Şimdi Ara

Black & Red Küçük Bir Mod (Şerit Led - Kaplama - Kablo Düzenleme - Fan Deliği) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Maxib0sS

Çok güzel olmuş. Birde beyaz led taksanız daha hoş olurdu bence.

Sağolun, üst kısımda zaten beyaz led var hocam ve alacağım fanlar beyaz ledli olduğu için şimdilik fazla beyaza değinmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_ilbey

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: harunbi

Hocam mobilya resimlerini simage olarak koyarız

'mobilya' derken hocam anlamadım

Anlaşıldı ve düzeltildi hocam bende mobilden girerken görünmemesinin sebebini arıyordum

hocam mobil dicektim t9 hatası

• Güzel renkli birşey olmuş. Superpower kasa, eski kasam birebir aynısıydı. Ama ne yapsam etsem bi türlü internette bulamadım o kasayı
  • createemir kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 7 senelik kasa çok iyi baktım ona 7 sene boyunca Modlama nasibi şimdiyeymiş aklımda çok güzel fikirler var ama simdilik bitireyim yaza değişik fikirlerle karşınızdayım

Buyrun biraz duygulanın

http://www.kont.com.tr/urunler_detay.asp?ID=819

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_ilbey -- 7 Şubat 2014; 1:10:10 >

• Güncel
  • Merhaba arkadaslar, serit ledleri biraz gelistirmeye karar verdim. Kapağa yapıştırmayı düşünüyorum ve ön panele kontrol tusları yerleştirmeyi düşünüyorum. Sorularım şunlar;
    Psu 400 watt bir molexe 3 serit led baglasam herbiri 60 cm kaldırır mı?
    Pc açıkken açarsam bi sıkıntı olur mu?
    Ve kendim bi devre cizdim doğrumu yardım ederseniz sevinirim
    Devre cizimim arka tarafı;

Black & Red Küçük Bir Mod (Şerit Led - Kaplama - Kablo Düzenleme - Fan Deliği)

• Devre;

• Sadeliğini koruyan güzel bi kasa
  • quote:

Devre;

Devre doğru, zaten basit bi devre kafa yorunca çıkıyor ortaya. Devreye güç vereceğin yere erkek molex ucu bağla ki daha ergonomik olsun. Birde delikli pertinaks ve soketler kullanırsan yapımında derli toplu duracaktır. Her şerit ledin ucuna dişi soketi takacaksın. Pertinaksa kaç adet anahtar kullanacak isen o kadar erkek soket lehimlemen gerekli. Devreni erkek soketler, butonlar ve molex güç girişi arasıda oluşturabilirsin. Böylece istediğin zaman kasadan sökebileceğin portatif bir kontrol merkezi oluşturmuş olursun. Sonrasında ledlerin soketlerini takar devreyi çalıştırabilirsin. Kolay gelsin.

Sana aşağıdaki soket tiplerinden min 2 li olanları işini görecektir. Herhangi bir elektronikçiden ulaşabilirsin pertinaks ve bu soketlere.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 11 Şubat 2014; 14:39:18 >

• güzel olmuş. devamını bekliyoruz.
  • Lyrazed kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle teşekkürler, güç yeri zaten erkek molex olacaktı tabletten çizdiğim için belirtemedim Devre kartı alacağım onun üstüne yapacağım çalışmayı.
    Tekrar çizdim ulustan alacağım malzemeleri bu hafta sonu olur inşallah

• Teşekkür ederim
  • yasin.25 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler devamı bu haftosonu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.