Şimdi Ara

Bizi de conroe ci yaptınız beah.. :) update#1 15sn,3.84ghz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • recep abi sizde conrea aldınız beah. bende almak istiyom o ramleleri siz ne yapar edersinz kurcalar gene bi update yaparsınız kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owbilo -- 16 Ağustos 2006; 10:48:28 >
  • ufak bir değişiklik:)
    corsairleri
    kinston value select 2x512 mb 667 mhz cl 5 ile değiştirince fsb biraz daha arttı
    https://store.donanimhaber.com/87/71/05/877105ac640cefcbc8b5b5bd61f91767.jpg
    hava ile gittikçe zorlasıyor klimalı oda istiyor oda salonda salona da birgisayar sokmam yasak:(
     Bizi de conroe ci yaptınız beah.. :) update#1 15sn,3.84ghz

• Aynı ramleri kullanıyoruz :)
    Tabi Dedeciğim bi aksilik olmazsa kurtaracak beni pazartesi inşallah amin.

quote:

Orjinalden alıntı: hey

@aLper_iLeri ,, üzgünüm ama ramleri yukarda gördün..ramler gelsin 4ghz üstünde görüşürüz...
  • alper hocam bu 5 li zamanlardan gına geldi bana
    kıskanırda cl4 basarmı diye 939 makinayı yanına getirdim geil'lerin cl1.5 calısıyor ama hiç kıskanc değilmiş kingston trası bile dusultmuyor.... hain kingston
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLper_iLeri

Aynı ramleri kullanıyoruz :)
    Tabi Dedeciğim bi aksilik olmazsa kurtaracak beni pazartesi inşallah amin.

quote:

Orjinalden alıntı: hey

@aLper_iLeri ,, üzgünüm ama ramleri yukarda gördün..ramler gelsin 4ghz üstünde görüşürüz...

ramler aynı ramler değil en azından chipleri aynı olamaz,,aynı ramlerle sen 481 basarken biz 468de kalmayız..
    8500ul ler gelene dek biz böle kingstondu corsair value du küçük küçük arttırırız artık..

• açıkçası chiplerine bakmadım ama günlük kullanımda 1 gb yetmedigi için g.skillerden ben de alıyorum..
    artık bunları da nasip kısmetse sevgil arkadaşlardan birine veririz
  • Ds4 kullanan arkadaşlar bordan memnunmu acaba?.Şuan stabil olarak maximum yapabildiği fsb nedir.?Onbord ses kalitesi nasıl.?
  • 3,84 ghz
    ustalar conroe'yu konuşturmuş
    elinize sağlık
  • mehmet hoca ve recep elinize sağlık da
    birde şu ss leri koyarken ısı ve voltaj durumlarını da belirtseniz bize baksak he olmaz mı
  • ataruz... su anda biostan 1.58 voltta işlemci ama 70 derecelerde pi alırken big typoon ve deli gibi sıcak bir odam var

tasarruf ediyoz saunaya gitmiyoz desem yeridir.

4000 uzeri için herhalde 1.63 vereceğiz sıcaklıklarda 6400 leri baya bir inceledim forumlardan 83-84 C da prime alabiliyor aletler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataruz

mehmet hoca ve recep elinize sağlık da
    birde şu ss leri koyarken ısı ve voltaj durumlarını da belirtseniz bize baksak he olmaz mı

bu işlemciler dothan mimarisine sahip , 100c de bile çalışabilir çatır çatır..
  • abi o fanın markarsı nedir işlemciyi soğutmak için kullandığınız.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: master_gokhan

abi o fanın markarsı nedir işlemciyi soğutmak için kullandığınız.......

thermaltake big typhoon
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.