Şimdi Ara

biyolojisi kötü olup düzeltenler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• kardeşim gerçekten yok çözümü ne yaptıysam sıkıntı oluyor soruyla başla diyen oldu video diyen oldu her kanaldan izledim, bir ton şeyi ezberliyorsun soruya bi geliyosun saçma sapan ayrıntılı sorular. Yapan adamlarda asla nasıl yaptıgını soylemiyor.
  • Kardeşim meraklı ve ilgiliysen konuları gerçek hayat üzerinden örneklerle pekiştirebiliyorsan biyoloji yapabilirsin, ezber bir ders olarak görülür fakat şu andaki sistemde ezberciler kaybeden tarafta o yüzden ezberi alet edevat gibi düşün çantanda bulunmalı fakat işi onlar yapmayacak.
    Kolay gelsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mebi yalayıp yutun limit+palme sb çözün bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konular arası bağlantılar kurmaya çalışın. Her bilgiyi ezbere bilsen bile yorumlama yapmadan hiçbir işe yaramaz.

• barış hocayla biyoloji
  • Ayt biyoloji yapan uzaylidir. Cok ayrinti soruyorlar denemelerde. Tabi ben 11-12 hic biyolojiye bakmadim belki ondan ayrinti geliyordur.
    Tyt biyo zaten ez. Calismadan da yaparsin. Yine de 1 soru bankasi bitir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018’de TYT’de 6 net, AYT’de 12 net yapmıştım. Netlerim iyi geldi ama cidden adam akıllı çalışmadım. Yine de size faydası olabilir diye yaptıklarımı anlatayım. Tek düzenli yaptığım şey not tuttuğum defteri günde 15-30 dakika arası okumaktı. Bunun dışında çalışmayla alakalı hiçbir şey yapmadım. Kitap olarak Karekök TYT soru bankasının yarısını, AYT’de Fen bilimleri ve Eğitim vadisi yayınlarının yarısı çözdüm. Hiçbir kitabı tam olarak bitirmedim, tüm konularıda bitirmemiştim bu arada. Umarım bir faydası olur, şimdiden kolay gelsin.

• Denemelerde tyt-ayt biyolojiden netlerin nasıldı?
  • theodenwashere kullanıcısına yanıt
    Hocam, TYT denemelerinde 3-6 net arası gidip geliyordu, son iki ay 5 netten aşağı çok inmedi. AYT’de 7’den aşağı hiç düşmedim ama hiçbir zamanda 12-13 net yapamamıştım.

• Anladım, teşekkür ederim söylediklerini deneyeceğim.
  • theodenwashere kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, notlarınızı okurken zihninizde canlandırmaya, betimlemeye çalışın. Ardından programınıza göre sorularınızı çözersiniz, kolay gelsin.

• Hala iyi sayılmaz aslında. Sözel olan her seyi aklım anlamamakta ısrarcı maalesef. Ama çok okudum notları. İnternetten özet notlar buldum simdi de Limit el kitabı aldım her yerde yanımda sürekli okuyorum. Gözüm alıstıkça aklımda da kalmaya basladı. Tavsiyem sürekli notlar alın ve okuyun hocam. Ve bol bol test çözün tabii.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.