Şimdi Ara

Black&Decker NV1210AV Araç Süpürgesi: 89 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
2.765
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Black&Decker NV1210AV 12V/12.5Watt Araç Süpürgesi

Az önce BİM'den 89,90'a aldım. Nette en ucuz 145 lira.
    http://www.hepsiburada.com/black-decker-nv1210av-12v-12-5watt-arac-supurgesi-p-OTKALNV1210AV

• gecen sene hb de 110tl iken aldık kablosu anormal temassızlık yapıyordu. çekim gücüne genelde çok yetersiz dense de içerisini pırıl pırıl yapacak kadar gücü var. genel olarak bence ugrasmaya değecek bir ürün değil. ayda 3 kez dış yıkama 1 defa iç dış yıkatıyorsun mis gibi oluyor.
  • Alınca hemen denedim çekiş gücü gayet yeterli. Benzinliklerde 2 TL ile çalışan bakımsız, pislik içindeki süpürgelerden daha iyi.
  • Konusu var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

Alınca hemen denedim çekiş gücü gayet yeterli. Benzinliklerde 2 TL ile çalışan bakımsız, pislik içindeki süpürgelerden daha iyi.

Sizikinin filtresinde de delik var mi? Kirmizi kapakla beyaz kapagin gecmeli oldugu yerde? Oradan toz geciyor arabanin ici hep toz oldu. Cektigi tozu geri puskurtuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerk88

quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

Alınca hemen denedim çekiş gücü gayet yeterli. Benzinliklerde 2 TL ile çalışan bakımsız, pislik içindeki süpürgelerden daha iyi.

Sizikinin filtresinde de delik var mi? Kirmizi kapakla beyaz kapagin gecmeli oldugu yerde? Oradan toz geciyor arabanin ici hep toz oldu. Cektigi tozu geri puskurtuyor.

Dikkat etmedim. Yarın bakar bilgi veririm.
  • http://www.hepsiburada.com/black-decker-nv1210av-arac-supurgesi-p-OTKALNV1210AV

Bugün hepsiburada da bu fiyata düşmüş. 100 Tl ye çıkartılırsa kargo bedava
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sapphire S kullanıcısına yanıt
    nasıldır, almaya değer mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.