Şimdi Ara

Black Desert Online (PS4 Ana Konu) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
2
Favori
27.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grind sevenler oyunu sevecektir. Yatarak saatlerce aynı mobu kesmek pc den daha rahat olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byalfa kullanıcısına yanıt
    Discord
    Join the Black Desert Ps4 [Alfa] Discord Server!
    https://discordapp.com/invite/h4TyvS

Buyrunuz
    Psn : RecentFierceWolf

• Oyun iyice sarmaya başladı :3
    Almakta kararsız olan varsa:
    epey mmorpg oynamış biri olarak FFXIV'den beri oynadığım en iyi mmorpg olduğunu söyleyebilirim. P2W konusunda, şu anda öyle bir durum yok zaman içinde belli olur. Misal parayla item almak istedim alacak bişey bile yoktu dye alıp çıktım resmen. Oyun içi pazarda gerekli herşey uygun fiyatlı oyun parasıyla satılıyor. Çok saçma şeylere para harcadığım halde onlarca m gümüş yaptım, pot eksikliği gibi temel oyun ihtiyaclari bile paralı karşılanamasa adı p2w olurdu. Bunda iki yaratık kesince direkt Black Stone (item upgrade taşı) veya goldbarlar değerli eşyalar düşüp duruyor. Zaten sürekli exp ve luck arttırıcı scroll veriyor oyun. Scroll manyağı oldum oyuna başladığımdan beri sürekli exp buffı var üstümde ve 50yi geçtiğim halde durum değişmedi. Yani oyun parasız oynanmasa anlarım ama gayet eğlenceli. Bir de, herşeye para gömüp robot gibi ruhsuz ruhsuz oynamaktansa kendi speed yemeğimi craft yapmak için mısır toplayıp ondan un yapmak bence daha keyifli. Ben en düşük paketi aldım ve kutu toplama peti ve inci gibi gerekli seyler verdi o paket bile. Oyun daha çok yeni olduğu için seneler geçtikçe bozulan farklı platformlardaki serverlarla kiyaslamanin anlamı yok zaten tadını çıkarın.

• Oyun yukarıda arkadaşın anlattığı gibi başta durgun baslasada, zamanla karakterinizin gelişimini hissediyorsunuz,dövüş sistemi bence harika, combo yapmak veya güçlü vuruşları yedirmek rahat, kullanışlı. Bol bol birşeyler düşüyor oyun bonkör p2w degil, yani + basmadan rahat rahat iyi bir oynayisla ciddi guclenebilirsiniz. Oyunu sevsemde cok zaman istediği, işten vakit ayiramayacagim için çift hak olarak saticam.Eventler filan ömrü uzun olacaktır. Almayı düşünen varsa kendi aldığım oyunu uygundan verebilirim. Saygılar, iyi oyunlar herkese.

• Grup olmak şart mı?

• Grup şartı yok tamamen single takilabiliyorsun oyunda, özgürsün.

• Grup kurmak şart değil ama guilde katılmak şart. Günlük 400k para gelir başta aktifliğine göre loder maaşını arttırır günlük 5m oolabiliyor muş. Ayrıca katıldığın guild görevlerindeki performansına göre de para alıyorsun 600k civarı. Sadece para degil drop sansi vs birsuru guild pasif skilleri var. Topluluğa katılın dcden üstteki xantosun linki ölmüş buradan katılın hızlı gelişirsiniz.

Discord
    Join the Black Desert Ps4 [Alfa] Discord Server!
    https://discordapp.com/invite/wc2X8fh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 30 Ağustos 2019; 14:40:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastos Ozius

Grup olmak şart mı?
    Guilde katılmak veya partye katılmak "şart" değil. Mesela ben guild kurmak için arkadaşımı beklediğimden katılmadim ve iki gecede 51 oldu zaten. Guilde katılmanın birçok avantajı var evet. ama şart /zorunluluk değil, özgürsün.

• Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, yakın zamanda ben de başlayayım o zaman.

• Selamlar herkese,
    Almak konusunda kararsız kaldım. pc de mmorpg konusunda baya iyiydim. ps4 de casual olarak günde 4-5 saat oynasam bu oyun için değer mi?
  • bana fiyatı biraz pahalı geldi, bu fiyata değer mi arkadaşlar?
  • beyler oyun'a xboxta sahibim fakat türkçe değil. ps4te türkçe dil var mı?
  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Ps4 sürümü de Türkçe değil.

• inciteen kullanıcısına yanıt
    İngilizcem yok ve oyunu daha önce hiç oynamadım videolarda gördugüm kadariyla epey karışık bir oyun sizce oynayabilirmiyim ben bu oyunu ?

• nural1990 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bu oyunda çok bir geçmişim yok. Ama çoğu kişi mmo oyunlara yakınlığınız varsa, dil olmadan da alışarak oynayabileceğimizi yazmış. Neticede oyunun sağlam bir hikayesi de yok. Daha çok combat ile ön plana çıktığı için, dil bilmek çok gerekli değildir diye düşünüyorum.

• Black Desert - New Updates | PS4

• Oyunda dil bilmek çok önemli degil.black sprit görevleriyle çok rahat kasılıyor belli seviyeye kadar zaten ben wizard karakteriyle başladım gayet zevkli ancak oyun acikcasi zaman ve uğraş istiyor is temposu yüzünden günde 1-2 saat ayirabiliyorum en fazla sonra sizip kalıyorum yorgunluktan😀FIFA pro club modunda takımım var.Ordada fifa20 ile birlikte ligler baslayacak antreman filan derken 2oyunuda aynanda yurutemem açıkçası Birde bu tür oyunları sevenler için ideal oyun ilk defa oynayacaklar 1ay içinde zaten kararını verir.ya sever ya sevmez
    Oyunu çift hak olarak satıyorum almayı düşünen varsa PM atabilir.

• Haftalardır oynayan biri olarak dil ile ilgili çok önemli birşey söylemek istiyorum arkadaşlar. Ben bu oyuna sıfır önyargı ile başladım. Hatta çok sevdim sistemini, grafikleri, lifeskill için bile aşırı çeşitli olmasını PVEsini vs herşeyi. TP olmaması dışında eksiği yok diyordum ona bile alışmıştım yolda yeni yerler keşfettiğim için. P2w konusunda uyaranlarla ilgili hala birşey diyemiyorum p2w bi tarafını görmedim ama yeni diye olabilir. Ancak.. Kaba bi söz olacak ama affedin, kitlesi rezil durumda. Irkçılık çok çok yüksek oranda o yüzden insanlara "dil bilmeye gerek yok" demeyin lütfen. Betadan beri oynuyorum, chate ne zaman Türkçe 3 mesajdan fazla yazsam ağzımdan burnumdan getiriliyor. Yabancıların sürekli "Sizin diliniz kulaga kusma sesi gibi geliyor İngilizce konuşun" demesini fırsat bilen bazı Kürt arkadaşlarımız bunu kullanıyor. Gözümün önünde Türkçe sadece soru soran çocuğa "KURDO" nickli biri tarafından "sus *** Türkü" dendi yani kimse çıkıp ırkçılık yok demesin. Öyle nefret dolular ki, Betada herkes kendi dilini konuşmakta özgürdür dedim diye bana kafayı takan bir İngiliz bu gece chatte arkadaşıma ring menüyü anlatırken benim için duyuru geçirdi. Bu oyuncuyu herkes report etsin spam yapıyor yazdı. İngilizce olarak aynı oyuncu peşpeşe 3 5 mesaj atınca kimse spam yapma demiyor? Ama biz Türkçe bi laf edince kavga çıkarıyorlar. Bu gece öyle saçma bi hal aldı ki Türkler de dahil oldu. Durup dururken arkadaşıma ve bana saldırma nedenleri chatte İngilizce "neden Türkçe yazınca tepki veriyorsunuz" yazarak kendimi ve arkadaşlarımı savunmamdi. Bi Türk buna niye kızar anlamıyorum. Türkler ve Ruslar ne zaman kendi dillerinde birşey yazsa oyunda kıyamet kopuyor. Bir cümle iki cümle gözden kaçıyor ama eğer "onlar gibi" birkaç cümle yazarsanız hemen spam demeye başlıyorlar. İngilizce yazdığımda en ufak sorun yaşamıyorum. Inanılmaz kibar, yardımsever davranıyorlar. Arkadaş olarak ekleyip yardım teklif ediyorlar tavsiye veriyorlar. Türkçe ufacık birşey yazsam ağza alınmayacak hakaretler ediliyor. Türk kitlesi de bir ESO veya FFXIV gibi değil haberiniz olsun. Onca sene ESO oynadım bir kere tartışma değil saygısızlık bile yaşamadım, keza FFXIV de öyle. Ama BDO öyle değil. Saldirmamalari için susup oynamanız gerekiyor. Acil bi işiniz olsa sesli oynayamasaniz ve yazmak zorunda kalsanız yandınız demektir. Whisper bazen kayabildigi ve ugrastirici olduğu için değil Serverchat, genel chatte bile yazsak geriliyorlar. Kısacası oyun iyi ama kitle rezalet durumda. KS var diye laf edecek biri değilim ama işin kötüsü adam slot için size saldirabiliyor. O kadar da iyi drop vermeyen bir slottaydim az evvel. Ve enn bol slot olan yerine gittim. Hani adam karsidakileri alsa bile bana gelmesine gerek kalmaz. İlk gelen ben olmasam, adamın yerini çaldığımı düşünüp sinirlendi diyeceğim. Slota girdim kesmeye başladım durup dururken birisi koşarak bana doğru gelip beni kesti. Bu bence çok absürt bir sistem. Oyunda bu tür şeyler yapınca karma puanı düşüyor ceza olarak. Asla caydırıcı bir ceza değil. Benim karma puanım yüksekse, criminal oyuncu bana saldiramamali. Tüm criminal oyuncular birbirine saldirmakta özgür olabilirler ama madem bana da saldıracaklar ben onca puanı neden korudum? Oyunun inanılmaz toxic bir kitlesi var gerek Türk, gerek Avrupalı hepsi çok çocuksu ve histerik davranıyor. LOL Türkiye serverinin ilk dönemleri gibi. Aşırı popüler olduğu için bozulacagini bilsem almazdım. Yukarıda iyi bi oyun olduğu için savunduğum kişiden özür diliyorum. Oyun iyi ama ne chatte adam akıllı bir küfür filtresi var, ne ırkçılığa ceza var ne de adaletli bi karma sistemi var. Ben oyuna uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum hatta şu an ESO yu indiriyorum, inanılmaz soğudum. Beğenen oynayan herkese iyi eğlenceler.

• Mila The Cat kullanıcısına yanıt
    Oyunu henüz almadım merak ettiğim bir oyun almayı düşünüyorum ileri ki dönemlerde ama bu anlattıklarınız çok üzücü, can sıkıcı durumlar gerçekten. Umarım uzun süre devam etmez. Bu gibi tatsız durumlara bir çözüm yoluna gidip oyunu iyice geliştirirler diye ümit ediyorum.

• aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Mmorpg insanıyım ama hiç böyle birşeye denk gelmemiştim çok soğudum ve sildim direkt. Bilsem hiç satın almazdım gerçekten. Türk server açılırsa ve mağaza fiyatları Turkiye için düzenlenirse oynayanlar için daha iyi olur. Malum diğerlerinin 70-80 euro/dolara aldığı şeyler Türkler için 500 TL. umarım oyuna devam eden arkadaşlar için iyi gelişmeler olur.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.