Şimdi Ara

Bizim fakirlikten kesemediğimiz ..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ßLacKLioN

quote:

Orijinalden alıntı: SYJ Ağır Fan

quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

quote:

Orijinalden alıntı: [Sync]

bak kardeşim.
    bana bosnalı deli yasar derler. akrabalarımın çoğu türkiye'de. savaş zamanında hepsi oraya kaçtı. ama ben gitmedim.
    neden mi? çünkü burada kalan bosnalı müslüman kardeşlerimize sırplar eziyet etmesin diye. çok şükür atlattık o
    günleri. şimdi ortalık sakin. biz de diğer direnişçi arkadaşlarla 'dh'de takılıp kafamızı dağıtmaya çalışıyoruz.
    yalnız günlerdir huzurumuzu kaçıran bir şey var. "senin açtığın, bir şeye benzemeyen, faşist başlıklar!!" eğer
    buna devam edersen, türkiye'deki akrabalarıma bir kaç günlük ziyarette bulunacağım. ıp numarandan evini buldum.
    benim akrabaların bir sokak yukarısında oturuyormuşsun. hazır gelmişken sana da bir uğrayayım diyorum. bosnalı deli
    mehmet
    lakabını nasıl aldığımı sana anlatayım. arkadaşların da selamı var. 5 gün içinde türkiye'deyim. görüşürüz.

Yaşar mısın, Mehmet mi?

BİG FAİL

BİG değil BIG ingilizcede büyük İ yoktur.
    Kendi failini gör önce

• Ulan dakikalardır gülüyorum.
  • ooo burası karışık topuk baba topuk
  • sayın umutbaba05, cümleleriniz ve hayat felsefeniz ile hayatıma ışık tutuyorsunuz. saygılarımla cCc umutbaba05 cCc
  • cCc Mc KuKuZaDe cCc yuzume gulen sirttan vurdu... dusmanlarim tuzak kurdu..... dunyam sanki senle durdu sonra ben sevdiiiiiiiiiiiiiiiiiiim de neeeeeeeee olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    bak dinle
    sevdimde ne oldu!! efes ilsen zengin oldu!!! daglar taslar duman oldu!!! esim dostum memnun oldu!!!
    cCc Mc KuKuZaDe cCc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayhak -- 11 Ocak 2011; 22:57:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerlonmoura

quote:

quote:

bak kardeşim.
    bana bosnalı deli yasar derler. akrabalarımın çoğu türkiye'de. savaş zamanında hepsi oraya kaçtı. ama ben gitmedim.
    neden mi? çünkü burada kalan bosnalı müslüman kardeşlerimize sırplar eziyet etmesin diye. çok şükür atlattık o
    günleri. şimdi ortalık sakin. biz de diğer direnişçi arkadaşlarla 'dh'de takılıp kafamızı dağıtmaya çalışıyoruz.
    yalnız günlerdir huzurumuzu kaçıran bir şey var. "senin açtığın, bir şeye benzemeyen, faşist başlıklar!!" eğer
    buna devam edersen, türkiye'deki akrabalarıma bir kaç günlük ziyarette bulunacağım. ıp numarandan evini buldum.
    benim akrabaların bir sokak yukarısında oturuyormuşsun. hazır gelmişken sana da bir uğrayayım diyorum. bosnalı deli
    mehmet
    lakabını nasıl aldığımı sana anlatayım. arkadaşların da selamı var. 5 gün içinde türkiye'deyim. görüşürüz.

Yaşar mısın, Mehmet mi?

Adam boşuna deli olmamış

Süper ya

• Bir Pazar Sabahı Tatvan Kaldırımında Yürürken Serseriler Trafiğine Yakalandım. Serseriler Trafiği Sordu. Serserimisin, Öğrencimisin? Öğrenciyim Dedim. Hani Kalemin Dediler Çıkardım Belimden 95’lik Zırh ı İşte Budur Dedim. Hani Defterin Dediler Açtım Parçalanmış Vücudumu Burası, Akdeniz Burası, Karadeniz Burasıda Defterimiz dir Dedim. Hani Hocaların Dediler Gösterdim Kaldırımda Yatan Balicileri

Esrarcıları, Keyifçileri. Hani Müdürün Dediler Gösterdim Sarhoşlar Çeşmesinde Oturan Kral. MÜSLÜM Babayı ‘‘Merak Etme Bizlerde Onlardanız Dediler.’’ Sen Sosyete Kızı Sus Susta Şu Garip Esrarcının Aşkını Dinle Sen Ananın Sıcak Kollarında Uyurken ßen İse Kireçocağının Garip Sokaklarında Silah Tutmayı, Esrar Sarmayı Öğreniyordum. Sen Sosyetenin Özel Okullarında, Liselerinde Okurken Ben ,Ben İse Hayata Rest, Kadere Sitem, Ölümle Dans £diyordum…
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serbest Çağrışım

Bir Pazar Sabahı Tatvan Kaldırımında Yürürken Serseriler Trafiğine Yakalandım. Serseriler Trafiği Sordu. Serserimisin, Öğrencimisin? Öğrenciyim Dedim. Hani Kalemin Dediler Çıkardım Belimden 95’lik Zırh ı İşte Budur Dedim. Hani Defterin Dediler Açtım Parçalanmış Vücudumu Burası, Akdeniz Burası, Karadeniz Burasıda Defterimiz dir Dedim. Hani Hocaların Dediler Gösterdim Kaldırımda Yatan Balicileri

Esrarcıları, Keyifçileri. Hani Müdürün Dediler Gösterdim Sarhoşlar Çeşmesinde Oturan Kral. MÜSLÜM Babayı ‘‘Merak Etme Bizlerde Onlardanız Dediler.’’ Sen Sosyete Kızı Sus Susta Şu Garip Esrarcının Aşkını Dinle Sen Ananın Sıcak Kollarında Uyurken ßen İse Kireçocağının Garip Sokaklarında Silah Tutmayı, Esrar Sarmayı Öğreniyordum. Sen Sosyetenin Özel Okullarında, Liselerinde Okurken Ben ,Ben İse Hayata Rest, Kadere Sitem, Ölümle Dans £diyordum…

cCc Mc KuKuZaDe cCc Süpermiş Hocam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayhak -- 11 Ocak 2011; 23:08:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Serbest Çağrışım

Bir Pazar Sabahı Tatvan Kaldırımında Yürürken Serseriler Trafiğine Yakalandım. Serseriler Trafiği Sordu. Serserimisin, Öğrencimisin? Öğrenciyim Dedim. Hani Kalemin Dediler Çıkardım Belimden 95’lik Zırh ı İşte Budur Dedim. Hani Defterin Dediler Açtım Parçalanmış Vücudumu Burası, Akdeniz Burası, Karadeniz Burasıda Defterimiz dir Dedim. Hani Hocaların Dediler Gösterdim Kaldırımda Yatan Balicileri

Allah seni kahretmesin yeter lan gülmekten karnım ağrıdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

quote:

quote:

bak kardeşim.
    mehmet

Yaşar mısın, Mehmet mi?

Bayağı güldüm.Baktım,tekrar güldüm.

Bizim fakirlikten kesemediğimiz .....

• Sözlüğünüze geri dönün loooooo
  • quote:

quote:

bak kardeşim.
    mehmet

Yaşar mısın, Mehmet mi?

hiç tarzım değildir şimdi yazacağım ama dayanamadım

bildiğin FAILi Meçhul olmuş bu

•  Bizim fakirlikten kesemediğimiz .....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.