Şimdi Ara

Biz anayasanın 4. maddesi olmasın istiyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz anayasanın 4. maddesi olmasın istiyoruz

Bu fotonun daha kırkı çıkmadan bakalım bahçeli ne açıklama yapacak.. İşine gelen konularda anında, saatler sonra veya aynı günün akşamında yazılı açıklamalar yapan bahçelinin, bu konuda ise gıkını dahi çıkaracağını ben hiç ama hiç sanmıyorum...

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Ne güzel söyledin halk istersen diye. Mültecileri ülkeye alırken halka mı sordunuz? Kafanıza göre vergi koyarken halka mı sordunuz ? Ne güzel memleket cümleleri istediğin gibi kullan manipüle et sonra halk ne isterse o olsun de...

• EjderLefLef kullanıcısına yanıt

Evet halka sordular. ( Bilmeden boş yapıyorsun ne yazık ki. ) Burada halka sormaktan kasıt her olayda referandum yapmak değildir. 5 yılda bir seçim oluyor ülkede. Bu dediklerin yapıldıktan sonra seçimler oldu Genel seçimleri kim kazandı bir bak. Çözüm sürecinden FETO ile mücadeleye Suriye'ye girmekten Hendek olaylarına 15 Temmuzdan Rusya uçağı düşürmeye ne olaylar oldu ülkede hepsinin SAĞLAMASI SEÇİMDİR.

İlk mülteci ne zaman geldi ülkeye ? 29 Nisan 2011'de gelmiş. Onun üstüne kaç seçim oldu ? Halk istemiyorsa desteklemiyorsa OY VERMEZDİ OLUR BİTERDİ. Veya Vergilere karşı çıkıyorsa halk desteklemezdi !!! Veya Mülteciler ana sorun olsa Ümit Özdağ gibi koyu mülteci karşıtı bir parti yüzde 1 oy almazdı heralde ?

Ülkede ana sorun sıkıntı geçim. Emin ol milletin ekonomisi iyi olsa bu muhalefet bu kafa ile bir 100 yıl daha iktidar yüzü göremez.

• Ben de andavallara anlatır gibi anlatıyorum.

Maçanızı da yırtsanız o maddeler değişmeyecek ömür boyu kuduracaksınız.!

• Ben de mala anlatır gibi anlatıyorum. O madde değişmedi, değiştiremezsiniz de.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunu halen anlamayan andavallar anlamıştır umarım, Kısaca diyor ki 4. maddeyi kaldıralım ki 1,2 ve 3. maddeleri de değiştirebilelim. Milletçi olupta bunlarla el ele fotoğraf çektirenlere söylüyorum.

• Bu islamcılar çok palazlandı, sivrilin sivrilin bize isim gerek.Elbet devran değişecek.

• Açıkça Anayasal düzeni yıkmayı hedefleyen, hizbullah terör örgütünün bu siyasi uzantıları AKP KONTENJANLARINDAN MECLİSE GİRDİ.

Hedefleri DEM parti ile ortak sayılır. İkisi de kürdistan kurulsun istiyor. Birisi şeriatla yönetilmesi taraftarı.

• dekareme kullanıcısına yanıt

Bahçeli bir sonraki seçimi görebilecek mi bakalım. O gittikten sonra da yerine akp güdümünde bir başkası gelir muhtemelen.

Ben en son 2015 haziran seçimlerinde kredisini sıfırladım. Hükümet kurmaya yanaşmadı erken seçime gidildi. O günden beri benim gözümde oy verilecek bir parti değil.

• fractal design kullanıcısına yanıt

Keşke diğer mhp liler de senin gibi mantıklı ve vicdanlı düşünseydi...

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

EYT çıkarmasaydı Erdoğan seçimi kazanamıyordu. Kendi söylediği "EYT'ye karşıyım" sözünü yutarak yani tükürdüğünü yalayarak seçime girdi emekliyi 3 kuruşa mahkum etti. Bunun da bedelini şimdi halk ödüyor.

• Türkiye Cumhuriyeti düşmanları, ülkeyi yıkıp parçalamak konusunda artık çok daha cesur ve pervasız.

Forumda dahi bazı önemsiz insanlar buna güzelleme yapabiliyor.

Ahmaklara anlatır gibi anlatmak lazım kutsal sadece din değildir. Vatan, toprak, namus gibi kutsal değerlerde vardır.

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Emin ol sizin gibi kazanamıyacağını bile bile körlemesine KK'yi savunanlar oldukça gene kazanırdı.

Orada kilit nokta tamamen KK'nin aday olmasıydı. KK aday olmasa kazanması zordu.

• Biz de geri zekalılara anlatır gibi anlatalım. 4. madde değişmeyecek, değiştirilmeyecek. Anayasayla sorunu olan ülkeden de vatandaşlığından da defolabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 16 Eylül 2024; 21:9:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların son havlamaları bunlar.

Bu forumda da var bu artıklardan

• Laikliğin tanımı net yapılsin yeterli.Noktan 28 şubat dönemleri zuhur etmesin. Tek bir referanduma bakar egemenlik kayıtsız şartsız milletindir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 17 Eylül 2024; 6:29:55 >
  • Biz anayasanın 4. maddesi olmasın istiyoruz

forumdaki muhalefet yanlısı forum üyelerinin geneline tekrar sesleniyorum;

şu görmüş olduğunuz, vatan hainliğinin sözlükteki tanımıdır...

bu mahlukata CEVAP VEREREK DAVRANIŞLARINI ÖDÜLLENDİRMEYİN!!!

• Aha bak 4. madde burda sallanıyo gel al

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.