Zekası yüksek kişilerin sataşmaya gerek duymadan da harika espriler içeren haberler uydurabileciğini ümit ediyorum. Yoksa ümit etmemeli miyim?
ben ne demiştim hocam
quote:
Orjinalden alıntı: irish
Servet'ten şok açıklama: 10 numaralı formayı istiyorum...
taktın servete bu arada son haberi duymadın galiba.... Servet futbolu gs de bırakmak istedigini açıklamış
Galatasaray da şok gelişme!!!
En son yapılan idmanda Lincoln e sert giren Servet Lincoln ün futbol hayatını mı bitirdi? Klüp doktorlarının açıklamasına göre Lincoln bir daha ayağa kalkamayabilir... Camiada şok etkisi yaratan bu haber üzerine Servet le yapılan röportajda Servet " Olabilir böyle şeyler." dedi...
Kaynak : Allah korusun
lampard fenerde chelsea maçından sonra futbolcular çıkarken taraftar kılığına giren nihat özdemir lamparda hayranı olduğunu söyleyip imza attırdı
Roman Abramoviç ten övgü dolu sözler
Chelsea fc nın başkanı rus iş adamı roman abramoviç biz bu gunlere fenerbahçe a.ş nin kulup yapısını ve transfer politikasını örnek alarak geldik dedi. ve sözlerine şöyle devam etti Başkan olarak kendine aziz yıldırımı örnek aldıgını dile getıren abramoviç onun dunyada bir ekol oldugunu söyledi
Aziz yıldırım ise ''Vomancım sağolsun bı sıkıntısı oluvsa bana gelsın hıc bı yavdımdan çekilmem '' dedi
kaynak :efsanefotospor
quote:
Orjinalden alıntı: akglsercan
vay anasını adamlara bak yalan haber uydururken bile Fenerbahçe üzerinden rant sağlıyorlar
ok soyle yapalım ozaman
OLAY OLAY OLAY UEFA KUPASI ELIMIZDENMI ALINACAK ?
UEFA dün cok gizli bir oturum yapıp Galatasaray'ın 2000 yılında oynadıgı ve hıc yenılemden aldıgı uefa ve super kupayı gerı aldı konuyla ılgılı acıklama yapan uefa yetkılısı ve basın danısmanı ABDUL CABBAR CABUK ATLAR Galatasaray'ın bu macları HALUK ULUSOY tarafından galatasaray'a ıkram edıldıgını ve dıger takımların hakkının yendıgı ve ogunden berı hicbir uefa yetkilisinin gözune uyku girmedigi ve bugunden sonra herseyın daha güzel olacagını soyledı
KAYNAK:BEN
Olay olay olay...
Galatasarayın borcu 1 ytl.evet yıllardır borç batağında yüzen aslan bu bataktanda çıkmayı bildi.olay savaş ayın programında atv studyolarında gerçekleşti. borcu ismini vermek istemeyen bir izleyici ödedi.milyonlar bu izleyici merak ediyor.
Fenerbahçeli futbolcu Mateja Kezman'ın müslüman olduğunu geçen gün maçta akşam namazını yerine getirirken kameralara yakalanması sonucu ortaya cıktı.kezman adını değistirerek kamil kezban bilal yaptıracagı ve Türk vatandaşlığına gececegi de belirtildi.
(ç)alıntı
Sağlam'dan Kaka'ya veto
Başkan Yıldırım Demirören, Ertuğrul Sağlam'a: 'Kaka'yı isterseniz getirebiliriz herşey tamam' dediği fakat Ertuğrul Sağlam'ın Kaka'yı redderek Delgado Richardinho ve Higuain varken Kaka nerden çıktı dediği ayrıca 1 Delgado 10 Kaka eder dediği SANILIYOR
quote:
Orjinalden alıntı: kktn1925
quote:
Orjinalden alıntı: irish
Servet'ten şok açıklama: 10 numaralı formayı istiyorum...
taktın servete bu arada son haberi duymadın galiba.... Servet futbolu gs de bırakmak istedigini açıklamış
fenerbahçeden cska ya yüzlıyılın çalımı şampiyonlar ligi öncesi fenerbahçe cskanın can alıcı 4 lüsü igor akınfeev vagner love Jo ve Carvalhoyu kadrosuna kattı
Şok Şok Şok!
Yalan haberlerden sıkılan Fenerbahçe yönetimi Fotomaç gazetesini satın alıyor.Gelişmeler az sonra..
quote:
Orjinalden alıntı: nescafe07
Fenerbahçeli futbolcu Mateja Kezman'ın müslüman olduğunu geçen gün maçta akşam namazını yerine getirirken kameralara yakalanması sonucu ortaya cıktı.kezman adını değistirerek kamil kezban bilal yaptıracagı ve Türk vatandaşlığına gececegi de belirtildi.
(ç)alıntı
quote:
Şortla namaz kılınmaz
ama süpermiş....
quote:
Ben bu adamın antranman sahalarına işediği günleride biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: marcopasa
Protokol Tamam
Galatasaray'da başkan Canaydın yılan hikayesine dönen stat projesine son noktayı koydu.Dün öğlen saatlerinde Ankara'ya gelerek TOKİ yetkilileri ve bürokratlarla görüşen Canaydın:"65.000 kişilik stadımızı yapıyoruz,hadi hayırlı olsun"dedi.Ve TOKİ'yle protokol imzalandı.
protokol anlaşmasının üstünden daha 1 gün bile geçmeden Galatasaray Başkanı Özhan Canyaydın sözleşmeyi tek taraflı feshettiğini duyurdu.Basın kuruluşlarına düşen bi şok haber sonrası Özhan Canaydın aile ve camiaya yakın isimlere " 65.00 kişilik stad oalyı içime oturmadı.Yapmışken adam gibi yapalım.Bizim Barnebau'dan, Camp Nou'dan Emirates Stadın'dan ne eksiğimiz olsun.Gerekirse bir 20 sene daha göreve talibim." dediği öğrenildi.
Bunun üzerine Adnan Polat'a "Özhan Canaydın 20 sene daha göreve talipmiş" sorusuna Adnan Polat'ın yanıtı hayli ilginç oldu. "Ne yapalım 20 sene daha bekleyeceğim Başkanlık için."
Fenerbahçe Yarı Finalde... Gruptan yenilgisiz olarak 1. sırada çıkan fenerbahçe, takımının başarısını gece klübünde sabaha kadar samba yaparak kutladı. Ertesi gün samandıra tesislerinde yumurtalı doğumgünü kutlaması yapıldı.
Şok Şok Şok!!!!
Hakan Şükür Yıllar Sonra Fenerli Olduğunu Açıkladı.Anne Şükür fenalık geçirip hastahaneye kaldırıldı.Bunun üzerine baba Şükür "Benim onun gibi Türkiye Gol Kralı bir oğlum yok.Ailemi yıkdı.Onu ismimden sildireceğim deyip mahkemeye dava açtı.
Bunun üzerine H.Şükür "istediği yere başvursun.Zaten yıllardır Aziz Yıldırım'ı babam gibi görmüşümdür.Bende onun soyismini alır Hakan Yıldırım olurum dedi
quote:
Orjinalden alıntı: fıratkale
Bir tane de Beşiktaş haberi yapalım.
"Nobre yuhhh artık dedi"
Gece saat 04:00 sularında Nobreyi arayan Ertuğrul Sağlam ın hazırlan birazdan oyuna gireceksin demesi Nobre yi çıldırttı.
buna güldüm işde
Yıldırım demirören bundan böyle çarşı grubuna bedava bilet verilmeyeceğini söyledi