yokya ben sadece biraz vurdum uzaktan o kadar ama iyi exp geldi bi tane turk kesti herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: xxmurat41xx
senmi kestin ?
bu sorulcak sorumu nereden anladım 1.adam başlık olarak biz tg keserken 2.adam full int o canla biras kesmesi zor
quote:
senmi kestin ?
2. resimde tg nin orada en az 40 level lik bir kurt var o kurdun sahibini düşün
ss çeken arkadasa kalır mı o adamdan??
kardeşim sende herhalde angelsoullara özendin bunun için konu mu açılır (onlar yüksek lvl bari bide kesmişler ondan koymuşlar ) ama sen dalmişin konu açıyon
paylaşmak istedim de ondan açtım başkaları korea serverinda mı nerde 20 lvl ken tg kestim filan açınca bişey olmuyoda ben acınca oluyo
orada bi adam gördüm adı tosun_pasa mı ne öle bişi aklıma öyle bişey duyunca şu gelio
tosun paşa .....tı taşa taş yarıldı baştan başa
quote:
Orjinalden alıntı: baba34
quote:
senmi kestin ?
bu sorulcak sorumu nereden anladım 1.adam başlık olarak biz tg keserken 2.adam full int o canla biras kesmesi zor
3. o lwla hayatta onu kesemes
quote:
Orjinalden alıntı: Fire_Mage
yanlış anlamayın sakın :D
orada bi adam gördüm adı tosun_pasa mı ne öle bişi aklıma öyle bişey duyunca şu gelio
tosun paşa .....tı taşa taş yarıldı baştan başa
quote:
Orjinalden alıntı: saygacfurkan
kardeşim sende herhalde angelsoullara özendin bunun için konu mu açılır (onlar yüksek lvl bari bide kesmişler ondan koymuşlar ) ama sen dalmişin konu açıyon
açar açar sanane ? post kasma ya cvp ver yada sus gereksiz topic olup olmadını mod lar bilir kapa çeneni ve otur köşeye
sen kessemessin yaa nasıl kestin yuksek yok muydu lvl ler
quote:
Orjinalden alıntı: kupeli
sen kessemessin yaa nasıl kestin yuksek yok muydu lvl ler
O esmedi zaten
ARKADASLAR BEN GRECE BÖLÜMÜNDEN CANER OYUNDAKİ NİCK İM KrAl_41 BEN: TurK_JusT CLANINDAN EMRE DİE BİR ARKADASDAN DUYDUM..BEN YENİ ÇIKAN SİLKROAD DA ÜYELİK AÇMAK İÇİN UGRASIYORUM..BİLEN NE OLUR SADECE.CANER@HOTMAİL.COM..U EKLEYİP BANA SÖYLESİN
abi bida nerde çıkar bu tiger girl bende kescem bana ne banane
lvl 22 pure int elimde sos lvl 16 sword var ben kesebilir miyim acep? bu arada lightining lvl 20 ye kadar açık sp farm yapmadım ayvayıda yicem galiba
ağa tebrikler ben 17 levelim bende gittim üstüne tek olarak buldum ama bi tane bile vuramadaım çünkü bilgisayarım biraz donuyor TGyi görünce ağzı açık kaldı öyle durdu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme