Arkadaslar bu bizmuya ne oluyor surekli? Bilen varmi en sevdigim serverin surekli gitmesi beni usandırmaya basladi Atakan bey sizden kucuk bir acıklama istiyorum bizi bilgilendirirsen cok sevinirim. Gunesin onune bulut gelse server kapanıyor bu kadar sıklıkla olmasi cok sasırtıcı. son 3 gundur kapalı server tatilemi gittiniz :) neyse basınızı daha fazla agrıtmayayım herkese iyi gunler...
bu arada okuduysan mubergama 3d ler war ati de buna kafayı taktı kendide yapıcak tabii yarısnı ı yaptı ama hala yapımda we bu denemeler yapılmasından dolayı oyun kapalı benim bildiim kadarıyla
sagol kardesim cevab verdigin icin insallah dedigin gibidir ama isin kotusu ben hic yenilikci degilim kesin dunya kadar bug olur duzeltecem diyene kadar yeni bir versiyon cıkarılır buna gecicez die res atılır kastıgın char gider. En bastan bi daha oooffffffffffff... Neyse cok konustum gene yapsınlar gorelim 3D mu'yu sonra yorum yapayım en iyisi insallah eskisi gibi iyi olur
ya nerden cikti bu 3d ler 3d oynamk istiyen varsa gitsin knight oynasin ben mu yu sevdigisem 2d oldugundan sewdim eski köye yeni adet getiriyorlar
daha öncedende söyledigim gibi ben yenilik taraftarı degilim 2d mu bence güzeldi he hicmi revizyon yapmayacağız derlerse buyursun yapsınlar ama isteyen aynı siteden farklı client indirsin ben 2D devam etmek istiyorum kısacası ama 3D cıkarsa bakmayacak değilim tabiki atakan abi bi acıklama borclusun bize ehuehehhe
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme