Şimdi Ara

black ops 'new' yazısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://steamcommunity.com/id/cimbomluyuz/screenshot/578923518492562262

Allah aşkına niri yardım etsin ne yaptıysam new yazsı silinmiyor bil. format attım oyunu yeniden yükledim ama olmuyor.tek çare lvl hack yapıp 1 den başlamk lütfen biri YARDIM etsin !!!

• İyide o kadar prestij kasmışsın, o new yazısının oyunu yeniden yüklemeyle formatla ne alakası var LMG sınıfında yeni bir silah açılmış altı üstü onu gösteriyor. Eğer bir bug bile olduysa o yazı orda durunca ne oluyorki?
  • rahatsız oluyorum
    neden bug lu oynayım
  • oo daha sen o sorunu cozemedin mi abi kalkmıyorsa kalkmaz bosuna ugrasma :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

İyide o kadar prestij kasmışsın, o new yazısının oyunu yeniden yüklemeyle formatla ne alakası var LMG sınıfında yeni bir silah açılmış altı üstü onu gösteriyor. Eğer bir bug bile olduysa o yazı orda durunca ne oluyorki?

cidden ya bu nası bi sorundur bence bi önemi yok ama
  • bence var
    niye eleştirmek yerine yardım eden yok ...
  • çözümü yok o sende oluyor tek bana verdiginde bende bisey yoktu hepsine bakmısıtm silahların o sana ozel bir sorun :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam pc ye format atmış yaw
  • yok mu ya anlayan
  • Kullanırsan gider belki
  • aynı sorun bende de var ve hatta bende 9. ve 10. classta o new yazısı kalkmıyor 10. prestige geçtiğimden beri.
    eğer oyunla ilgili yaşadığın tek sorun buysa sadece şükür etmeni tavsiye ederim.bu oyun beni 10. prestigeden 1. prestige attı,iki kere full prestige yaptım.
  • Bug, 'bag' diye okunur.
  • www.swfcabin.com/swf-files/1295302480.swf

hep yapmak istemişimdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.