bilmeyenler için blablacar.com uzun yolda kendi arabasıyla seyahat kişileri, otostopçuları birbiriyle buluşturmaya yarıyor. yakıt masrafını ortak karşılıyorlar vs.
Bunun bir benzeri, müthiş bir uygulama fikri var aklımda. ama nereden nasıl başlayabilirim.
öncelikle uygulamanın amacına uygun olan site adını 1 yıllığına almayı düşünüyorum godaddy den. sonrasında ne yapabilirim? wepsitesini hazırladıktan sonra ios android vb. için uygulamarı nasıl yapabilirim?
yardımlarınızı bekliyorum.
dm atacaktım gitmedi bana ulaşabilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Arkadaslar hevesinizi kirmak istemiyorum ama bu tip projeler icin once bir is plani yapmalisiniz. Icine butce dahil her turlu calismayi yaptiktan sonra ortaya cikan rakamlari realize edecek yatirimci bulmalisiniz. Projenizi gerceklestirmek icin once bir yazilimi yapayim da gerisi gelir seklinde amatorce bakis acisiyla yaklasirsaniz emeginize, zamaniniza yazik olacagi gibi motivasyonunuzu da yitirirsiniz.
blablacar in arkasindaki yatirimin farkinda olmadiginizi, kullanilan teknolojilerin ve isletme planlarini tahlil etmediginizi varsayiyorum.
Unutmayin , o fikir ancak yatirimla su anki halini aldi. Onemli olan fikri satmak ve akabinde projeyi iyi yonetmektir. Kodlamak is planinin bir parcasi olabilir ancak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme