Merhaba arkadaşlar.. Eminim benim gibi birçok Beşiktaşlının içi erimiştir telefonun tasarımını görünce Tasarımı iyi, hoş, güzel de peki ya donanımı? Benim gözüme takılan eksiklikler Wi-Fi ve işletim sisteminin olmayışı. Telefonu alan, kullanan varsa eksilerin artılarını bizimle paylaşırsa makbule geçer. Ekran 3'2 deniyor mesela dokunmatiği nasıl? Kapasitif ekran mı? Telefonun hızı nasıl? Müzik dinlerken, video izlerken kasıyor mu ? Vesaire... Kullanıcı yorumlarını merakla bekliyorum. Tüm Kartallara selam olsun
Telefonun işlemcisi Qualcomm ve Brow işletim sistemi tabanlı ve 3G Plus internet bağlantı hızına sahip.Ekran 3'2 ve dokunmatiği oldukça başarılı (samsungla kıyaslayabilirsiniz).Müzik dinlerken ve ya video izlerken donma durumu söz konusu değil.Kullanıcı yorumları çok kısa zamanda gelecektir.Ciddi taleple karşılaşıldı ve alanların yorum yapacağını düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Paranoid-
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
bjk :2 fb : 4
yeri değil ama tebrik etmek lazım güzel maç oldu. hakemi tartışmaya gerek yok. tek hatalı kararı fenerbahçe lehine vermediği penaltı pozisyonuydu. o pozisyonda da luganonun çirkefliğini bildiği için kendini yere attı sandı büyük ihtimalle. maçın kırılma anları almeida ve ferrarinin pozisyonları fenbahçenin lehine olunca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. ayrıca alex için bişeyler söylemek istiyorum.. illallah
eyvallah hocam rakip takimdan böyle centilmen yorumlar duymak sevindirici neyse futbol bölümüne takiliyorsan orda sohbete devam ederiz burasi uygun degil :))
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Paranoid-
quote:
bjk :2 fb : 4
yeri değil ama tebrik etmek lazım güzel maç oldu. hakemi tartışmaya gerek yok. tek hatalı kararı fenerbahçe lehine vermediği penaltı pozisyonuydu. o pozisyonda da luganonun çirkefliğini bildiği için kendini yere attı sandı büyük ihtimalle. maçın kırılma anları almeida ve ferrarinin pozisyonları fenbahçenin lehine olunca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. ayrıca alex için bişeyler söylemek istiyorum.. illallah
eyvallah hocam rakip takimdan böyle centilmen yorumlar duymak sevindirici neyse futbol bölümüne takiliyorsan orda sohbete devam ederiz burasi uygun degil :))
aynen. Şu mac aklıma gldıkce delırıom .s
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
quote:
Orijinalden alıntı: Kerem1905
quote:
Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.
Apple'ın gs için yapılmış telefonu mu var? Taraftar telefonu almak çok anlamsız geliyor bana tamam tuttuğun takımın formasını , bilekliğini vs alır kullanırsın ama 300-500 tl verip kalitesiz bir taraftar telefonu almak ne kadar mantıklı bilemiyorum.
Apple'ın gs için yapılmış telefonu mu var? Taraftar telefonu almak çok anlamsız geliyor bana tamam tuttuğun takımın formasını , bilekliğini vs alır kullanırsın ama 300-500 tl verip kalitesiz bir taraftar telefonu almak ne kadar mantıklı bilemiyorum.
iPhone 3 GS
Alınmaz hocam bu cihaz.
oda güzelmiş hocam
Aşırı fanatik olup bu yüzden satanlar olmuş :)
biz konuyu kapatmak istiyoruz hocam sen ne diyorsun :)
tasarımı cok güzel
FAturalı ve garantili BJK telefonumu satıyorum. almak isteyen PM atabilir...
5800 andırıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme