Şimdi Ara

BİZE ADAM LAZIM ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagataytr

Relax olun beyler...

Relax olunacak bişey yok bir tane gerizekalı mal şahsiyet sırf post kasmak için kavga çıkarmaya çalışıyor o kadar L2 nin ne olduğunu bildiğinden bile emin değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

quote:

Orjinalden alıntı: cagataytr

Relax olun beyler...

Relax olunacak bişey yok bir tane ........... şahsiyet sırf post kasmak için kavga çıkarmaya çalışıyor o kadar L2 nin ne olduğunu bildiğinden bile emin değilim.

olsun Yinede Relax olun siz

Bu arada Server a bizde geldik ufaktan herzamanki gibi clanımızı kurduk

ERİCA SERVER ına MEyDAN okuyoruz herzamanki gibi

• Herkez Nicklerini Yazsın Lütfen

Benim -GüLeNaY-
  • Arkadaşlar Ben Hasan Çoğu Zamandır Yazılarınızı Okuyorum ve Yardımlarınızı Bekliyorum. Ben Halen C4 deim C5'e Geçmem Lazım (for Erica) . Yaşım 13 . Urfalıyım Birinin Bana C5'i Yolama Gibi Bi $ansı Varmı ..?
  • valla urfa biraz uzak değilmi..msn den kaç yıl sürer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lagvar -- 14 Ağustos 2007; 16:45:47 >
  • lagvar abi Msn'den deiL Aras Kargo'dan Yollarsan ßen Ücretini Öderim . Msn Adresim : Non.Stop.Dance@hotmail.com abi eklemeni bekliorum suanda C4 te L2 Gold daim Arasira Acar Msn'yi Ekledinmi die Bakarim . Yardimda Bulunabilecek Herkes Yardım PLS . . .
  • tmm ekliyorum Lineage2 yi seven adama değer..
  • Beyler izmitte interlude anca c5 buldum aldım yüklüom sizin servera girmek için hangi patch gerek(interlude yapmak için yani) bide boyutu nedir bende kota varda...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.