Şimdi Ara

Black Mesa [ANA KONU] | Definitive Edition çıktı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
13
Favori
64.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valve aynı anda 3 oyun üzerinde çalışıyorsa belkide biraz haklıdır.Aynı anda Episode 3 /Half Life 3/Black mesa source Bekleniyor.Siz dua edin ki traileri var :D Episode 3 ün o da yok
  • arkadaşlar black mesa source fan yapımıyani valve ile alakası yok, biraz araştırıpta yorum yazın lütfen.

ayrıca half life 3 le ep3 e aynı anda çalışacak değiller belkide hl3 çıkarmıyacaklar, ep 3-4-5.. yapıp bitirecekler bunu bilemeyiz. ve ep3 duyuruldumu oda belli değil bir ara yapım aşamasında denmişti ama resmi bir duyuru yapmadılar galiba, çünkü yapsalar bir trailer felan yayınlarlardı ama açıkcası ne olduğunu bilmiyorum. genede valve şu an portal 2, dota 2 ve ep3 le uğraşabilir başka yapacağı oyun yok. l4d3 demeyin çünkü o oyun gereksiz ve para kazanmak için yapılmış öylesine bir oyun bence.
  • Fazla duygusallık kattığımız için hangi oyunun daha çok para kazandırırsa piyasaya sürüleceğini göremedik sanırım.Ama yinede şöyle bir düşüncem var.Half life 2 Valve nin Satrançtaki veziri.Gereksiz yerde oynarsa bekleen etkiyi yapmayabilir.Üstelik online oyunlar gibi dev oyuna karşı single player oyunu da bir yere kadardır.Bence uygun bir zaman bekleniyordur.Çünki geliştirme aşaması bitmiş ve bir köşede saklanıyordur :) Zamanı gelince artık bi 5 yıl kadar sonra xD
  • yış olmus 2012 hala hl1i adam etmeye çalısıonuz ep2 cok güzeş son bi acayip bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeyecanlıYumurta

yıl olmus 2012 hala hl1i adam etmeye çalısıonuz ep2 cok güzeş son bi acayip bitti

ne alaka?
  • ne güzel eni oyunlar varken uğraştığınız şeye bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ne güzel eni oyunlar varken uğraştığınız şeye bakın

İyi git sen Kal af Dati oyna.
  • tm kardesim ömrün sonuna kadar hl1 oyna adamlar hl2 sonlandırdılar hl1 emi bakacakar Allah aşkına ya

• quote:

tm kardesim ömrün sonuna kadar hl1 oyna adamlar hl2 sonlandırdılar hl1 emi bakacakar Allah aşkına ya

kim bakıyor hl1'e, resmi bir oyun mu sanıyorsun mübarek black mesa source'u sen?
  • resmi olup olması önemli değil yükler oynarsın

• Ee, neyin tartışmasını yapıyorsun o zaman?
    Bir grup seven toplanmış yapmaya çalışıyorlar işte.
  • quote:

resmi olup olması önemli değil yükler oynarsın

bu oyunun hayranları tarafından yapılan ücretsiz bir mod, bir remake ve özellikle bir saygı duruşu.. neyin kafasındasın sen? o adam edilmeye çalışılıyor dediğin half-life 1 günümüz fps'lerini tefe koyup çalacak kalitededir hala..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 31 Mart 2012; 2:25:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

resmi olup olması önemli değil yükler oynarsın

bu oyunun hayranları tarafından yapılan ücretsiz bir mod, bir remake ve özellikle bir saygı duruşu.. neyin kafasındasın sen? o adam edilmeye çalışılıyor dediğin half-life 1 günümüz fps'lerini tefe koyup çalacak kalitededir hala..

Hocam cevap verme şuna allah aşkına, maks. 14 yaşında belli.
  • Ya bırakın HL1 de takılmışsınız siz asıl neyin kafasını yaşıyosunuz yıl omuş 212 10 yıllık oyuna takılmışsınız sizi kendi halinize bırakıyorum.
  • Şu üstte "ne güzel eni oyunlar varken uğraştığınız şeye bakın" dedin, ya Allah rızası için say lütfen, hangi oyunlarmış onlar.
  • quote:

Ya bırakın HL1 de takılmışsınız siz asıl neyin kafasını yaşıyosunuz yıl omuş 212 10 yıllık oyuna takılmışsınız sizi kendi halinize bırakıyorum.

ne yapalım cod mu oynayalım sevgili yumurta, ayrıca 10 değil 14 yıllıktır, aşağı yukarı seninle felan yaşıt ama senden olgun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 31 Mart 2012; 19:41:11 >
  • quote:

Ya bırakın HL1 de takılmışsınız siz asıl neyin kafasını yaşıyosunuz yıl omuş 212 10 yıllık oyuna takılmışsınız sizi kendi halinize bırakıyorum.

Lütfen bizi kendi halimize bırak
  • Söyle bize daha birsürü güzel FPS var dedin Allah aşkına say hangi FPSlermiş o ... yıl olmuş 2012 diyosun 1998den beri hangi oyun FPS dünyasını Half-Life 1 kadar alt üst edebildi, Call of Duty mi,Battlefieldmı, yoksa o Mass Effectmi? :D onlar modern mükemmel FPSler ise.. dicek bişey bulamıyorum.
  • source motoru ile oynamak harika olur inş. çabuk başarırlar...
  • When the Black Mesa facebook page hits 20,000 likes we'll be posting some exciting new media! Care to help?

Black Mesafacebook
    Black Mesa
    http://www.facebook.com/BlackMesaDevs

20,000 Beğenme olursa yeni medya yayınlıcaklar.

Şuan steam gruplarında 22,085 kişi var facebook sayfasınıda 8.664 kişi beğenmiş eğer ordakiler burayı beğenirse bizde yardım edersek olur

steamcommunity.com
    Steam Community :: Group :: Black Mesa
    http://steamcommunity.com/groups/BlackMesa

Biliyorum sövüceksiniz ama steamden takip ediyorum adamlar source sdk'da çalışıyorlar boş durmuyor bence modun bitmesine yaklaştık

steamcommunity.com
    Steam Community :: Group :: Black Mesa Devs
    http://steamcommunity.com/groups/BlackMesaDevelopers

Not Dead. Still Alive.

Steam Rating: 8.8

Playing time: 896 hrs this week

Member Avg: 28 hrs past 2 weeks

Source SDK
    551.8 hrs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentient6 -- 10 Haziran 2012; 12:30:03 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.