Şimdi Ara

BİZİM DİLİMİZDEN MU ONLİNE... THEWEB HATIRASI (OKUYUNUZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Tüm FORUM DONANIM HABER AİLESİ / ADMİN TAKIMI VE DH MU ONLINE Playerlerine Merhabalar.
    Bugün Türkiye Genelini Baz Alarak Konuşmaya Başlarsak, aslında mu online türkiyede öyle geniş çapta yankı uyandıracak bir statüye hiç bir zaman sahip olamadı . Bugün Türkiye'de açılmış olan pvp serverlerden 50 tane varsa bugün devamlılığını sürdüren belki 3 belki 4 server vardır.
    Peki Neden ?
    Açıklamasını aslında hepimiz biliyoruz. Birçoğu evindeki bilgisayarlarla sunucu açma girişimine girmekle , kimisi işi ticari amaçlı düşünmekle , kimisi sadece kendi bi kaç arkadaşıyla oynamak için serverlar açtı ve kapattı.
    Bazıları Olayları Çok Farklı düşünebilir hatta fikren ve zikren düşüncelerimize katılmayabilir. Ama biz yine bu açıklamayı yapmak zorunda hissettik. Sizlere Aslında Anlatmak İstediğimiz Yanlışlıkları Soru Cevap Şeklinde Örneklerle açikliyacağız.

Yanlış-1.Donate & Webshop Olayı :
    Şimdi düşünün server açiliyor. Siz girmişsiniz oyuna saatlerce kasiyorsunuz . Adamın biride Parasını vermiş setini almiş , Bossta Karşınıza dikilior veya kalede. Biz böyle bir oyun stilinin adelet içerdiğine hiç bir şekilde inanmıyoruz . Ki bugün Türkiye'de olaylar o kadar farklı ki adam donate yapıp 2. ay serveri kapatıyor . tabi bu ondan daha bir büyük sorun haline geldi.

Yanlış-2.Server istatistikleri ve oyun oynama Tarzı:
    Biz aslında buna oyun oynama tarzı değilde oynayamama tarzı diyelim . bu bizim şahsi düşüncemiz tabi.servere giriyorsunuz exp9999 reset sınırı yok.
    tamam belki amacınız arkadaslarınızla pvp ortamı yaratmaktır. Ama tamamen yanlış bir Sistem. Mu online tamamen mantığa dayalı bir oyundur aslında.
    Şimdi ortada bir reset sınırı yoksa bir kere oyun tamamen mantığını yitirir . çünkü ortada bir full stat meselesi vardır.
    Peki sizce sınırsız reset yapmaktansa ortaya bellirli bir reset sınırı bırakıp , oyunu daha bir mantıklı hale getiremezmiyiz ? Yada Reset Sınırını 0 yapmakla.
    Şimdi Şöyle Düşünelim.
    Mu Online Sayabileceğinize Çeşit çeşit Optlar vardır.
    Diyelimki
    LVL sınırı 400 olsun 1 pointte 5 lvl gelsin.
    Ne olur 400.lvl de 2000 point gelir Görevlerle birlikte diyelimki 2220 point geldi. Bu sefer önünüze 2 farklı seçenek çıkıyor.
    birincisi ilk önce kullanmak istedğiniz sete göre bir point basarsıınız. Rate dd ile ref hp gibi bir set optunun point basılış biçimi asla aynı olmaz.
    peki bu neleri dogurur ?
    herkes oyunda char kastı , sizce sadece en iyi statı olan mı kazandı ? ya da en iyi seti olan mı kazandı ? aslında en iyi seti ve en iyi statı olan kazandı.
    Ve işte Asıl Mu Onlinenin zevki Bu stat meselsinde ortaya çıkar. Eğer iyi bir setiniz varsa ve stat yanlış basilmişsa işte yeniden char kasma vakti doğurur.
    ve buda geceleri beraber kastığınız arkadaşlarınızla güzel bir sohbet ortamı yaratır.

Yanlış 3.Exp sistemi:
    şimdi düşünün expi 999999 yaptınız reset sınırınız var . adam girdi 1 günde full oldu . peki bu adam sonra naptı ? setini yaptı , charı fulledi , artik bu adam ne zaman servere girer ? savaştan savaşa girer , ve bu şekilde otomatikmen online sayınız dibe düşer.
    Expi çok zor yapmamak şartıyla normal yaptığınızı varsayalım , Adam girdi servere 20 -25 günde full oldu , full olurkeen setinin parcalarını dizdi , jewelini topladı ve bu süre zarfında online oldu . serverinizin statüsünü arttırdı.

İŞTE BİZİM THEWEB OLARAK MU ONLİNE'YE BAKIŞ AÇIMIZ BU ŞEKİLDE ARKADAŞLAR . BİZ BUGÜN GERÇEKTEN TÜRKİYEDE MUONLİNENİN BU KADAR İLGİSİZCE VE BİLGİSİZCE SERVER AÇILIP KAPANMALARINDAN , SERVER STATÜLERİNİN YANLIŞLIĞINDAN , DONATE VS YAPILIP ADALETSİZLİKLERİNDEN İNSANLARIN KAFASINI BULANDIRAN VE GÜVENİNİ YİTİRTEN SONUÇLARI DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ . AMACIMIZA ULAŞACAZ YA DA ULAŞAMAYACAZ . AMA BİR GÜN EMİNİM BİZ VE BİZE DESTEK VEREN ARKADAŞLARIMIZ SAYESİNDE MU ONLİNEYİ TÜRKİYEYE ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE TANITACAĞIZ. VE İNSANLARIN KAYBEDİLEN GÜVENLERİNİ TEKRARDAN THEWEB OLARAK KAZANACAĞINIZ. THEWEB LE İLGİLİ OYUNİÇERİKLERİNİ DH NIN MUONLİNE BÖLÜMÜNDE SERVER İSTATİSTİKLERİNİ GÖRÜNTÜLEYEBİLİR VE BİZE KATILIP BİZE DESTEK VEREBİLİRSİNİZ.
    SAYGILARIMIZLA...

By THEWEB A.S TIC SAN. LTD ŞTİ - INTERNET SERVICES.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEWEB -- 29 Mayıs 2013; 9:34:54 >

• Her ne kadar 97d versiondan vazgeçemesemde sözlerinde fazlasıyla haklısın. Baş koydugunuz bu yolda başarılar dilerim.
  • merhaba, çoğuna katılıyorum. yalnız bu şekilde ne kadar güzel olursa olsun oyunun zevkini kaçıran itemler bence hiç gerek yok. (bu zamanda)

düşünün bir server açılıyor oyun içinde item olayı yok sadece lvl kasıp stat basarak geliştiriyorsun çarını. zaten itemler farklı özelliklerde düştüğünden şanslı olan bir kaç adım önde oluyor ama öyle olmasa resetler, statlar yarışsa daha güzel olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: claude

merhaba, çoğuna katılıyorum. yalnız bu şekilde ne kadar güzel olursa olsun oyunun zevkini kaçıran itemler bence hiç gerek yok. (bu zamanda)

düşünün bir server açılıyor oyun içinde item olayı yok sadece lvl kasıp stat basarak geliştiriyorsun çarını. zaten itemler farklı özelliklerde düştüğünden şanslı olan bir kaç adım önde oluyor ama öyle olmasa resetler, statlar yarışsa daha güzel olmaz mı ?

Dediklerinize Katılıyorum fakat resetlerin değil de statların yarışması daha bi atraksyonlu olacağı bilincindeyim.
  • Hocam Oyuna giremiyorum tam giriş ekranı gelecekken Hata veriyor ve kapanıyor yrdm edin lütfen Dsn Ayarlarını dediğiniz gbi yaptım ama hala olmadı işletim sistemim Xp
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEWEB

quote:

Orijinalden alıntı: claude

merhaba, çoğuna katılıyorum. yalnız bu şekilde ne kadar güzel olursa olsun oyunun zevkini kaçıran itemler bence hiç gerek yok. (bu zamanda)

Dediklerinize Katılıyorum fakat resetlerin değil de statların yarışması daha bi atraksyonlu olacağı bilincindeyim.

zaten resetler arttıkça statlar yarışmış olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.