Şimdi Ara

Bizim sınıfta millet tuvalete de gitti,terleyen kız da ferahlamak için lavaboya ?!?!? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: allpino

quote:

Orijinalden alıntı: -Hain-Dom-Dom-

quote:

Ben bu sınavı tuvalete gidemediğim için yarısını yapamadım.Halbuki tuvalette karşıdaydı hemen 2 dk bile sürmezdi.

Kardeşim bizzat yaşadım olayı, hakkını helal etmemek en büyük hakkındır...

Ne diyim hocam valla.Sınav gayet iyi gidiyordum.Telaş vs yokdu.Matın sonunda acayip sıkıştım.Feni bildiğin sallıyormuş gibi çözmek sorunda kaldım.Sos da öle.Matta boşlara bile bakamadım.Normal yapamasam soruları koymucak da yapabilme şansım varken salak saçma bir sebep yüzünden 6 aylık emeğimi çöpe atmak koyuyor tabi insana

LYS de karşılığını alırsın kardeşim inşallah, Allah çalışanın karşılığını mutlaka verir

• quote:

Orijinalden alıntı: BurGuNa

Benimde üstümü aramadılar kimliğe bile bakmadılar girişte böyle saçmalık yok. Bursa da bu oluyorsa daha küçük yerlede neler oluyordur kim bilir. Haberlerde gördünüzmü kızın cep telefonu çalmış sınavda :D:D

Sorularda açıklanmıyor...

Gel de şaibeli deme şimdi...
  • Bildiğin kural ihlali.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bu sınavı tuvalete gidemediğim için yarısını yapamadım.Halbuki tuvalette karşıdaydı hemen 2 dk bile sürmezdi.

Ne diyim hocam valla.Sınav gayet iyi gidiyordum.Telaş vs yokdu.Matın sonunda acayip sıkıştım.Feni bildiğin sallıyormuş gibi çözmek sorunda kaldım.Sos da öle.Matta boşlara bile bakamadım.Normal yapamasam soruları koymucak da yapabilme şansım varken salak saçma bir sebep yüzünden 6 aylık emeğimi çöpe atmak koyuyor tabi insana

LYS de karşılığını alırsın kardeşim inşallah, Allah çalışanın karşılığını mutlaka verir

Umarım hocam.Ama büyük bir hüsran içerisindeyim.Kötü gelcek gibi.Çekebilir miyim bilemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Umarım hocam.Ama büyük bir hüsran içerisindeyim.Kötü gelcek gibi.Çekebilir miyim bilemiyorum.

Ya boşuna mı lys önemli diyoruz,ümidini kaybetme

• quote:

Orijinalden alıntı: pallo

Şikayet etsen soruşturma acarlar görevliler hakkinda

Kamera da yoktu nasıl kanıtlarız ki?
  • Bizim sınıfa çocuk 1 paket blume bendil sokmuştu. belki içine kopya yazdı o mendilin?
  • bizim sınıfta biri 30 dk sonra hocam tuvalete gidebilir miyim diye bağırdı kadın da hayır olmaz yasak diye bağırdı tam paragraf okurkenKurallara uydular genelde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pallo

Şikayet etsen soruşturma acarlar görevliler hakkinda

Kamera da yoktu nasıl kanıtlarız ki?

Siniftaki öğrencileri şahit gosterebilirsin. En güzel ornek okul kameralari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaralar

Sınav esnasında yellenme geldi. Yarım saatim tutmak için heba oldu. Eğer izin olsaydı kapıdan çıkıp salıp gelecektim ama katı kurallar belimizi bağlıyor maalesef. Sınav sonucum şuanda görünene göre kötü değil ama süper de değil. Varsa öyle birşey şikayet et.

sizin ki de zoru durummus

• gmt_one kullanıcısına yanıt
    Bitirimler Sınıfı olmasının o filmin adı:)
  • allpino A kullanıcısına yanıt
    aynen sen eşittir ben kardeş tuvaltim geldi çıkartmıyorlar zaten acaip dikkatim bozuldu buna bi çözüm bulmaları lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRKN_01 -- 24 Mart 2014; 19:30:01 >
  • istediğin yere şikayet et.ben de çıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Bitirimler Sınıfı olmasının o filmin adı:)

YAŞA :)
  • Hemen sikayet et cok ciddiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackLisT.

istediğin yere şikayet et.ben de çıktım

PEKİ PAŞAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalelim

Hemen sikayet et cok ciddiyim

Kaçınılmaz oldu artık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.