Şimdi Ara

BİZMU ONLİNE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hacı nerde peki bi bizmunun bulundugu bolge gidelim ordaki telekoma bis soralim valla olmicak bu boyle
  • Tamam ya bırakıorm bizmuyuda xmuyuda MU ONLINE ELVEDA YAAAAAA hayat online mu offline
  • bizmu artık online
  • sitesi ne ?
  • ARKADAŞLAR SERVER COK ZOR KAS KAS BİRDE KAPANINCA SORUN OLUNCA ADAMA KOYUYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B0ZKURT -- 7 Şubat 2008; 15:27:46 >
  • Yuh Yani Kendi Server RekLamını VerenLer ÇoğaLmaya ßaşLadı Yeni modamı ßuda Ayıp Yani Senin Serverinin Konusu Var Zaten >Gİt RekLamını Orda Yap Şimdi ßide HakLımış Gibi cvp Verirsin.
    EdiT : < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B0ZKURT -- 7 Şubat 2008; 15:27:46 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatıkanÖĞÜT -- 7 Şubat 2008; 17:00:07 >
  • reklamın iyisi kötüsü olmazmış, elimizde olmayan nedenlerle bir hafta problem yaşadık kusura bakmayın. (arasıra kapatalım bari serveri konu falan açıyo arkadaşlar sağolsunlar )
    6 aydır 7/24 online dewam ediyoruz, S3 versiyonumuz test serverimizde yavaş yavaş geliştirilip düzeltiliyor bir dahaki resette çakma olmayan S3 versiyonuna geçeceğiz...

BizMU Online forever
  • Patch yok sanirsam?
  • I LOVE BizMU hacim kapatmain ya serveri bis reklamını yaparis her zman siz kapamain yeter telekom saolsun 2-3 resimize mani oldu nyse kaldimiz yerden devam

InvasioN Forever (Guild Reklamida Yaptim)
  • Hacım bide S3e yazin gecin yaaa yaza kadar birakin kassin millet boyle kasıp kasıp hemen res atmayin emegimize cok yazik olur en azindan bi yarim donem kadr dha yni yaz tatiline kdr acik kalsin be haci lutfen
  • Yaw Org.Special tamam lidersin serverda kralsın süpersin Ama bi konuya bu kadar da çok msj atılmazki ,Arada bide edit yap mesajını
  • quote:

Orjinalden alıntı: ЖαГЇžмα#

Yaw Org.Special tamam lidersin serverda kralsın süpersin Ama bi konuya bu kadar da çok msj atılmazki ,Arada bide edit yap mesajını

Hacim sonradan aklima gelio :S post kasmak gibi amacim olsa baska topiclerde kasardim pc oyunlari fln alin butun postlar sizin olsn valla yoq bnim oyle bi amacim editle bi saat usarmak istemiorm bastan yaz 1 saat
  • Eed Arkadaslar Gelen Yoqmu Bizmuya Bugun Hayirlisiyla Yeni Spotlarda Eklenio Mukemmel Server Bence Bugless Hepinis Bekliors bizmu.ath.cx
  • yeni başlayan biri 1 ayda zor reset ayar :-) sonrası malum ... reset bende bu yuzden bıraktım :-)
  • Ben 7 Gunde 1. Resi attiM Belki daha bile kisadİR
  • BİZMU GENE NEDEN KAPANDI :@@ GENEMİ TELEKOM :@@
  • Arkadaşlar biri bana pacty yolluyabilirmi??
  • Server Aylardır Acık Kalıcı Server İstiyoruz Diye İsyan Edenler Bence Araştırmayı Bılmıyor..

http://bizmu.ath.cx/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quess -- 20 Nisan 2008; 9:45:16 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.