Şimdi Ara

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
4
Favori
111.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndir @PHI senin kritikleri bekliyoruz :)

@smd

Ersin'in gerçekten hamuru itibari ile mizahi bir görüntüsü var. Doğu insanının özgün duruşu mizahla birleşince gerçekten bu bizim mizah kültürümüz için doğal bir kaynak oluyor. Çok başarılı buluyorum ben Ersin'i özellikle yazılan akılcı skeçlerde üstlendiği roller onunla çok başka bir boyut kazanıyor umarım çizgisinde devam eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aganta Burina Burinata

İndir @PHI senin kritikleri bekliyoruz :)

@smd

Ersin'in gerçekten hamuru itibari ile mizahi bir görüntüsü var. Doğu insanının özgün duruşu mizahla birleşince gerçekten bu bizim mizah kültürümüz için doğal bir kaynak oluyor. Çok başarılı buluyorum ben Ersin'i özellikle yazılan akılcı skeçlerde üstlendiği roller onunla çok başka bir boyut kazanıyor umarım çizgisinde devam eder.

Benim de favorim Ersin canım
  • quote:

Orjinalden alıntı: smd

quote:

İndir @PHI senin kritikleri bekliyoruz :)

@smd

Benim de favorim Ersin canım

benimde...

• Ersin dediğiniz gibi hem görüntü itibariyle komik. Hem de gerçekten oynuyor.

Ama diğerlerini de es geçmemek lazım. Hepsi çok yetenekli.
    Bülent mesela. Her role çılgın uyuyor.

Bu arada. Düşük çözünürlükte düşmüş bi tane. İndiriyorum şimdi. Sonra yüksek çözünürlüğü indiririz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

İlk skeci pek beğenmedim ama şimdiki "Kap Kaç" skeci çok güzel...

Kap kacı kaçırdım :(

rulet starda fena değildi

Hergün asgari ücretle riske gireceğime bir kere girerim daha iyi

"HAYDİ TÜRKİYE KAFAMIZA SIKALIM"
    Bir de tabutçunun reklamı çıktı ya o koparttı beni...

Bu arada Hamlet'te "HIYARLI BABA" kopardı...:D
    (Not:Hıyarlı Baba'yı canlandıran kişinin adı ne?)

• Beyler Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın Jenerik müziği...

http://r@pidshare.com/files/123502360/_ok_Guezel_Hareketler_Bunlar_Jenerik.rar.html

Ordaki @ i silip a koyun...

Şifre(küçük harflerle):mrtbrc6378
  • Tabutçu sponsor çok iyiydi
  • Süperdi.
  • Hamlet skeci en beğendiğim oldu
    Yalnız rahatsız edici bir durum var..Ersin sahneye çıktığı anda millet gülmeye başlıyor,adam bir kelime bile etse kahkaha kopuyor..
    Tamam adamın tipi komik felan da her şeye de gülünmez ki yahu
  • Ersin'in söylediklerini başkaları söylese komik gelmez ama Ersin söyleyince gülesim geliyor nedendir bilinmez
  • dün çok güzeldi özellikle hamlet ve ruletstar çok güzeldi
  • Bırakın atlasın canım.Metreyle geldim zaten.
  • dünkü en güzel hareket hamlet ti bence

- benim bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma aslaa !!

- senin ruhunu isteyen kim zaten salak gadınn

• Ersin adamım ya. Hamlet.

Çıkar taytı. Yaw baba çıkarmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyjonquil -- 19 Haziran 2008; 16:46:47 >
  • Şimdi izledim 4. bölümü.

Önce bir baba hindu ile başladılar. Ne yalan söyleyeyim beğenmedim. Çok gülünecek bi yerini göremedim doğrusu ben. Bi kaç yerine güldüm o kadar.
    Notum "yaani."

Sonra eser hırsız kapkaççıyı yaptı. Fena değildi. Oğuzhan'ın para ver demesi falan iyiydi
    Notum "yaani"

Ondan sonra Şiş-Man geldi(şişman'ın süper kahraman olduğunu sonradan anladık)
    Bu baya güzeldi.
    Burda ilk bölümden gördüğümüz tabutçu bülent yeniden ortaya çıktı. Gördüğüm gibi patlattım kahkahayı zaten. O ilk tabutçu skecine bayılmıştım zaten burda da yazmıştım önceden.
    Bunu izlerken kendi kendime "şu deneme çekimindeki baba'yı da çıkarsalar keşke bi daha" dedim
    O deneme çekimi skecini 4 kez falan izledim galiba
    Notum çok güzel hareket

Ardından ilk bölümünü önce izlediğimiz ruletstar'ın devamı geldi
    Prof bünyan cebir falan oldukça güzeldi
    Notum güzel hareket

Sonunda da bombayı patlattılar. Hamlet
    Hamlet ersin süperdi yine. Ama burda asıl süper olan ve beni kahkahaya boğan tabutçuyu yeniden izlerken istediğim şeyin gerçekleşmiş olmasıydı
    Hem şaşırdım hem güldüm. Çünkü baba yeniden gelmişti. Hiç de değişmemiş üstelik
    Baba'nın olduğu sahneler mükemmeldi. Murat ile büşra'nın oynadığı(ersinin amcası ve annesi) sahneler biraz cinsel içerik yüklüydü gerçi. (ersin'in şişman kıza yaptığı zayıflama tavsiyesi de vardı tabi)
    Genel itibariyle değerlendirirsek çok güzel hareketti hamlet

Bu arada ersin engellenemez bi şekilde büyüyor farkında mısınız. seyirci görünce gülmeye başlıyor artık direk. Görünmesi bile yeterli.
    Yılmaz erdoğan da biraz kayırmıyor değil sanki. Her skeçte ersini övüyor falan

• Dün izledim hoşuma gitti baya nasıl kaçırmışım diğer bölümlerini

Ersin koparıyor zaten adamı

En güzeli şişko Skeciydi , tabutcu kopardı beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Dün izledim hoşuma gitti baya nasıl kaçırmışım diğer bölümlerini

Ersin koparıyor zaten adamı

En güzeli şişko Skeciydi , tabutcu kopardı beni

Tabutçu skeci asıl ilk bölümde geçiyordu. İşleri kesat olan bi tabutçuyu anlatıyorlardı.
    Orda epey gülmüştüm zaten. Şimdi bi de buraya sokmuşlar. Süper olmuş.
    Ha bir de ruletstarın sonunda sponsor olarak geçti

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Bu arada ersin engellenemez bi şekilde büyüyor farkında mısınız. seyirci görünce gülmeye başlıyor artık direk. Görünmesi bile yeterli.

Evet bu benim de fazlasıyla dikkatimi çekti. Ersin'i gerçekten kayırıyor. Ama bu bundan sonraki projeler için Ersin'e gelecek tekliflerin artmasını sağlayacak olsa da şu an için mutfak içinde Ersin'e karşı içten içe bir kıskançlık olarak yansıyabilir kanaatindeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378
    (Not:Hıyarlı Baba'yı canlandıran kişinin adı ne?)

Şahin Irmak

quote:

Orjinalden alıntı: coyjonquil

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Evet bu benim de fazlasıyla dikkatimi çekti. Ersin'i gerçekten kayırıyor. Ama bu bundan sonraki projeler için Ersin'e gelecek tekliflerin artmasını sağlayacak olsa da şu an için mutfak içinde Ersin'e karşı içten içe bir kıskançlık olarak yansıyabilir kanaatindeyim.

Sanmıyorum tiyatrocular olgun insanlardır.Zaten tiyatro sanatı ortaklaşa icra edilir ve başarı bu ortaklığın eseridir. Özellikle popülarite için mesleki kıskançlık güdeceklerini sanmam. Orda bir oyuncunun dahi seyircilerden alkış alması hepsinin ortak başarısıdır,hepsinin işine gelir,hatta kendilerini göstermek için daha fazla heves duyarlar. Özellikle bu icra tv platformunda reyting olarak geri dönecekken.

Bu arada aslında ilk skeç fena değildi

Tantuni kız partiye gidemedim diye üzülürken babasının girdiği sahne;

- senin için bir şeyler yapacağım kızım

- yoksa bir peri tanıdığınmı var baba

- yok be sana ayakkabılarımı verecem, yanlız saat 12'yi vurmadan evde ol

- aa neden ?

- arkadaşlarla halı saha maçımız var

halı saha ayakkabısının sahibini ararken geçen replikte güzeldi

- o ayakkabının sahibi benimmm

- oha dün gece ne içtim ben yaa :)))

• quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

Orjinalden alıntı: Chev

quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

Orjinalden alıntı: Chev

Şu Ayşe Erturan ı biyerden cok fena gözüm ısırıyor ama nerde oynamıştı ya:s

avrupa yakasında.

103. bölümde

Yok ya ordan olduğunu sanmıyorum neyse sağol

orada oynadı ama bilmiyorum belki başka yerde de görmüşsündür....

Evet hatırlıyorum. Hatta geçen yaz İstanbuldan İzmir'e dönerken aynı otobüse bindik onla.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.