Şimdi Ara

Bizimkileri nasıl ikna ederim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar barınaktan bir köpek teslim aldım, geldi yemeğini olsun, bahçeyi tüm konumu ayarladım. Ama babannemin camının önü, ya oğlum çok ses çıkar ben istemem lütfen götür felan, hiç kimse istemiyo, annemle abim unut artık şu sevdanı bi unutamadın gitti küçüklükten beri felan diyo, ne yapsam ne etsem şunlara yaranamadık, arkadaşa teslim ettim şimdilik onda ama kendi yerime istiyorum. Durumumuz yerinde çok şükür, herşeyini alırım ben onun fakat istemeyenler olunca yapıcak bir şey gelmiyor nasıl ikna ederim.
    Kirlilik olur pislik olur diyolar, köpek arkadaşlar kendi alanına pislik yapmazki benim bildiğim yuvasının önüne yapmaz yani. Bunları nasıl ikna ederim?

Bizimkileri nasıl ikna ederim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bearist -- 31 Temmuz 2016; 21:04:34 >

• Bearist kullanıcısına yanıt
    Barınaktan köpeği teslim almadan önce yapman gereken şeyleri maalesef sen teslim aldıktan sonra yapıyorsun.Şu durumda ailen istemese köpeği arkadaşında kalacak ve acaba onun ailesi bu durumu kabullenecek mi? Belli bir süre sonra onlarda kabul etmezlerse barınağa geri dönecek o hayvan tam yuva bulup muhtemelen kötü barınak ortamından kurtulduğuna sevinirken ve emin ol bu daha büyük travmalara yol açacak.Bunu sürekli olarak yazmaya özen gösteriyorum çünkü bu şekilde ailesini ikna edemeyip köpek sahiplenmek isteyen ve ne kadar güzel ki barınağı tercih eden ama ailem kabul etmezse de en azından bir haftada olsa özgür kalacak diye iyilik yaptığını düşünen çok kişi oluyor.Aslında bu durum faydadan çok zarar getiriyor.

Resimden anladığım üzere eviniz müstakil değil.Bahçede bu hayvana bakmanız için ailenizden iznin yanı sıra apartmandaki herkesten izin almanız gerekecektir.Çünkü o bahçe apartmanın ortak malı sayılır ve görünüşte bir hayli bakımlı.O bahçede de siz ne kadar toplasanız bile zaman zaman köpek pisliği görmek isteyeceklerini sanmıyorum.

Şartların zor gözüküyor açıkçası.Umarım köpek içinde senin içinde çıkar ve iyi bir yol bulursun.

• Ya ben şu fikir yoluyla düşündüm, dedim önce soruyum, apartman hepsi bizim aile Amcam,Halam,Babam öyle yani yabancı hiç yok ve bazılarıda takıl kafana göre sıkıntı olmaz diyo, sadece babannem sorun ve babamda annesini düşünüyor. Sordum neyse, sadece babannem olmaz dedi, ses çıkar çok yapamam ben dedi sonra babam annem abim yüklenince arkadaşa verdim öyle kaldı. Ne yapsamki acaba
  • Ayrıca gerçek binayı atarım bu internetten alıntı ama bahçe yapımız merdivenler olsun böyle işte 8 daire olmak üzere full ailemiz. Çoğunun izni var Oğuz sen sorumluluğu alırsın biz karışmayız felan, babannem sadece binada duruyo onun için sorunmuş.
  • Sanırım sana güvenmiyorlar.

Ses çıkar yapamam ben ne kadar ilginç bir bahane
    Sizden ses çıkmıyor galiba ölüm sessizliği mi istiyormuş?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    Komşular bir şey der diyor, sonra bide sabah bana ses yapar felan diyo.
  • Önceden cidden güvenmiyodum alırken oğlum bak bu heves yapma sorumluluğu alamam diyodum. Ama şimdi güveniyorum kendime alırım yani sorumluluğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bearist

Komşular bir şey der diyor, sonra bide sabah bana ses yapar felan diyo.

Boş yapma deyip ona patronun kim olduğunu göster

Şaka bir yana ciddi bir şekilde konuşur ikna ederim diyorsan ikna edersin yoksa başka yolu yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkar masaya vur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.