Arkadaşlar merhaba, Black borsası REFERANS ile üye olup KYC yapanlara 10$ vermektedir,10$ çekebilmek için 11$ lık DOGE coin yatırıp çekebiliyoruz. Ödeme kanıtları bizzat bana aittir herhangi bir sıkıntı yaşamadım yatırma ve çekme işlemlerinin süresi 20Dk gibi bir süre aldı. Yapmanız gerekenler; Referans linki ile kayıt olup bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurun,KYC için mail adresinize bir bağlantı gelecek yoğunluktan dolayı 1 hafta sürmektedir ,kayıt olduktan sonra kesin gelecektir. -KYC yapmanız için size bir mail geldiğin de o linkte tıklayıp siteye yönlendirecek ve sizden Black.com app uygulamasını indirmenizi isteyecek. -Kyc işlemleri çok basit bilgilerinizi giriyorsunuz sonrasın da FACE İD yükleyip tamamlıyorsunuz, resimleri net bir şekilde çekerseniz KYC 10DK da onaylanır. -10$ hesabınıza tanımlandıktan sonra , Deposit kısmından DOGE-LTC coin hesabınıza yattıktan sonra CONVERT kısmından, 10$ ödülü Doge çevirip paranızı çekin. 6 MAYIS VE ÖNCESİNDE KAYIT OLUP MAİL GELENLER KYC YAPIP 10$ ÖDÜLLERİNİ ALABİLİRLER + OLARAK 6MAYIS ÖNCESİ KAYIT OLUP ,6 MAYISDAN SONRA GELECEK OLAN MAİLLER İÇİN DE ÖDÜL ALABİLİYORSUNUZ. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNOVA -- 9 Mayıs 2022; 13:6:39 > |
(BİTTİ-MAİLİNİ KONTROL ET) Black.com - $10 Yatırım ile, $10 Ödül Al 🔥Ödeme Kanıtlı 🔥
-
-
Güncel
-
kampanya devam etmektedir.
-
Güncel
-
-
Güncel.
-
-
Maillerinizi kontrol edin arkadaşlar , arama yerine Black yazarsanız çıkacaktır benim referansımdan üye olan arkadaşların bazılarına bağlantı linkleri gitmiş.
-
Maillerinizi kontrol edin arkadaşlar , arama yerine Black yazarsanız çıkacaktır benim referansımdan üye olan arkadaşların bazılarına bağlantı linkleri gitmiş.
-
-
-
-
MAİLLER GÖNDERİLMEYE BAŞLANDI BUGÜN İTİBARİ İLE DAHA HIZLI GÖNDERİLMEYE BAŞLANDI
SON KAYIT GÜNÜ CUMA
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
BENDEN KAYIT OLAN ARKADAŞLARA MAİLLER GÖNDERİLMEYE BAŞLANDI BUGÜN İTİBARİ İLE DAHA HIZLI GÖNDERİLMEYE BAŞLANDI
SON KAYIT GÜNÜ CUMA
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6 MAYIS VE ÖNCESİNDE KAYIT OLUP MAİL GELENLER KYC YAPIP 10$ ÖDÜLLERİNİ ALABİLİRLER + OLARAK 6MAYIS ÖNCESİ KAYIT OLUP ,6 MAYISDAN SONRA GELECEK OLAN MAİLLER İÇİN DE ÖDÜL ALABİLİYORSUNUZ.
-
6 MAYIS VE ÖNCESİNDE KAYIT OLUP MAİL GELENLER KYC YAPIP 10$ ÖDÜLLERİNİ ALABİLİRLER + OLARAK 6MAYIS ÖNCESİ KAYIT OLUP ,6 MAYISDAN SONRA GELECEK OLAN MAİLLER İÇİN DE ÖDÜL ALABİLİYORSUNUZ.
-
-
-
Benzer içerikler
- memeland telegram para çekme
- cexp token
- tap swap ne zaman listelenecek
- 1win token nedir
- anında 100 tl kazan
- paribu box nedir
- mbox coin nedir
- binance güvenilir mi
- ath yapmak ne demek
- usdt nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X