Şimdi Ara

bkm kitap sitesi nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

selam arkadaşlar, dün ilk kez bkmkitaptan sipariş verdim. durum ekte. bakalım kaç güne gelecek sanıyorum ki biraz geç gelecek. sabırsız biriyim bu süre zarfında konu açayım dedim,siz daha önce deneyimlediniz mi? nasıldı?

• İlk defa geçenlerde sipariş verdim kargo 1 lira diye. 3 günde filan veriliyor kargoya. Daha da sipariş vermem bu siteden sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun de verilmedi kargoya:(

• hala sipariş hazırlanıyor.
  • Ben siparişi verdiğimden itibaren 3 günde elime ulaşmıştı kitaplar. Siparişini verdiğiniz ürünlerin ellerinde bulunmalarına göre değişiyor toplam zaman.

Ürünler geldiğinde ürünlerin durumu da gayet iyiydi. Bir kez daha alışveriş yapmayı düşünüyorum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drybeansandrice -- 20 Temmuz 2019; 14:8:56 >
  • bugün kargoya verilmiş, defterin baskısı ellerinde olmadığı için onu göndermeyeceklermiş. sadece mail yolu ile haber vermeleri hoş değil. herhalde pazartesi elime ulaşır. ucuz site ama cidden yavaşlar kaçgündür bekliyorum boş yere. sanırım bir daha sipariş vermem.
  • aman uzak durun
    5 gündür bekliyorum 1 tane kitabı
    sağda solda hava atarlar en büyük kitapçı bizi diye
    ama kitabı tedarik edemediklerinden sen de sipariş beklersin...
    7 lira kargo parası verip babil.com'dan almak daha mantıklı.
    en azından şimdiye kadar bi yamuklarını görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazom kitap kampanyası
    6 ay önce açıldı
    İdefix Güvenilir mi ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Ben siparişi verdiğimden itibaren 3 günde elime ulaşmıştı kitaplar. Siparişini verdiğiniz ürünlerin ellerinde bulunmalarına göre değişiyor toplam zaman.

Ürünler geldiğinde ürünlerin durumu da gayet iyiydi. Bir kez daha alışveriş yapmayı düşünüyorum açıkçası.
    sorun stokta olan kitapların stoğa gelecek kitapları beklemesi. lan gönderin işte elinizde olanları...
  • hala gelmedi... şaka gibi asdfghj
  • Gördüğün gibi kötü. İlk siparişten sonra üyeliğimi sildirmiştim.
  • Hariri setini 2 haftada anca getirdikleri için bir daha asla alışveriş yapılmayacak bir site
  • bugün elime ulaştı kargo. paketlemesi iyiydi ama bir ürün eksik geldi(ellerinde yok diye). siteye stok bilgisi girmek zor olmamalı ayrıca bu devirde kimse bu kadar yavaş bir alışveriş yapmak istemez. bir daha kullanmayacağım.
  • hotmail bile burdan gelen postaları spam'a atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

hotmail bile burdan gelen postaları spam'a atıyor
    evet ya o durum da şaka gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.