Şimdi Ara

Black Alistar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kostümün hikayesi nedir ? Sezon1de falan mı satılıyordu ? 1 ay öncesine kadar adını bile duymamıştım fakat şuan en ucuz 800-900$'dan satılıyor yanılmıyorsam. En büyük skin satış sitelerinin stoğunda bile 3-4 tane var ve stoğa asla tekrar eklenemeyeceğini söylüyorlar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Black Alistar: League of Legends'daki Popüler Bir Kahraman

League of Legends'ın en ikonik ve sevilen kahramanlarından biri olan Black Alistar, oyuncular arasında büyük beğeni toplamaktadır.

Black Alistar'ın Özellikleri

Black Alistar, tank rolüne sahip bir destek kahramanıdır. Yüksek dayanıklılığı ve kalkanlama yetenekleri ile takım arkadaşlarını korumada ve takım savaşlarında öne çıkmada ustadır. Ayrıca, güçlü saldırıları ve kalabalık kontrol yetenekleriyle rakiplerine karşı da etkilidir.

Black Alistar Kaç TL?

Black Alistar'ın fiyatı bölgeye ve platforma göre değişebilmektedir. Türkiye sunucularında, Black Alistar 26.000 mavi öz veya 1350 RP karşılığında satın alınabilir.

Dark Alistar ile Arasındaki Farklar

Dark Alistar, Black Alistar'ın özel bir sürümüdür. Görsel olarak farklılık göstermekle birlikte, yetenekleri ve oynanışı Black Alistar ile aynıdır. Dark Alistar, sınırlı süreli etkinliklerde veya mağazada özel fırsatlarla elde edilebilir.

Black Alistar'ın Değeri

Black Alistar, League of Legends'da sağlam bir seçimdir. Takım savaşlarında etkili bir destek kahramanı olarak, oyunculara takım çatışmalarını kazanmak için ihtiyaç duydukları dayanıklılığı ve desteği sağlar. Ayrıca, yeni başlayanlar için bile öğrenmesi kolay bir kahramandır.

Sonuç

Black Alistar, League of Legends'da popüler ve değerli bir kahramandır. Yüksek dayanıklılığı, kalkanlama yetenekleri ve güçlü saldırılarıyla takım arkadaşlarını koruyabilir ve rakiplere karşı etkili olabilir. İster yeni başlayan ister deneyimli bir oyuncu olun, Black Alistar, oyununuzu geliştirmek ve League of Legends'da başarı elde etmek için harika bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet aynı king rammus gibi. Sezon 1 skinleri ve Riot birçok eski skini tekrar çıkardı fakat Black Alistar'ı hiç tekrar satışa sunmadı. Bu yüzden acayip değerli ama paint tek skin orası ayrı.
  • Vay be önceden alan köşeyi döndü o zaman. İçinde bu skin bulunan yüksek ligli bir hesap en azından 1500-2000$'a falan gider

Edit: Köşe dönülmez ama bir süre idare eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Issho -- 8 Haziran 2014; 23:51:32 >
  • O skin oyun çıkmadan dijital olarak ön sipariş verenlere verilmiş.
    "Black Minotaur - (Limited Edition - Only for digital pre-orders)" yazıyor.
  • Cs riven almistim 3 ay sonra oyunu biraktim. Simdi aradan 1 bucuk sene gecti ve tekrar basladim oyuna artik zenginim hayirli ugurlu olsun beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knife Party -- 8 Haziran 2014; 23:57:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf hava atcam diye 999$ verene gülerim cs rivende en azından skiller değişiyor bunda bildigin paint terk normalinden daha komik gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knife Party

Cs riven almistim 3 ay sonra oyunu biraktim. Simdi aradan 1 bucuk sene gecti ve tekrar basladim oyuna artik zenginim hayirli ugurlu olsun beyler

Oooo qnq -_-

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Black myth wukong
    2 ay önce açıldı
    Alınık Black Myth Wukong
    6 ay önce açıldı
    SATILDI..Black myth:wukong
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rare skinler arasında ilk sıralarda fakat hiç beğenmedim bir türlü.
  • paint terk aynen de. cok pahali ya

• Koleksiyoncu skini black alistar. Gereksiz pahali bi de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide oyundaki 2.zenci karakter bu da önemli tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Issho

Vay be önceden alan köşeyi döndü o zaman. İçinde bu skin bulunan yüksek ligli bir hesap en azından 1500-2000$'a falan gider

Edit: Köşe dönülmez ama bir süre idare eder

bi arkadaşım içinde cs riven black alistar şanlı janna human ryze olan karakteri 150 tlye aldı
  • Verdiğin paraya değmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.