Şimdi Ara

blacberryy CEVAP lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana yurt dışından arkadaşımın kullandığı blacberry geldi. arkadaşım almayada kullanıyordu. şimdi ben ayarları konturol ettim ve pin gördüm bu da demek oluyor ki bu telefonun BİS üyeliği açılmış . bu BİS benim faturamı etkiler mi ? kendi hattımı takıp kullanıyorum ..NOT: bu konularda cahilim :)

ayrıca ben wifi ile internete girbiliyorum. forumlarda bis olamdan girelemez deniyor ama ben giriyorum bir sorun olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_nofear

arkadaşlar bana yurt dışından arkadaşımın kullandığı blacberry geldi. arkadaşım almayada kullanıyordu. şimdi ben ayarları konturol ettim ve pin gördüm bu da demek oluyor ki bu telefonun BİS üyeliği açılmış . bu BİS benim faturamı etkiler mi ? kendi hattımı takıp kullanıyorum ..NOT: bu konularda cahilim :)

ayrıca ben wifi ile internete girbiliyorum. forumlarda bis olamdan girelemez deniyor ama ben giriyorum bir sorun olur mu ?

tam olarak bilmesemde müşteri hizmetlerini arayıp, internetten veya sms le bis almamışsanız yoktur genede bi online işlemlerden kontrol ediniz kullandığım paketler vs diyerekten
  • ben bi üyelik almadım ama telfonum bin pin kodu var. bu na zarar veririmi faturaya yansır mı ?
  • o pin kodu bir nevi msndeki gibi mail adresin. her telefonun pin kodu vardır. yani bis in açık olup olmamsıyla alakası yok...
  • arkadaşım peki bu pin kodu varsa demekki bu telefon daha önceki kullanıcısı tarafından bis aboneliği açılmış demektir değil mi ?
  • Hayır, pin her bb cihazının kendine has bir kodudur, bis'i açtırmakla bir alakası yok. Bis'i açtırırsan, bbm'de kullandığın kod yine bu kod olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 11 Nisan 2012; 12:14:52 >
  • Sen ülkende Tc Kimlik Numaran ile bulunuyorsan , BlackBerry dünyasında da her cihazın Pini vardır :) İnternet açtırman için ise kendi gsm şirketini arayıp bis paketi talebinde bulunmadan net paketi veremezler size.

iyi günler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.