Şimdi Ara

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.793
Cevap
4
Favori
111.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: fLaX[Ly]´#

Murat İyi Oyuncu İşini İyi Yapıyor İyi Yapmaya Çalışıyor Onun İçin Çok Heyecanlanıyor Ve Terliyor Bunu Üzerinden Atması Lazım..

heyecanlama gibi bir durumsöz konusu değil... çok başarılı bir oyuncu... salona gittin mi hiç?? 57 derece orası her skeç arasında yılmaz erdoğan'a laf söylüyorlardı seyirciler şakayla karışık geyik yapılıyordu.. havalandırma berbat... öküz gibi ışıklarıda işin içine koy varın siz düşünün

• Murat hiç heycanlanmıyor ki. Hatta en sakin oyuncu orada.

Gerçek 1 kişi gibi yani sokaktan 1 insan gibi her rolünde.
  • Bencede hakkı var Murat işini iyi yapıyor.Kızlardanda Büşra çok başarılı bence.
  • Murat,Şahin,Metin,Oğuzhan ve Bülent cidden iyiler
    En çok güldüklerim onlar
    Mesala Fordus Magandus'ta Murat'ın sniper tipi komediydi
    Bir de vurduktan sonra " Öeeeerhrhr" diye bağırmasına Bülent'le karşılıklı koptum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

Murat İyi Oyuncu İşini İyi Yapıyor İyi Yapmaya Çalışıyor Onun İçin Çok Heyecanlanıyor Ve Terliyor Bunu Üzerinden Atması Lazım..

heyecanlama gibi bir durumsöz konusu değil... çok başarılı bir oyuncu... salona gittin mi hiç?? 57 derece orası her skeç arasında yılmaz erdoğan'a laf söylüyorlardı seyirciler şakayla karışık geyik yapılıyordu.. havalandırma berbat... öküz gibi ışıklarıda işin içine koy varın siz düşünün

Diğer Oyunculardan Daha Farklı Geldi Bana

• Bazı insanlar Normale göre daha fazla terleyebilirler.Bu heyecandan dolayı değildir.
    Misal Otobüste kış ayında herkes ne giymişse onu giymişsindir fakat kimsede tek bir damla ter yokken senin yüzün alnın boynun şapır şapır terlemektedir..Buda öyle bir insan demek ki..Heyecandan değil.Bulunduğu her rolü layıkıyla yapıyor arkadaş.Helal olsun.Başta çok itici bir tip gibi geliyordu bana ama sonra sonra alıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

Bazı insanlar Normale göre daha fazla terleyebilirler.Bu heyecandan dolayı değildir.
    Misal Otobüste kış ayında herkes ne giymişse onu giymişsindir fakat kimsede tek bir damla ter yokken senin yüzün alnın boynun şapır şapır terlemektedir..Buda öyle bir insan demek ki..Heyecandan değil.Bulunduğu her rolü layıkıyla yapıyor arkadaş.Helal olsun.Başta çok itici bir tip gibi geliyordu bana ama sonra sonra alıştım.

Hmm Ben Zaten Kötü Oyuncu Demedim Ama Terlemesi Konusması Filan Biraz Hızlı Gelişiyor Gibi Geldi Bana Ve Heyecandan Sandım..
  • quote:

quote:

quote:

mutfak'ı ayakta tutan oyuncuların başında geliyor... murat, büşra, oğuzhan,bülent,şahin gerisini salla...

• quote:

quote:

quote:

quote:

mutfak'ı ayakta tutan oyuncuların başında geliyor... murat, büşra, oğuzhan,bülent,şahin gerisini salla...

Yok oda haksızlık olur hacı .. Hepsi iyi çocuklar maşallah

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yılmaz Erdoğan'ın Kuzenini Nasıl Unutursun Çok Ayıp

• quote:

Orjinalden alıntı: Erhan

Bu Metin'in " Sen var ya askerde çok dayak yersin." lafıda süper oturuyor skeçlerde

Mükemmel ... Söyleyecek söz bulamıyorum. Eser'in gülme skecinde de demişti. 10 numara adam ya..
  • Kadın: Ah metin ah metin
    Metin: Ahmedin mehmedin

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Kadın: Ah metin ah metin
    Metin: Ahmedin mehmedin

• Metin: Naber leen. Sizi de satamadık bu sene. Elde galdınız.

Ayrıca;

Ekleme:
    Ersin:Yılbaşında neden hindi kesiyosunuz?
    Metin: Yılbaşında diy neden hindi diy yenecek başka bi şey yok mu tavuk kesin diy.
    Şevket: Aaa. Hindi mi söyledi bunu?
    Metin: Hindi söyledi
    Şevket: Ne zaman söyledi
    Metin: Hindi(şimdi) söyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 6 Ocak 2009; 20:45:03 >

• Eser : Birazdan noel baba gelecek.
    Bülent : Kim gelecek ?
    Eser : Noel baba..
    Bülent : Kendi baban gelse böyle hoşuna gitmezdi ama...

Eser : Yeni yıla nasıl girersen öyle geçer Süleyman amca.
    Bülent : Bu kız bana çok dokundu. Yeni yılım cenabet geçecek.

Trabzon fıkrasına da bitiyorum... Fadime Fadime Fadime.. Günümüze Trabzon diye geliyor
  • Metinin Kelime Oyunları,Bülent ve Muratın karakter Canlandırmaları,Hıyalı babayı oynayan arkadaşın o karaktere verdiği can.

Bu hafta havuçlu anayı oynayan kız bir ara baya rol alıyordu ama şuanda sanırım biraz geri plana çelildi.Film çekimi olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goker

Eser : Birazdan noel baba gelecek.
    Bülent : Kim gelecek ?
    Eser : Noel baba..
    Bülent : Kendi baban gelse böyle hoşuna gitmezdi ama...

Eser : Yeni yıla nasıl girersen öyle geçer Süleyman amca.
    Bülent : Bu kız bana çok dokundu. Yeni yılım cenabet geçecek.

Trabzon fıkrasına da bitiyorum... Fadime Fadime Fadime.. Günümüze Trabzon diye geliyor

Çocuk noel babanın gerçek olmadığını anlar ..

Noel Baba bana söylemek istediğin bir şey var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 6 Ocak 2009; 21:59:29 >

• Birde Bu Skeçlerdeki Çiftler Hep Aynı Yoksa O Çiftler Gerçektedemi Çiftler Örnek

Eser-Ayça
    Murat-Büşra
    Metin-Gülhan
    Ersin-Pelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 6 Ocak 2009; 22:13:37 >
  • Ayşegül akdemiri Daha Fazla görmek istiyorum Skeçlerde..

ciddi anlamda Bir Renk katıyor benim için..bir çekicilik var..
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.