Şimdi Ara

Bjergsen Hk (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Julimezar

quote:

Orijinalden alıntı: Kil'jaeden

quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Syllablee

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Syllablee

quote:

İyi oynuyorda Nidalee. Bronz Silver da oyun taşıyabilme kapasitesi yok.

Neden böyle bir şey söylediğini anlamadım ? Bronz Silver ile alakası ne yani

Bunu derken şöyle diyim: Adam nida iyi oynuyor olabilir ama taşıma kapasitesi yok. İsterse çok güzel kassın pek bir iş yapamıyor.

Bence taşıyabilir ama takım ile iletişiminin olması gerekiyor diye düşünüyorum

Her nida oyunu 4v5 şeklinde düşünüyorum şahsen.

Seni ne zaman görsem bir şampiyonu kötülüyorsun. Nidalee çok iyi bir şampiyon demekki sen oynuyamıyorsun en son 20-8 win lose vardı nidalee ile. Tf girmeyin diyeceksin takımına geçiceksin duvar arkasına çat çat çat geçiriceksin q larla bumu zor zaten çoğu ligde adamlar kafa atıyor mızrağa zaten. Mesela gümüşsen direk adamın üstüne atıcan zaten kaçmaya tenezzül bile etmeyecek ama gold filansan adamın yanına atıcaksın kaçmaya çalırırken mızrağa kafa atıcak böyle böyle canını azaltıcaksın takım içeri girince o tf sizindir zaten önemli olan şampiyon değil player oynayamıyorsan nidalee yi kötüleme .

Nidalee oynayamadığımdan değil. Bi aralar sadece nidalee oynadım normal oyunda. Ve yeterince oynuyordum. Nasıl anlatıcağımı bilemiyorum. Şöyle düşün: Bi Mundo' nun bi Ziggs'in taşıma kapasitesine göre değerlendiriyorum nidalee i. Diğerlerine göre eksik kalıyor.

Benim en rahat taşıdığım şampiyonlardan biri nidalee sorun sende sanırım.

Sorun bende değil. Takımıma gelen yada karşıya gelen Nidalee lerde. Bu zamana kadar taşıyan Nidalee görmedim oyunumda. Görmek isterim.

• nidale taşıyamazmış :dd ver bjergsenin eline mid soraka trde bronz5 ten diamonda çıkarsın
  • Bir Faker değil.Ondan ziyade Alex Ich izlemeni tavsiye ederim.West'in belki en iyi Nidalee oynayan oyuncudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 6 Şubat 2014; 14:47:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

Bir Faker değil.Ondan ziyade Alex Ich izlemeni tavsiye ederim.West'in belki en iyi Nidalee oynayan oyuncudur.

Alex'i Nidalee oynarken hiç görmedim
  • Bazıları nidale'e ömrünü adıyor onlardan korkucaksın lethinin meleklerinde lethinin takımı botta 2de 2 aldı lethilion dediki nidale kayıp bota gank'a geliyor adc gelsin ya ne olcak tarzında birşey söyledi tam net hatırlamıyorum sonuç nidale 2 de 2 aldı üstelik birini kule altında.
  • tsm taraftarları sayeesinde tsmden nefret etmeye basladım bu kadar olur yani reddittede aynısı, saçma sapan konular açılıyor abartılıcak bi hareket olmamasına rağmen en ön sayfaya gelıyor postlar daha itici olamazdınız sanırım tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitraxx

tsm taraftarları sayeesinde tsmden nefret etmeye basladım bu kadar olur yani reddittede aynısı, saçma sapan konular açılıyor abartılıcak bi hareket olmamasına rağmen en ön sayfaya gelıyor postlar daha itici olamazdınız sanırım tebrikler

Sadece bilgi almak için paylaştım en sevdiğim oyuncu Froggen'dır sadece Bjergsen severim izlerim oynayış tarzını seviyorum tsm taraftarlığıyla hiçbir alakası yok bu konunun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.