Şimdi Ara

Bkm Express-Migros 30/10 Money Jetkasalarda (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
37
Favori
64.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • migros batmaz inşallah bu gidişle. her üründe indirim money hediyesi var. dün ikinci money kampanyasındanda yararlandım. 1 kg köfte 38 tl idi. 10 tl money hediyesiyle 28 oldu 10 tl de bkm ile 18 tl ye bir kilo köfte almış oldum. ufak ufak harcarım artık gelen moneyleride. işin ilginç yani cevahir migros jet kasada her yerde bkm reklamı vardı ilk alışverişimi yaparken. şimdi hiç biri kalmamış. hatta kampanya mı bitti acaba diye düşündüm. sonra bkm nin sitesinde 11 haziran yazısını görünce satın aldım. bugünde 20 tl yatmış zaten
  • Dün aldıklarım için 40 money yatmış bu sabah
  • Dün alışverişim oldu bugün 40₺ money hesabıma tanımlanmış. Teşekkürler migros, bkm 😎

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

BKM ile kasda nasıl alışveriş yapacağımızı anlamadım. akıllı telefoj mu gerkeiyor yani?

Bkm express kullanmıyorum ama buna üyeyseniz (yani kayıtlı kartınız olması gerek sanırım) 50 tl ve altı işlemlerde sadece sms gerekiyor ve kasanın neresini giriliyorsa oraya girilecek.

siz doğru cevabı güzel bir şekilde vermişsiniz. teşekkür ederim hocam
  • Devam ediyomu beyler acil cvp. Yani 30 lira krem cikolata tahin vs alsam 20 money yatarmi yarin

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Yatar Migroskop 31 Mayıs'a kadar devam ediyor, BKM kampanyası 10 Haziran'a kadar yanılmıyorsam, dediğiniz gibi 30TL tahin çikolata vs. alırsanız 10+10 money yatar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilginorhan

1 bkm ile 2 farkli money kart ile 40 tl kazandim

Hocam ayni gün tek bkm iki money kart ile 2 alışverişe 40 money kazanılıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaelmaslim

quote:

Bunu deneyen varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strongergo

quote:

quote:

BKM ile kasda nasıl alışveriş yapacağımızı anlamadım. akıllı telefoj mu gerkeiyor yani?

Bkm express kullanmıyorum ama buna üyeyseniz (yani kayıtlı kartınız olması gerek sanırım) 50 tl ve altı işlemlerde sadece sms gerekiyor ve kasanın neresini giriliyorsa oraya girilecek.

Bende güzelce anlatmıştım ama demek tarzımız farklı:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

quote:

Orijinalden alıntı: karaelmaslim

quote:

Bunu deneyen varmı

Aynı gün tek bkm 5 money kart 10 *30 tl lik alışveriş yapıldı. Moneyler sıkıntısız yattı...

Konya Novada Migrosa 60 money kartla giden arkadaş. Lütfen benide evlatlık al......

• quote:

Orijinalden alıntı: LeHospitall

quote:

Orijinalden alıntı: strongergo

quote:

quote:

Bende güzelce anlatmıştım ama demek tarzımız farklı:)

hocam siz biraz alaya almışsınız gibi..ben böyle cevap vermezdim şahsen. yada vermek istemezdim. ama şaka anlayışımız farklıdır belki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 30 Mayıs 2017; 19:54:8 >

• Estağfurullah. Hayırlı iftarlar:)

• 7 Money kartım ile gidebildim en sonunda Migros a.. çay kalmamış tabi şehrin en buyuk mıgrosunda nasılsa

14 adet aynı bkm ile yaptım..bakalım sorunsuz yatacak mı.. tecrübelere gore yatmaması için sebep yok

sanal markette indirimsiz fiyattan düşme ihtimalı olan 1+1 salamlar sanırım jet kasada indirimli fiyatla geçtiği için 30 - 10 olmazdı değil mi.. o riski alamadım sadece
  • Hala aynı sorular ilk sayfalarda dedik olur farklı istersen 5000 kart aynı bkm yatar

• LeHospitall L kullanıcısına yanıt
    size de hocam. Hayırlı Ramazanlar
  • Benim kartta tel no ekli değildi ve money yatmadı. MHyi arayıp tel no ekletince yatar mı? Tecrübe edinen var mıdır?
  • Yatıyor. Puanın migros kalmıyor rahat ol

• omer14 kullanıcısına yanıt
    Normal kasada olan bütün indirimler jet kasa da da var. Ödeme yaparken gözükmüyor fakat bkm yada neyle ödüyorsun düşük miktar çekiyor. Kısaca bütün indirim geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: serden

Arkadaşlar,mobilden iletişim onayı veriliyormu? Normal moneyclup sitesine giremiyorum,cebime sms gelmiyor,m.hizmetlerini arıyorum kayıt açtırıyorum geri dönen yok

Hocam sms işini ne yaptın? Bana da sms gelmiyor.

• Pazar günü alışveriş yapmıştım 3 kartla, hala money yatmamış, verilen linkten kontrol ediyorum, iletişim bilgilerine onay alınmıştır diyor. moneyclub sitesine şifre ile giriş yapamıyorum, geçici bir süreyle şifreyle giriş kapalıdır, cep telefonu ile girin diyor, müşteri hizmetlerini arayarak cep telefonu girmek istemiyorum, aynı numara olursa sistem kartları birleştiriyor, bu şekilde bir sorunla karşılaşan oldu mu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.