Sistem : Windows 7 Ultimate 64 Bit Ana Kart : Phoenix - AwardBIOS v6.00PG Islemci : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20 GHZ (2 CPUs), = 3.2 GHz RAM : 2048 MB Ekran Karti : Nvidia GeForce 9400 GT 1776 MB Current Display Mode : 1280x1024 (32 bit)(60Hz) DirectX Version : DirectX 11
Evet basit bi sorun . Eskiden Windows XP 32 bit kullaniyordum . Oyunu rahatca hic kasmadan 25 FPS alarak oynuyordum (en dusuk ayarlarda). Tum patchleri kurmustum , ekran karti guncellemistim .
Simdi Windows 7 Ultimate 64 bit kurdum . OYunu yukledim patchleri kurdum , ekran karti guncelledim . OYuna girdim . Cok kotu kasmalar var . Ister senaryoda ister zombide. 12 bazen 7 FPS aliyorum . Lutfen yardim edin . Benim duyduguma gore W7-i oyunlari XP-ye gore daha iyi calistiriyormus ama XP-de hic kasmayan oyun W7-de acayip kasiyor . Bide oyun yuklenirken DirectX 9c yukledi ama sistemde direcktx versiyon 11 yazio sorun ondan olabilirmi .
Yardimlarinizi bekliyorum .
aynı sorun bendede var yardım edebilecek varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme