Şimdi Ara

Black Ops 1'i oynayanlar hikaye hakkında sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum baya geç oldu 4 sene önce oyunu oynadım ama hikayeye bi gram bakmadım elime aldım silahı önüme geleni burdum
    Sonra tekrar oynadım ama ingilizcemde kötüydü biraz hikayede karışık olmayınca anlamadım.
    Bugün cdsini buldum oyunun :) Tekrar yükledim türkçe yama da patlattım. Ama tam olarak hâlen anlayamadım.

Öncelikle bu nova 6 nedir?
    Bu kodlar nedir oyunun başından beri önümüze çıkan?
    Hudson bize silah çektiği yerde herşeyi anlatırken artık hatırlamaya başladın tarzı şeyler diyor yani kafamız yerinemi geliyo artık?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim karakterimiz zihin kontrolü altında.MK Ultra'yı araştırırsan biraz anlarsın o rakamların manasını.Diğerlerini hatırlamıyorum
  • Kardesim gec olacak ama cevapliyim
    1. Nova 6 alman bilim adami stainerin icadi olan kimyasal silah hatirlarsan bir gemiye gidip arkadasinin olumunu izledigin bolumdeki fuzeler nova 6
    2. Sayilar beyni yikanan Mason'in bilinc altina yerlestirilmis Rusalka adli geminin koordinatlari son bolumdeki gemi ve su altindaki üs
    3. Bahsettigin sahnede beyni yikanmis masonin kafasindaki sorulara cevap bulmasiyla bi anlamda kafasinin yerine gelmesi anlatiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: GaddarKerim_

Kardesim gec olacak ama cevapliyim
    1. Nova 6 alman bilim adami stainerin icadi olan kimyasal silah hatirlarsan bir gemiye gidip arkadasinin olumunu izledigin bolumdeki fuzeler nova 6
    2. Sayilar beyni yikanan Mason'in bilinc altina yerlestirilmis Rusalka adli geminin koordinatlari son bolumdeki gemi ve su altindaki üs
    3. Bahsettigin sahnede beyni yikanmis masonin kafasindaki sorulara cevap bulmasiyla bi anlamda kafasinin yerine gelmesi anlatiliyor

teşekkürler dostum :) oyunun mükemmel senaryosu var, dahası böyle karışık senaryoyu uyarlamak zor iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VezHack

quote:

Orijinalden alıntı: GaddarKerim_

Kardesim gec olacak ama cevapliyim

teşekkürler dostum :) oyunun mükemmel senaryosu var, dahası böyle karışık senaryoyu uyarlamak zor iş.

Rica ederim. Gercekten bir oyun icin iyi bir senaryo olsada ortalama bir hollywood filminde sıkca rastlanır türden. Oyundaki optimizasyon sorununu saymazsak ki updatelerle belli ölcüde giderilebilir, en iyi cod oyunlarindan biri bence black ops

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.