıfta diyorum ya bilgisayar müh. 3. sınıf öğrencisi işte
çift anadal mı ne yapıyodu biyoloji bitti işte
quote:
quote:
quote:
quote:
nasıl yani 2. okulu mu okuyor şu an?niye bilgisayar kasasına kaçan haşerelerle mi ilgilenecekmiş?
zuhah
Zaten biliyordum Co.
quote:
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: .ceylan. bizim sınıftan bi arkadaş biyolojiyi bitirdi de geldi onlarda aynen böyle sınavlar oluyomuş mikroskoptan bi şeye bakıp nolduğunu anlıyolarmış sonra yandaki mikroskoba geçiyolarmış falan
nasıl yani 2. okulu mu okuyor şu an?niye bilgisayar kasasına kaçan haşerelerle mi ilgilenecekmiş?
püü
quote:
Orjinalden alıntı: Lu£
Bunun biraz değişiğini okumuştum. Bacak değilde başka bir şey uzatıyordu kapıdan.
Püü terbiyesiz
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
Zaten biliyordum Co.
Neden bilmiyormuş gibi davranmadın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme