Şimdi Ara

Bl4nk clanıda wh den yakalandı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bl4ankla yaptığımız maçta wh açıp, pb ye yakalandılar. ona rağmen fark attık
    PB screenshot ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetyuzuguler -- 10 Eylül 2007; 20:54:56 >

• Birde bunlar türedi artık, ulan önce adam gibi oynamayı öğrensenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündoğdu

Birde bunlar türedi artık, ulan önce adam gibi oynamayı öğrensenize
    Hile olmadığı defalarca söylenmesine rağmen hala bu konuda kalmışsınız. Hile değildir o sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: reLo

Hile olmadığı defalarca söylenmesine rağmen hala bu konuda kalmışsınız. Hile değildir o sorun

Alıntıları Göster
    Peki hocam birşey sorucam , maç yapmışlar 5 el 10 el farketmez ondan sora adam PB ye yakalanıyor burdan şu sonuç çıkmıyor mu?5 eldir çalışmayan bir program çalışmaya başlıyor ve PB atıyor.Siz maç sırasında herhangi bir programı çalıştırmaya başlarmısınız?Ben bunu anlıyamadım.Birde bazı konularda artık PB nin Wh adı altında atmadığını başka şekilde sebeplerle attığını sölemiş bir kaç kişi.Yani orda Wh yazmıyor ama anlayamadım tam olarak bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerros

Peki hocam birşey sorucam , maç yapmışlar 5 el 10 el farketmez ondan sora adam PB ye yakalanıyor burdan şu sonuç çıkmıyor mu?5 eldir çalışmayan bir program çalışmaya başlıyor ve PB atıyor.Siz maç sırasında herhangi bir programı çalıştırmaya başlarmısınız?Ben bunu anlıyamadım.Birde bazı konularda artık PB nin Wh adı altında atmadığını başka şekilde sebeplerle attığını sölemiş bir kaç kişi.Yani orda Wh yazmıyor ama anlayamadım tam olarak bende.

Alıntıları Göster
    Yahu benide pb durup dururken ilk defa gördüğüm sebeplerle atıyor olabilir böyle şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: s!LenTium

Yahu benide pb durup dururken ilk defa gördüğüm sebeplerle atıyor olabilir böyle şeyler.

Alıntıları Göster
    oradaki kodu araştırdım. wh...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyuzuguler

oradaki kodu araştırdım. wh...

Alıntıları Göster
    ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.edDie

ne ?

Alıntıları Göster
    bu piyasada dolasan bi program
    wh aim hepsi 1 arada bulunuyo bu programda ama Allah'tan pb olan serverlarda calismiyo
    o yuzden acmaa calisanlara bu hatay1 weriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostomer

bu piyasada dolasan bi program
    wh aim hepsi 1 arada bulunuyo bu programda ama Allah'tan pb olan serverlarda calismiyo
    o yuzden acmaa calisanlara bu hatay1 weriyo

Alıntıları Göster
    Bundan ne kadar eminsiniz onu merak ettim?Kodu araştırdım derken nerden araştırdın araştırdığın yerlerin linklerini görmemiz mümkün mü?Benim elimde de bir dünya böyle ss var.Bazılarıda maçtan ama adamlar zaten oynamayı bılmıyor yani Wh olsa anlardık.Ama atıldı aynı sebeple.Araştırmanın detaylarını belirtirsen belki iddaan gerçekçi bir hal kazanır.

• quote:

Bundan ne kadar eminsiniz onu merak ettim?Kodu araştırdım derken nerden araştırdın araştırdığın yerlerin linklerini görmemiz mümkün mü?Benim elimde de bir dünya böyle ss var.Bazılarıda maçtan ama adamlar zaten oynamayı bılmıyor yani Wh olsa anlardık.Ama atıldı aynı sebeple.Araştırmanın detaylarını belirtirsen belki iddaan gerçekçi bir hal kazanır.

Alıntıları Göster
    bu hile değil ki punkbuster forumlarında konuşulmuş bişi arkadaşın kullandıgı bi programın dosyası oyunun yada pb nın dosyalarıyla çakışıyo o yüzden atılıyo,ama kesinlikle hile diyemeyiz buna...

• quote:

Orijinalden alıntı: elessarTT

bu hile değil ki punkbuster forumlarında konuşulmuş bişi arkadaşın kullandıgı bi programın dosyası oyunun yada pb nın dosyalarıyla çakışıyo o yüzden atılıyo,ama kesinlikle hile diyemeyiz buna...

Alıntıları Göster
    asmcod2 kullananlarda böyle benzer sebeplerden gidiyorlardı yani mümkün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTCsK

asmcod2 kullananlarda böyle benzer sebeplerden gidiyorlardı yani mümkün..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bilgi verirken lütfen bu bilgileri nereden aldığınızı belirtin ki bizde belirtelim.Punkbuster forumları denmiş Nerede bu forumlar?Bunkbusterin resmi sitesinde böyle bir forum yok.Diğer arkadaşta araştırma yapmış ama nerde bu araştırma?!?!Herkes kafasına göre gördüm duydum bakmıştım konuşulmuştu derse daha çok işimiz var.Evet KANITlar?
  • quote:

Arkadaşlar bilgi verirken lütfen bu bilgileri nereden aldığınızı belirtin ki bizde belirtelim.Punkbuster forumları denmiş Nerede bu forumlar?Bunkbusterin resmi sitesinde böyle bir forum yok.Diğer arkadaşta araştırma yapmış ama nerde bu araştırma?!?!Herkes kafasına göre gördüm duydum bakmıştım konuşulmuştu derse daha çok işimiz var.Evet KANITlar?

Alıntıları Göster
    arkadas benim bildigim buun gibi bir hatanın asmcod deile bi progradab kaynaklandigiydi.
    nette arastrdm bunun sebepleriin cok oldugunu soyluyo
    frewall lar deamo tollsbirde antivirus programlarının buna yol acabildiginis yoluyo.
    ama buyuk ihtimal hack ile alakalı bısey bu hataları bır cogu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostomer -- 13 Eylül 2007; 21:51:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostomer

arkadas benim bildigim buun gibi bir hatanın asmcod deile bi progradab kaynaklandigiydi.
    nette arastrdm bunun sebepleriin cok oldugunu soyluyo
    frewall lar deamo tollsbirde antivirus programlarının buna yol acabildiginis yoluyo.
    ama buyuk ihtimal hack ile alakalı bısey bu hataları bır cogu

Alıntıları Göster
    www.punksbusted.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: elessarTT

www.punksbusted.com

Alıntıları Göster
    O kadar forumun içinden bulmakta ayrı mesele tabi :)
  • quote:

O kadar forumun içinden bulmakta ayrı mesele tabi :)

Alıntıları Göster
    Disallowed program driver izinverilmeyen program sürücüsü demek, wh olabilir kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: dota

Disallowed program driver izinverilmeyen program sürücüsü demek, wh olabilir kanımca

Alıntıları Göster
    Bu wh değil bir kere benimde başıma gelmişti.Bilgisayara Trojen bulaşmış.İnternet sayfaları art arda fln acılıyordu.Oyundan bu sebeple atmıştı format attım sorun düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balbes

Bu wh değil bir kere benimde başıma gelmişti.Bilgisayara Trojen bulaşmış.İnternet sayfaları art arda fln acılıyordu.Oyundan bu sebeple atmıştı format attım sorun düzeldi.

Alıntıları Göster
    Sizlere gülerim sadece.

Bu bir hile değildir arkadaşın CoD2 klasöründeki bazı dosyaların bozuk olmasıdır ayrica bunun Wh olup olmadığı yaklaşık 3 aydır tartışılıyordu Wh olmadığı öğrenildi.
    Ayrica bazıları hata kodunu araştırdım WH olduğu yazıyor demiş bir kere eğer hata kodu "#xxxxx" seklinde olursa atilma sebebi hiledir köşeli parantez içindeki kodlar hile değil sorunun ne olduğunu gösteren kodlardır.
    Orda atilama sebebi "Restriction:xxxxxxx" olarak gözükmüş eğer bu bir hile olsaydı;
    "Punk Buster Client:Removing 'oyuncu ismi' (kaçıncı dakikda serverdan atıldığı) Violation (hile türü) #xxxxx" şeklinde olmalıydı.Hile türünü eğer tespit edemesse hile türü alanı boş gözükür ne tür olduğu koddan anlaşılır.

İnsanların ismini kirletmek kolay ama temize cıkarmak zor.Siz bu kişinin ismini kirletmiş bulunmaktasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 25 Eylül 2007; 14:21:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Sizlere gülerim sadece.

Bu bir hile değildir arkadaşın CoD2 klasöründeki bazı dosyaların bozuk olmasıdır ayrica bunun Wh olup olmadığı yaklaşık 3 aydır tartışılıyordu Wh olmadığı öğrenildi.
    Ayrica bazıları hata kodunu araştırdım WH olduğu yazıyor demiş bir kere eğer hata kodu "#xxxxx" seklinde olursa atilma sebebi hiledir köşeli parantez içindeki kodlar hile değil sorunun ne olduğunu gösteren kodlardır.
    Orda atilama sebebi "Restriction:xxxxxxx" olarak gözükmüş eğer bu bir hile olsaydı;
    "Punk Buster Client:Removing 'oyuncu ismi' (kaçıncı dakikda serverdan atıldığı) Violation (hile türü) #xxxxx" şeklinde olmalıydı.Hile türünü eğer tespit edemesse hile türü alanı boş gözükür ne tür olduğu koddan anlaşılır.

İnsanların ismini kirletmek kolay ama temize cıkarmak zor.Siz bu kişinin ismini kirletmiş bulunmaktasınız.

Alıntıları Göster

Her gördüğünüz sakallı dedeniz mi üleynnn

• quote:

Orijinalden alıntı: dota

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dota

bu tür hatalar ekr. kartı driverindan tutunda monitörler için kurulan yazılımlarda bile çıkmaktadır. Yani monitörünüzüm Light Frame yada Magic Bright gibi özelliklerinden faydalanmak için kurudugunuz yazılım için de aynı hata kodu ile pb atmaktadır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.