Şimdi Ara

Bizim Mucitler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim mucitler programını izliyorum bi vatandaşımız robot yapmış baya iyi bi sistem yapmış adam uzaktan kumandayla kolları falan hareket ettiriyo kamera var falan bi anda yan kapakları bi açtı 2 tane füze çktı yarıldım ya arkadaşlar neler yapıyor Türk insanı ! Yemişim amerikanın bilim adamlarını

• Muhaha falan ama adam robotun kollarıyla bayrak açtı :d
  • demek isterdim ama aklım nedense dedirtmiyor.

Şimdi o amcamın projesini askeri amaçla kullanıldığını düşünün hani şu filmlerdeki robotlar gibi sizce iyimi olur yoksa kötümü? Kimilerine çok komik gelebilir ama oldun insanlar ne demek istediğimi iyi anlamıştır.
  • adamın amacı orduda kullanmakmış zaten şüpheli paketlerde ve mayın olabilecek bölgelerde kullanmakmış amacı :D ki çok güzel alet yapmış
  • helal olsun
  • Hala yayınlanıyormu yoksa? gidip bakayım merak ettim.
  • yok bizim amca geçtide program devam ediyor

şimdi bitti kapanş konşmasını yapıyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eckr -- 31 Mayıs 2007; 3:33:03 >
  • hocam ukalalıkla suçlayabilirsiniz ama ..bunlar şu anki robot teknolojisinin çok gerisinde..(yaptığı şeyleri baz olarak)
    yani aslında bi helal olsunluk durum yok zira bu tip birşey üniversitelerde tez olarak bile verilebilir.
    tabi daha geniş bilgi verseydin daha sağlam bi yprum yapabilirdim..anlattıgın kadarıyla uzaktan kumandalı araba mantığı..
  • eh yani işte öyle benim bu işler hakkında pek bi bilgim yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.