Şimdi Ara

BlackBerry 10 hakkında merak edilenler 'BlackBerry Yazılım Kategori Başkanı Vivek Bhardwaj' ile röportaj (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok cesurca bir hareket Blackberry'nin yaptığı bence.Pes etmediler ve daha iyisini yapabileceklerini gösterdiler.Şuan ki piyasa için belki yeterli değil.Ama akıcılığı olsun kolay kullanımı olsun şüphesiz potansiyele sahip.Daha çok uygulama gelmesiyle beraber daha iyi yerlere de gelecektir.Blackberry 10'un şuan en büyük rakibi WP8 o yüzden Android veya iOS'le kıyaslamıyorum.WP8'i geçebilecek mi merak etmiyor değilim.

Fakat kendime yeni bir telefon alma arifesindeyken şunu söylemeliyim Blackberry'i çoktan eledim.2.5 -3 yıldır Blackberry kullanıyorum ve istediğim uygulumaları hiç bulamadım telefonum bazı yerlerde gerçekten tekledi.Klavyesi bozuldu falan filan.En azından 2-3 yıl farklı bir marka kullanmak istiyorum.Yeniden telefon almak istediğimde umarım Blackberry yukarda bahsettiğim gelişmeleri göstermiş olur ve tercih edilebilir bir konumda olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacoff

Blackberry çırpınmayı kes, Android ya da WP8'e geç işte. Ne uğraşıyosun kendi işletim sisteminle

Cok yanlis dusunuyorsunne kadar cok sistem cikarsa bizim okadar isimize gelir.rekabet bize yarar hem ucuzlar hem kalite artar markaci olmamak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl olmuş 2013 hala blackberry diyenler var. blackberry öldü, yaşasın android diyorum ben. geçtiğimiz yıllardaki çöken BB server'ı facialarını unutmadık. hayatımda da bb kadar kullanışsız bi alet görmedim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk85_

yıl olmuş 2013 hala blackberry diyenler var. blackberry öldü, yaşasın android diyorum ben. geçtiğimiz yıllardaki çöken BB serverı facialarını unutmadık. hayatımda da bb kadar kullanışsız bi alet görmedim ben.

Yıl 2013 mantığa bak !

• Valla bunlarda akıl yok.
    Geç Android'e, güzel bir arayüz yap. BBM'i entegre et, ondan sonra sırtını koltuğa yasla, ayaklarını masana daya.
    Gör satışları...
  • Konu fanlarla dolmuş. Ben anlamıyorum arkadaş bu firmalar babalarının falanmı bunların? Ne kadar çok platform o kadar iyidir. Bir BB kullanıcısı olarak bana göre şuanda platform anlamında iOS rakipsiz, Android beklenileni karşılayamıyor(Stabilite, uyumluluk ve uygulama kalitesi konusunda). Artık WP, BB10 gibi stabilite sunan sistemlerin artması gerekiyor. Sırf aldıkları telefon diye onu savunanlar çok gereksiz işlerle uğraşıyor, kişisel tatmini bırakın artık.
  • Bu mesajımı Blackberry Z10 telefonumdan yazıyorum. Bu telefonun önceki modellerle alakası yok. Çok başarılı bir cihaz yapmışlar. Klavye inanılmayacak kadar kullanışlı. Tarayıcısı bilgisayar tarayıcısı kadar hatta daha hızlı. Bir çok kullanıcı için önemli değişiklik artık BIS kullanılmaması. Herhangi bir internet paketi ile BIS hizmetlerine bağlanıyor. Ekranda O meşhur BIS işareti beliriyor. Tabi gerçek multi tasking var. Ben şiddetle öneririm. Aldığınızda pişman olmayacaksınız.

Fifteen hundred: 15 X 100 gibi okunmalıdır. Yani 1.500 dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 14 Şubat 2013; 13:13:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plegus

Mesut Bey;Vidyonun hemen başında 1500 geliştirici 15000 olarak çevrilmiş,İyi çalışmalar.

FIFTEEN THOUSAND DEMİŞ KARDEŞ DOĞRU ÇEVRİLMİŞ YANİ

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.