Şimdi Ara

Black Dragon Necklace

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler adamın biri black dragon necklace yi 1 coinsden koymuş bende işin içinde bir b.kluk vardır diye almadım ki hiç kimse almıyordu

Oyunu bırakıyor demeyin çünkü yanındaki takıları para ile koymuş sadece onu 1 coinsden koymuş

• kendine later atmıştır onu istesende çekemezsinnn
  • Mektupla kendisine yollamıştır .. Geçenlerde geziyordum bir arkadaşın charıyla holy animor +7 10k ..

Çekilmiyor tabii .
  • ah bi çekseler:)
  • ok sağolun beyler hiç aklıma gelmemişti de ben kendime mektup atamıyorum ?
  • Beyler x1 de ms yi 1 coinse koydum ilk gelen alır

Tabii lettermeseydim daha iyi olurdu ama ....

quote:

ok sağolun beyler hiç aklıma gelmemişti de ben kendime mektup atamıyorum ?

new lettere tıkla isim yerine kendi ismini yaz ve bi boşluk bırak sonra titleyi felan doldur itemi yolla oldu bitti....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SercaN -- 25 Ocak 2007; 20:14:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Mektupla kendisine yollamıştır .. Geçenlerde geziyordum bir arkadaşın charıyla holy animor +7 10k ..

Çekilmiyor tabii .

int cafede abi holy animor +7 arıyordu bi baktı pazarda +8 hemen aldı yanına 9999999999 çkemeye çalıştı 20 dkk boyunca gittim yanına abi böle bi olay war çekemezsin WAYY ... HEYCANLANMIŞTIM BENDE dedi

• geçen logosta biri 750 m ye hb +3 koymuştu dedim letterlıdır baktım çekildi

sonra biri daha koydu 750 m ye hb +3 ama onu çekemedim o adam kendine mektupla yollamıştı
  • ne olcak çekmeyi deneseydin ya
  • nasıl yqaw meala benim +7 ii war onu kendime letter ile yollsam onu bi daha kullanamıycakmıyım yoksa 2 tane +7 ii olup biri ölesinemi durcak?_
  • letter!
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_sAkfA

nasıl yqaw meala benim +7 ii war onu kendime letter ile yollsam onu bi daha kullanamıycakmıyım yoksa 2 tane +7 ii olup biri ölesinemi durcak?_

yok canımmm 2 tane falan olmayacak sadece letterda oldugu için merchantı acanlar itemi cekemiyecek.Sonra letterdan cıkarınca itemi kullanabilirsin tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestweforget -- 25 Ocak 2007; 20:49:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lestweforget

quote:

Orjinalden alıntı: dj_sAkfA

nasıl yqaw meala benim +7 ii war onu kendime letter ile yollsam onu bi daha kullanamıycakmıyım yoksa 2 tane +7 ii olup biri ölesinemi durcak?_

yok canımmm 2 tane falan olmayacak sadece letterda oldugu için merchantı acanlar itemi cekemiyecek.Sonra letterdan cıkarınca itemi kullanabilirsin tabi.

ben mesala az önce yaptım öle 3 tane middle clas kagıdını üst üste 0 coins yazdı snra 3 nü biri çekti 3 coinsten...:S
  • İtemi letterla kendıne yololamıstır kımse almıyo deıl alamıyordur...
  • yanına 2.1 mılyar alırsada cekılmıo sanrıım
  • quote:

Orjinalden alıntı: technical_tr

Beyler x1 de ms yi 1 coinse koydum ilk gelen alır

Tabii lettermeseydim daha iyi olurdu ama ....

quote:

ok sağolun beyler hiç aklıma gelmemişti de ben kendime mektup atamıyorum ?

new lettere tıkla isim yerine kendi ismini yaz ve bi boşluk bırak sonra titleyi felan doldur itemi yolla oldu bitti....

Türkçeye kazandırdığın bu kelime için seni kutluyorum...

Edit: yanına 2.1 milyar alınınca çekilir parası sana gelmez adamdan çıkar ama ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zummet -- 25 Ocak 2007; 20:55:19 >

• olum letter ile yolluo kendine biri de koymuş inn in yanına 100 tane soul 1coin den herkes etrafına üşüşmüştü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.