Arkafaşlar bir sistem toplamayı düşünüyorum black fridayde kayda değer indirimler olur mu?
Mutlaka olur özellikle amazonda bizdekiler önce bindirme sonra indirme . Umarım dolar yine fırlamaz alırız bir şeyler
Black Friday kasımın son cuması mı oluyor
Umarım olur. Yani birden zam yapıp sonra tekrar fiyatları düşürme ihtimalleri de var yaparlarsa şaşmayın.
Y-ZiyA
kullanıcısına yanıt
Bir önceki galiba, 23 kasım 2018 olacak diye biliyorum.
Mübarek cuma mizda vardi onu bile karaladilar herkes koşa koşa indirime gidiyor..
11 kasım değil dimi?
BigMuffin
kullanıcısına yanıt
O çin sitelerinin ve n11 in indirim günü
Simdiden alacaklarinizin fiyatlarini ss'leyin ve ustune kurun durumunu da ss'lerin.
Sonra bi klasor yapin, kara cuma yazsin. O da yetmez klasorun rengini de siyah yapin.
Saka bir yana fiyatlari not alin. Ben gecen sene ssd baktim 1 hafta oncesi fiyati, kara cuma'dan 70tl daha ucuzdu.
quote:
Orijinalden alıntı: vyesovshchikov
Bu mesaj silindi.
Tespit gibi tespit
vyesovshchikovV
kullanıcısına yanıt
Tabii biz ne yapiyoruzz bizi kiskananlar kampanya yapiyorr karalanan cuma gününü bekliyoruzzz ki 3-5 indirim olucak diye teknoloji manyakliği peşindeyiz vahh halimize vahhh neyse ahirette hesap verme gününü sabirszlikla bekliyoruz..
Nerelerde indirim olur arkadaslar mesela vatan d&r teknosa mediamarkt olur mu?
SEHZADE63S
kullanıcısına yanıt
en azindan turkceye cevirmesek, bizimlestirmesek iyi.. firmalar icin black, bizim icin white olacak sözde.. Türkiye tost makinasi, caydanlik falan indirime girer artik, hepsiburada ard arda iki indirim yapti gecenlerde zaten. Vatan belki yapar, n11 de gecende bir indirim yapmisti.. mediamarkt ve saturn e bakin..
Indirim olsa ne olacak 300usd=1200tl lik anakart olmus 250usd=1380tl
Boyle indirimin..
gozunu seveyim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme