Şimdi Ara

Bjk bizi ezer! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

yildiz oyuncularla mac kazanılsaydı ıspanyada madrid 1. sırada olurdu. orta saha cok önemli biz de emre topuz özer gibi oyunu iki yönlü oynayan oyuncular var sizde enst var o da kac maçtır oynamıyor aurello qresma gutı sımao almeıda nobre gıbı kadroyla cikarsa baştan kaybeder maci. ligde en iyi kadro bizde en defans en iyi orta saha en iyi forvet biz de bir türkiyede ki en iyi oyuncu bizde alex. kaleci de bir numara

Barcelonanın kadrosunda yıldız oyuncu yok yani ligde en iyi kadro sizde olsaydı Young Boys Paok gibi 2.sınıf takımlara elenmezdiniz

Fenerbahçe 2 Trabzon 3
    Fenerbahçe 0 Galatasaray 0
    Fenerbahçe 1 Beşiktaş 1
    Fenerbahçe 1 Bursaspor 1
    Fenerbahçe 2 Trabzonspor 0

Toplam 6 puan

Beşiktaş 0 Trabzonspor 1
    Beşiktaş 2 Galatasaray 1
    Beşiktaş 1 Fenerbahçe 1
    Beşiktaş 1 Bursaspor 0
    Beşiktaş 2 Trabzonspor 1

Toplam 10 puan

hem puan olarak hem oyun olarak büyük maçlarda Fenerbahçeden daha iyiyiz onun için bu maçı kazanıcağımızı düşünüyorum.

Young Boys sizi harcar, bu kadar net söylüyorum. Ayrıca o maçlarda takımın as kadrosunda birçok sakatlık vardı ve Lugano henüz dönmemişti. Puan olarak bizden iyi falan da değilsiniz, puan olarak 13 puan gerimizdesiniz, tarihin gördüğü en kötü Galatasaray ile aranızda sadece #3# yazıyla üç puan fark var.

bahane sakatlıklarsa bu konuda kimse bizim ligdeki konumumuzu yadırgamamalı ozaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

quote:

quote:

quote:

yildiz oyuncularla mac kazanılsaydı ıspanyada madrid 1. sırada olurdu. orta saha cok önemli biz de emre topuz özer gibi oyunu iki yönlü oynayan oyuncular var sizde enst var o da kac maçtır oynamıyor aurello qresma gutı sımao almeıda nobre gıbı kadroyla cikarsa baştan kaybeder maci. ligde en iyi kadro bizde en defans en iyi orta saha en iyi forvet biz de bir türkiyede ki en iyi oyuncu bizde alex. kaleci de bir numara

Barcelonanın kadrosunda yıldız oyuncu yok yani ligde en iyi kadro sizde olsaydı Young Boys Paok gibi 2.sınıf takımlara elenmezdiniz

Fenerbahçe 2 Trabzon 3
    Fenerbahçe 1 Beşiktaş 1
    Fenerbahçe 1 Bursaspor 1

Toplam 6 puan

Beşiktaş 0 Trabzonspor 1
    Beşiktaş 2 Galatasaray 1
    Beşiktaş 1 Fenerbahçe 1
    Beşiktaş 1 Bursaspor 0
    Beşiktaş 2 Trabzonspor 1

Toplam 10 puan

hem puan olarak hem oyun olarak büyük maçlarda Fenerbahçeden daha iyiyiz onun için bu maçı kazanıcağımızı düşünüyorum.

Young Boys sizi harcar, bu kadar net söylüyorum. Ayrıca o maçlarda takımın as kadrosunda birçok sakatlık vardı ve Lugano henüz dönmemişti. Puan olarak bizden iyi falan da değilsiniz, puan olarak 13 puan gerimizdesiniz, tarihin gördüğü en kötü Galatasaray ile aranızda sadece #3# yazıyla üç puan fark var.

bahane sakatlıklarsa bu konuda kimse bizim ligdeki konumumuzu yadırgamamalı ozaman.

Bana ne yahu, yadırgayan yadırgasın, ha sen bulunduğunuz konumu; kendinize, kadro kalitenize layık görüyorsan eyvallah, bu mesajından onu anlıyorum. Açık konuşmak gerekirse ezeli rakiplerimizin bu kadar kötü olması beni sevindiriyor bu sene.

• quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

quote:

quote:

quote:

Fenerbahçe 2 Trabzon 3
    Fenerbahçe 1 Beşiktaş 1
    Fenerbahçe 1 Bursaspor 1

Toplam 6 puan

Beşiktaş 0 Trabzonspor 1
    Beşiktaş 2 Galatasaray 1
    Beşiktaş 1 Fenerbahçe 1
    Beşiktaş 1 Bursaspor 0
    Beşiktaş 2 Trabzonspor 1

Toplam 10 puan

tabi ya haklisin. bizde arda,pino,baros,kewell,caglar sakat degildi zaten. neilla kewellda milli takima gittikleri icin mac kacirmadilar. tarihinin en kotu galatasarayi sizin tarihinizin en iyi kadrosundan 3 puan geride ve hala konusuyorsunuz. icirdiginiz sodalari kusalimda istersen iciverin bir kac koli.

• maçtan sonra güzel ekmek çıkacak bu konudan
    sizi gidi 0 cılar sizi
  • Trabzon maçındaki çabanın yarısıyla rahat rahat yeneriz.
  • Taraftarıyla camiasıyla Ezmemize gerek olmayan bir takım var zaten karşımızda.
    Şu kievi Bi halledelim bi ara sizinlede ilgileniriz.
  • Caner oynarsa yandık ki ne yandık
  • 4 uyarı pointim var sırf bu mac için ceza almamaya gayret ediyorum

Tam şenlik olacak :))))

Kartal alır fark bile atar
  • Güzel maç olur.
    ikiside birbirini ezemez.
    bjk kaybederse vay hakem ile federasyonun haline...
    gözyaşları iyice sel olur.
    1-0 olsun bizim olsun.
    kayseriden sonra bjk maçını da kazanırsak bu iş olur gibi olacak.
  • Fenerasyon...
    Hakem maçı çığrından çıkardı...
    25.dakikada ..... kırmızı kart görmeliydi.
    Tacı bize değil FB'ye verdiler
    Biz daha çok isabetli pas yapmışız

Bunlar ne mi?
    MAç sonrasında DH'de açılacak topiclerden birkaçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

Fenerasyon...
    Hakem maçı çığrından çıkardı...
    25.dakikada ..... kırmızı kart görmeliydi.
    Tacı bize değil FB'ye verdiler
    Biz daha çok isabetli pas yapmışız

Bunlar ne mi?
    MAç sonrasında DH'de açılacak topiclerden birkaçı

kahinlik ve atıp tutmak kolay.. maçı kimin kazanacağı belli değil.. son yılların en kötü galatasaray'ı bile fark yiyecek derken kadıköyde feneri eziyordu neredeyse..

ya beşiktaş kazanırsa ne olacak.. evet ligde iddiamız yok hatta uefa maçı çok daha önemli bizim için, yorgun olmamıza rağmen stressiz oynayacağımız fb derbisinden ya biz galip çıkarsak ne diyeceksiniz merak ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke

4 uyarı pointim var sırf bu mac için ceza almamaya gayret ediyorum

Tam şenlik olacak :))))

Kartal alır fark bile atar

aynı durumdayım yenebiliriz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: keremmakarac

quote:

quote:

quote:

Fenerbahçe 2 Trabzon 3
    Fenerbahçe 1 Beşiktaş 1
    Fenerbahçe 1 Bursaspor 1

Toplam 6 puan

Beşiktaş 0 Trabzonspor 1
    Beşiktaş 2 Galatasaray 1
    Beşiktaş 1 Fenerbahçe 1
    Beşiktaş 1 Bursaspor 0
    Beşiktaş 2 Trabzonspor 1

Toplam 10 puan

+büyük takımsanız küçük maçlarda puan kaybetmezdiniz lig maratonu sadece büyük takımları yenerek geçmez

Yanlış alıntı yaptın sanırım?

Arkadas bunlara ek olarak anlaminda alintilamis sanirim :)

evet hocam

• Sene başında söylüyordum, bu defansla, bu orta saha ile Bjk iş yapamaz, bu transferlerle ancak göz boyarlar diye. Kötü olduk böyle söyleyince. Neymiş, geleceğin takımıymış. Yahu yaş ortalaması 30 takımın, hangi gelecek bu? Bugün ortaya çıktı zaten bu durum, bu defansla hafta sonu 3 tane de bizden yerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Sene başında söylüyordum, bu defansla, bu orta saha ile Bjk iş yapamaz, bu transferlerle ancak göz boyarlar diye. Kötü olduk böyle söyleyince. Neymiş, geleceğin takımıymış. Yahu yaş ortalaması 30 takımın, hangi gelecek bu? Bugün ortaya çıktı zaten bu durum, bu defansla hafta sonu 3 tane de bizden yerler

aynen böyle bir dinamo kievden bile 3 tane yediler dinamo kievi hatırlıyorum bizle oynadıkları maçta gerçekten müthiştiler bugün çok durgun olmalarına ve kapanmalarına rağmen 3 tane attılar pazar günü işleri çok zor tabii bizimkiler maça trabzon maçındaki futbolun yarısı kadar hazırlanırlarsa

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.