<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by azrael_13</i> <br />arkadaşlar hepsini anladımda "seni seviyorum" öyle kolay söylenen bir kelime değildir (benim için öyle) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
+1 Ben de bu kelimeyi bugüne kadar sadece 2 kişiye söyleyebildim Belki övünülecek bir durum değil ama Anne Babama bile söyleyemiyorum. Çok zor geliyor.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by desenturk</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by odut</i> <br />"Post sayısı önemli değil önemli olan bilgi paylaşımı"
"rütbe de neymiş, hah! hiç farketmez benim için" <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by odut</i> <br />"Post sayısı önemli değil önemli olan bilgi paylaşımı"
"rütbe de neymiş, hah! hiç farketmez benim için" <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> [evlol][evlol]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by odut</i> <br />"Post sayısı önemli değil önemli olan bilgi paylaşımı"
"rütbe de neymiş, hah! hiç farketmez benim için" <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> [spr][spr]
-O Arkadan Gelen Ses Neydi?
-Bişey Değil Yaw Televizyon Açık Ondan Gelmiştir.
ne kıskancam ben öööle biri diilimdir
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by elmayra</i> <br />ne kıskancam ben öööle biri diilimdir
ne kıskanacam! ben öyle kıskanç erkek/kadın tiplerinden değilimdir. [:P] bize de bekleriz, arayı uzun tutmayın emi cicim. beni, batıran hep hocalar oldu. hakkım olan notu vermediler.
Bunu saymayız, yine bekleriz.
zhauhauh
Sana 370 olur. (Bence en kral yalan "sana":)
Türkiyenin nemesisi burcu'nun yalan adı altında saymış olup,bunları hakikaten "yalan" addedip,ve beri taraftaki forum üyelerinin de "evet,yalan budur" menşeili katılımları,benim için türklerin klasik yalanlarının başında geliyor..
bu noktada değinmek istediğim şudur sevgili sizler! hypocrisy sendromu ile yalan sanatını karıştırmayalım..ve fakat,sanatla başka birşeyi biteviye karıştıran bir milletin evlatları olduğumuzdan kelli,bir mikser harekatı almış başını gidiyor..
@je_taime_moi_non_plus, Öncelikle eşsiz açıklama ve yorumların için teşekkür ederim "je_taime_moi_non_plus". nickinin fransızca, "hypocrisy" kelimesinin de, Türkçesi "ikiyüzlülük" olan ingilizce bir kelime olması nedeniyle, bildiğin dilleri burada sergilemek istediğin düşüncesine kapıldım bir an. Muhtemelen yanlış bir düşüncedir. Açıklaman çok güzel. "Yalan dostlar"ından birisi olarak, yalan ve ikiyüzlülüğü birbirinden ayırman beni çok aydınlattı, teşekkür ederim. Sadece senin dostun olmayı reddettiğimi ve öpme talebini geri çevirdiğimi bildirmek istiyorum. Saygılarımla
eyvallah wise kül kadir han!
wise +11111111
ben anlayamadım bu "wise +11111111" in esbab-ı mucibesini..şimdi bu da mı bir yalan? yoksa hakikaten destek mi çıkıyorsun arkadaşına..al bakalım koca bir mumamma bana!
"kafaya göre" sevgilime kankilerime aileme söölediim en büyük yalan.kafana göre davranda oyiim gözünü demek istiorm asl1nda