Mrb arkadaslar..bizbize kampusun faturalı tarifesine geçmeyi düsünüyorum..sadece konusmayi düsündügüm icin cazip geliyor..ama aklima iki soru takıldı.
-bizbize kampusun faturalı tarifesinde 12 ytllik genç paket alınmadıgında ne kadar sabit ücret aliyorlar? -bir de genç paket alinmadıgında "ilk 10 dakikası" 9,9 kuruş diyor turkcellin sitesinde.bilgi güncellenmemis mi acaba yoksa öyle mi gerçekten?
yani ücret tarifesinin olduğu sayfada
quote:
Genç Paketi alınmadığı durumda yukarıdaki avantajlardan yararlanamaz ancak diğer BizBize Kampus Tarifesi’ndekilerle her 10 dakikası 9,9 Ykr’ye konuşmaya devam edebilirsiniz. Turkcell lilerle 2 saat bedava konuşma kazanabilmek için genç paketi almanız gerekmektedir.
ama notlar kısmında
quote:
BizBize Kampus'lülerle "ilk 10 dakikası" 9,9 YKr'ye konuşma kampanyası 31 Aralık 2008 tarihine kadar geçerlidir.
diye yaziyor da
bungee tesekkür ederim,o linki görmemisim turkcellin sitesinde
faturalı tarifeler için kampanyalara göz attim.iki kampanya var faydalanabilecegim sanirim. emin olmak icin soruyorum birisi haftada iki gün bedava kampanyasi,kampuscelli oldugum halde bundan faydalanabilir miyim?yani hala 2 milyona ulasmamissa yararlanan kisi sayisi.. digeri de cayma bedelli kontratlar kampanyasi var.paketsiz teklif dahilinde 12 ay turkcelli kalmayi kabul edersem her ay turkcell ici 180 dk konusma secenegi veriyor.. eger simdi kampus faturali tarifeye gecersem bu kampanyalardan faydalanmamin önünde bi engel var mi? yardimci olursaniz sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: yuzzy
faturalı tarifeler için kampanyalara göz attim.iki kampanya var faydalanabilecegim sanirim. emin olmak icin soruyorum birisi haftada iki gün bedava kampanyasi,kampuscelli oldugum halde bundan faydalanabilir miyim?yani hala 2 milyona ulasmamissa yararlanan kisi sayisi.. digeri de cayma bedelli kontratlar kampanyasi var.paketsiz teklif dahilinde 12 ay turkcelli kalmayi kabul edersem her ay turkcell ici 180 dk konusma secenegi veriyor.. eger simdi kampus faturali tarifeye gecersem bu kampanyalardan faydalanmamin önünde bi engel var mi? yardimci olursaniz sevinirim
haftanın iki günü kampanyasından yaralanırsın fakat genç paket alırsan cayma bedelli kontratlardan faydalanamazsın
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa_(87)
quote:
haftanın iki günü kampanyasından yaralanırsın fakat genç paket alırsan cayma bedelli kontratlardan faydalanamazsın
Yanlış bilgi aktarmışsınız.
Bizbize Kampus Genç Paket opsiyonlu tarifede cayma bedelli kontratlar kampanyasından faydalanabilirsiniz. Ancak, iki taahhüt aynı anda verilemediğinden dolayı İki Gün Bedava kampanyasına katılamazsınız. Yada dilerseniz tam tersi de yapabilirsiniz. İki Gün Bedava kampanyasına katılıp, cayma bedelli kontratlar kampanyasına katılmazsanız. Tercih sizin.
quote:
Orjinalden alıntı: actually07
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa_(87)
quote:
Yanlış bilgi aktarmışsınız.
Bizbize Kampus Genç Paket opsiyonlu tarifede cayma bedelli kontratlar kampanyasından faydalanabilirsiniz. Ancak, iki taahhüt aynı anda verilemediğinden dolayı İki Gün Bedava kampanyasına katılamazsınız. Yada dilerseniz tam tersi de yapabilirsiniz. İki Gün Bedava kampanyasına katılıp, cayma bedelli kontratlar kampanyasına katılmazsanız. Tercih sizin.
senin bir hatan olabilir genç paketli kampuslüler faydalanamıyor cayma bedelli kontratlardan ama haftanın iki günü kampanyasından her türlü faydalanabilir
genc paket almayi kesinlikle düsünmüyorum..eger ikisi birden olamayacaksa cayma bedelliyi seçmeyi tercih ederim. bilgilendirmeleriniz icin tesekkür ederim arkadaslar. bir kac gün icinde hemen faturalıya gecmeyi düsünüyorum insallah
tekrar tesekkür ederim bungee cayma bedellilerden 120 dk her yöneyi alıp bu dakikaların 40 dk sını aveadan 40 kontör kazanmak icin kullanacam..aveadan bu 40 kontörü de sms paketi almak icin kullanırım..hem msj icin hem konusmalar icin cebimden cüzi bi miktar cikmis olur böylece hayal kurmuyorumdur insallah ya peki simdi faturaliya gecildiginde herhangi bi acilis vergisi filan ödüyor muyum? turkcellin sitesinde sadece 20 ytl ye 8 saat konusma süresi veriliyor diyor ama o da opsiyonlu sanirim
neyse sms paketi de cepten ciksin artik :) cok tesekkür ederim hizli cevaplarin icin bungee. bu forum müsteri hizmetlerinden daha iyi calisiyor valla
arkadaşlar ilk 10 dakika mı 9.9 kuruş yoksa . 10 dakikada bir mi 9.9 yani 2 saat konuşunca girmesin bize
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme