Bildirim
Black Dragon Necklace
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kendine later atmıştır onu istesende çekemezsinnn -
Mektupla kendisine yollamıştır .. Geçenlerde geziyordum bir arkadaşın charıyla holy animor +7 10k ..
Çekilmiyor tabii . -
ah bi çekseler:) -
ok sağolun beyler hiç aklıma gelmemişti de ben kendime mektup atamıyorum ? -
Beyler x1 de ms yi 1 coinse koydum ilk gelen alır
Tabii lettermeseydim daha iyi olurdu ama ....
quote:
ok sağolun beyler hiç aklıma gelmemişti de ben kendime mektup atamıyorum ?
new lettere tıkla isim yerine kendi ismini yaz ve bi boşluk bırak sonra titleyi felan doldur itemi yolla oldu bitti....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SercaN -- 25 Ocak 2007; 20:14:59 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
Mektupla kendisine yollamıştır .. Geçenlerde geziyordum bir arkadaşın charıyla holy animor +7 10k ..
Çekilmiyor tabii .
int cafede abi holy animor +7 arıyordu bi baktı pazarda +8 hemen aldı yanına 9999999999 çkemeye çalıştı 20 dkk boyunca gittim yanına abi böle bi olay war çekemezsin WAYY ... HEYCANLANMIŞTIM BENDE dedi
-
geçen logosta biri 750 m ye hb +3 koymuştu dedim letterlıdır baktım çekildi
sonra biri daha koydu 750 m ye hb +3 ama onu çekemedim o adam kendine mektupla yollamıştı -
ne olcak çekmeyi deneseydin ya -
nasıl yqaw meala benim +7 ii war onu kendime letter ile yollsam onu bi daha kullanamıycakmıyım yoksa 2 tane +7 ii olup biri ölesinemi durcak?_ -
letter! -
quote:
Orjinalden alıntı: dj_sAkfA
nasıl yqaw meala benim +7 ii war onu kendime letter ile yollsam onu bi daha kullanamıycakmıyım yoksa 2 tane +7 ii olup biri ölesinemi durcak?_
yok canımmm 2 tane falan olmayacak sadece letterda oldugu için merchantı acanlar itemi cekemiyecek.Sonra letterdan cıkarınca itemi kullanabilirsin tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestweforget -- 25 Ocak 2007; 20:49:10 > -
quote:
Orjinalden alıntı: lestweforget
quote:
Orjinalden alıntı: dj_sAkfA
nasıl yqaw meala benim +7 ii war onu kendime letter ile yollsam onu bi daha kullanamıycakmıyım yoksa 2 tane +7 ii olup biri ölesinemi durcak?_
yok canımmm 2 tane falan olmayacak sadece letterda oldugu için merchantı acanlar itemi cekemiyecek.Sonra letterdan cıkarınca itemi kullanabilirsin tabi.
ben mesala az önce yaptım öle 3 tane middle clas kagıdını üst üste 0 coins yazdı snra 3 nü biri çekti 3 coinsten...:S -
İtemi letterla kendıne yololamıstır kımse almıyo deıl alamıyordur... -
yanına 2.1 mılyar alırsada cekılmıo sanrıım -
quote:
Orjinalden alıntı: technical_tr
Beyler x1 de ms yi 1 coinse koydum ilk gelen alır
Tabii lettermeseydim daha iyi olurdu ama ....
quote:
ok sağolun beyler hiç aklıma gelmemişti de ben kendime mektup atamıyorum ?
new lettere tıkla isim yerine kendi ismini yaz ve bi boşluk bırak sonra titleyi felan doldur itemi yolla oldu bitti....
Türkçeye kazandırdığın bu kelime için seni kutluyorum...
Edit: yanına 2.1 milyar alınınca çekilir parası sana gelmez adamdan çıkar ama ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zummet -- 25 Ocak 2007; 20:55:19 >
-
olum letter ile yolluo kendine biri de koymuş inn in yanına 100 tane soul 1coin den herkes etrafına üşüşmüştü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X