Allah aşkına niri yardım etsin ne yaptıysam new yazsı silinmiyor bil. format attım oyunu yeniden yükledim ama olmuyor.tek çare lvl hack yapıp 1 den başlamk lütfen biri YARDIM etsin !!!
İyide o kadar prestij kasmışsın, o new yazısının oyunu yeniden yüklemeyle formatla ne alakası var LMG sınıfında yeni bir silah açılmış altı üstü onu gösteriyor. Eğer bir bug bile olduysa o yazı orda durunca ne oluyorki?
rahatsız oluyorum neden bug lu oynayım
oo daha sen o sorunu cozemedin mi abi kalkmıyorsa kalkmaz bosuna ugrasma :D
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Candemir
İyide o kadar prestij kasmışsın, o new yazısının oyunu yeniden yüklemeyle formatla ne alakası var LMG sınıfında yeni bir silah açılmış altı üstü onu gösteriyor. Eğer bir bug bile olduysa o yazı orda durunca ne oluyorki?
cidden ya bu nası bi sorundur bence bi önemi yok ama
bence var niye eleştirmek yerine yardım eden yok ...
çözümü yok o sende oluyor tek bana verdiginde bende bisey yoktu hepsine bakmısıtm silahların o sana ozel bir sorun :D
aynı sorun bende de var ve hatta bende 9. ve 10. classta o new yazısı kalkmıyor 10. prestige geçtiğimden beri. eğer oyunla ilgili yaşadığın tek sorun buysa sadece şükür etmeni tavsiye ederim.bu oyun beni 10. prestigeden 1. prestige attı,iki kere full prestige yaptım.
Bug, 'bag' diye okunur.
www.swfcabin.com/swf-files/1295302480.swf
hep yapmak istemişimdir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme