Şimdi Ara

[SATILDI] SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILDI

KOD ŞEKLİNDE VERİLECEKTİR AŞAĞIDA TALİMATLAR VARDIR. İLLA BELLİ BİR EKRAN KARTI İSTEDİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM.

Black Myth: Wukong GeForce RTX 40 Series Paketi Kod Kullanma Talimatları

GeForce Experience ile kuponunuzu kullanın.

Black Myth: Wukong promosyon kodunuzu kullanmak için bir GeForce Experience ve Steam hesabınız olmalıdır. Lütfen aşağıdaki adımları izleyin:

GEFORCE EXPERIENCE İLE KUPONUNUZU KULLANIN YA NVIDIA APP BETA.

1. Kampanya dahilindeki ekran kartınızı takın.
    2. GeForce Experience'ı güncelleyin ya da en son sürümünü (Sürüm 3.18 veya üzeri) ya da NVIDIA uygulaması beta sürümünü yükleyin.
    3. GeForce Experience'ı veya NVIDIA uygulaması beta sürümünü açıp giriş yapın.
    4. Hesap açılır menüsüne gidip "KUPON KULLAN"ı seçin.
    5. Satın aldığınız kampanya dahilindeki pakette bulunan paket kodunu girin.
    6. Steam hesabınızda oturum açmak için ekrandaki kalan talimatları izleyin.
    7. Black Myth: Wukong'u Steam hesabınıza eklemek için "KUPON KULLAN"ı seçin.
    8. Yüklemeyi yapmak için Steam’i BAŞLATIN.

[SATILDI] SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 4070 ve üstü ekran kartında aktifleştirebiliyorsun. Ben bir arkadaştan alırken anca öyle aktif edebildim

• Oyunu ben aldım. Yardımları için kendisine teşekkür ederim.[SATILDI] SATILDI 

@karafelt11 ayrıca daha önce GeForce Experience üzerinden bir oyun etkinleştirdiyseniz yine olmuyor. Yeni bir kart gerekiyor hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.