Şimdi Ara

Black Desert (Private Server) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
5.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende başladım server sabah akşam kalabalık gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Şimdi oyun bildiğim kadarıyla 40gb

oyunun orjinali 9euro ve aylık ödemesi yok. ayrıca türkiye ip kısıtlamasıda vpn ile rahat aşılıyor diye biliyorum. 1$ mudfish bakiyesi yüklesen ve her oyuna girişte vpni aç kapat yapsan bir sorun yaşanmıyor. o 1 dolarla sonsuza kadar oyuna gir vpn kapat yaparsın.

bu şartlarda korsanda oynamak bilmiyorum bana pek çekici gelmedi. black desert online'ı bende inceliyorum son günlerde.

Oyun çok iyi ancak Pearl verdiği sözleri tutmadı baya kişi oyunu bıraktı. Oyun azımsanmayacak ölçüde p2w şuan. Bu şartlar altında ps mantıklı bence. Ben de deneyeceğim 41gb indirmeyi başarabilirsem. Zaten oyun tam bir grindfest, 3x rateler biraz daha iyi olur benim gibi zamanı kısıtlı insanlar için.

Hocam private server sonuçta ne olacağı belli değil ki, kaldı ki orda da pay2win sayılabilecek şeylerin olmayacağı kesin değil.

10 dolara oyunu alıp orjinal oynamak varken bilemedim ben.

oynayan sözüm yok tabi, benimki öylesine bir yorum. ben yakında oyuna başlamayı düşünüyorumda

Ciddi düşünüyorsanız orjinali tabi ki daha mantıklı. Bu pserver ise p2w olamaz çünkü yaptırımlar var oyundan para kazanamazlar asla ( el altından olmadığı sürece ).

Orjinalinde grind aşırı hardcore, boss gear ve upgrade yapmak için adamlar saatlerce farm yapıyor ve afk kalacaklarında balık botu kullanıyor 7/24 para kasıyorlar yani. Bdo Forumda bir adam milyarlarca silver gerekiyor yazmış bu boss gear ve upgradeler için. Oynayan bir arkadaş en iyi spotta saatte 5m civarı kasıyorum dedi ve ben bu oyunun bana göre olmadığını anladım Başlama amacım pvp olacaktı çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• akşama inmiş olur oyun deniyelim hiç oynayamamaktan iyidir en azından görürüz oyunu :)
    çok saolasın hocam.
  • bless online nin da böyle priavte serveri varmı acaba ?
  • ya ben indirme yerinde takildim oyunu ilk gosterdigi linkden mi indirecem yani orjinal launcher sonra altaki ogrefast diye başka bir launcher var onuda indirdim fakat oyunu otomatik olarak dosya actigi orjinal launcherin olusturdugu dosyasini gosteriyorum kabul etmiyor sonra kendim black desert diye dosya actim ama onuda gostermeme ramen yine hata veriyor acaba once orjinal launcherdan oyunu full mu indirecem?daha sonrami bu ogrefastin gosterdigi diger launcherlada oyun dosyasini mi gostercem ?simdiden tskler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: toridishler

ya ben indirme yerinde takildim oyunu ilk gosterdigi linkden mi indirecem yani orjinal launcher sonra altaki ogrefast diye başka bir launcher var onuda indirdim fakat oyunu otomatik olarak dosya actigi orjinal launcherin olusturdugu dosyasini gosteriyorum kabul etmiyor sonra kendim black desert diye dosya actim ama onuda gostermeme ramen yine hata veriyor acaba once orjinal launcherdan oyunu full mu indirecem?daha sonrami bu ogrefastin gosterdigi diger launcherlada oyun dosyasini mi gostercem ?simdiden tskler :)

Aynen önce oyunu full indir orjinalden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

Orijinalden alıntı: toridishler

ya ben indirme yerinde takildim oyunu ilk gosterdigi linkden mi indirecem yani orjinal launcher sonra altaki ogrefast diye başka bir launcher var onuda indirdim fakat oyunu otomatik olarak dosya actigi orjinal launcherin olusturdugu dosyasini gosteriyorum kabul etmiyor sonra kendim black desert diye dosya actim ama onuda gostermeme ramen yine hata veriyor acaba once orjinal launcherdan oyunu full mu indirecem?daha sonrami bu ogrefastin gosterdigi diger launcherlada oyun dosyasini mi gostercem ?simdiden tskler :)

Aynen önce oyunu full indir orjinalden.

tskler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.