Şimdi Ara

BlackBerry 10, geniş bir uygulama yelpazesiyle kullanıcıların karşısına çıkacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Avienova

quote:

Orijinalden alıntı: utkuokuluBen anlamadım android 2.3 te çalışan oyunlar burada da çalışcak deniyor bi açıklarmısınız
    Bildigim kadariyla Androidin apk uzantili dosyalarini baska bir formata cevirip calistirabiliyorsun. Daha detayli bilgiler cikar onumuzdeki haftalarda.

Android uygulamaları ufak bir dönüşümle direk import edilebiliyor. Yani Android için uygulama geliştirmiş bir adam otomatik olarak BB10 için de geliştirmiş oluyor. Bir anda BB World sunumlarında bir sürü uygulama görmemizin sebebi de budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Helal olsun bb ye Nokia'nın yapamadığını bb yapmış çoğu oyun var

Katılıyorum +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreplt

quote:

Orijinalden alıntı: Avienova

quote:

Orijinalden alıntı: utkuokuluBen anlamadım android 2.3 te çalışan oyunlar burada da çalışcak deniyor bi açıklarmısınız
    Bildigim kadariyla Androidin apk uzantili dosyalarini baska bir formata cevirip calistirabiliyorsun. Daha detayli bilgiler cikar onumuzdeki haftalarda.

Android uygulamaları ufak bir dönüşümle direk import edilebiliyor. Yani Android için uygulama geliştirmiş bir adam otomatik olarak BB10 için de geliştirmiş oluyor. Bir anda BB World sunumlarında bir sürü uygulama görmemizin sebebi de budur.

Evet forumlarda android uygulamalarinin BB10'a cok kolay aktarildigi zaten soyleniyordu. Bakalim BB cok akillica bir hamle yapmis, eger uygulama konusunda marketini doldurmaya devam ederse eski gucune kavusabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Facebook , twitter demis guzel de bu uygulamalari kendileri mi yazdilar ?

Eger oyleyse , daha once 2 tane blackberry kullandim rezaletti sosyal aglarin cogu , su an windows phone da oldugu gibi.

Neden direk yapimci sirketlere yaptirmazlar ki iphone ve android cihazlarda ki gibi.
  • Su haliyle Windows Phone'u bile gecmisler. Microsoft, olmuyor boyle. Platform gelistiricileri cezbederse basarili olurlar. Yoksa iOS ve Android arasinda ezilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekabet candır :) Beyaz Z10 da çok şık, keşke symbian da böyle bir atlama yapsa

• kum saatini kaldırsınlar yeter
  • kamera kaliteli olyadı iyiydi
  • Yani mesela temple run.apk yerine temple run.abk yazarak aktarıcaz onun gibi simi

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Helal olsun bb ye Nokia'nın yapamadığını bb yapmış çoğu oyun var

Uygulama işinde keşke Windows Nokia kadar çalışsa lumia serisinin daha doğrusu w.phone serisinde en büyük başarı Nokianıdır Nokia bilen göz Nokia drive beta Nokia haritalar Nokia müzik Nokia ois vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben klavyeli olmayacak diye biliyordum bb 10 u fakat iki model çıkarmışlar...
  • Cep telefonunda fiziksel klavyeyi şart koşanlardan biri olarak yeni blackberryler beni cezbediyor bb10 ile beraber hala nokia e6 kullanıyorum sırf istediğim uygulamalar symbianda olduğu için..

• quote:

Orijinalden alıntı: by_tunahan

Cep telefonunda fiziksel klavyeyi şart koşanlardan biri olarak yeni blackberryler beni cezbediyor bb10 ile beraber hala nokia e6 kullanıyorum sırf istediğim uygulamalar symbianda olduğu için..

Ben de klavye şart koşanlardanım. Fakat Q10 ile trackpad i kaldırmaları beni düşündürüyor. Herşeyi gene dokunmatik yapacaksak klavyenin anlamı kalmıyor gibi geliyor bana...
  • Genede olmaz bb10. wp kullanmıyorum ama wp8 arap atı gibi sonradan açılacaktır. microsoft çözüm arayışları içindedir. benim microsoft a güvenim bir hayli fazla.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.